Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από geomos: “Καλημέρα σε όλους! Εδώ και μία ώρα με global dev 6.9.9!!! Επιτέλους mm και σε εμάς και φοβερή πρόοδος στη μετάφραση στα Ελληνικά! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εδώ έχουμε απο την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας της συσκευής 100% ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ρομ (και χωρίς περιττές κινεζιές και άλλες "χαριτομενιές") και εσείς πανηγυρίζετε που η "global" έκανε πρόοδο στη μετάφραση στα ελληνικά! Enjoy...!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΉ είσαι ..."αρχηγός"(@chief) ή δεν είσαι! Μέσα σε 3 λεπτά πήρες 3 απαντήσεις από 3 mods αντίστοιχα!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από chief: “Μετά από 35 ώρες ήρθε η άδεια να ξεκλειδώσω το bootloader. Φοράω αυτή τη rom Χρειάζεται να φορτώσω την κινέζικη dev όπως λένε οι οδηγίες ή να δοκιμάσω να το ξεκλειδώσω με αυτή? ” Μπορείς να δοκιμάσεις και με αυτή (κάποιες συσκευές έχουν ξεκλειδώσει και με stable) και αν δεν ξεκλειδώσει (σιγουρέψου όμως ότι θα ακολουθήσεις ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ τον αντίστοιχο οδηγό!) μπορείς να εγκαταστήσεις την Αγγλοκινέζικη Developer rom και να δοκιμάσεις με αυτή.
-
Παράθεση από spideman3: “@caeser πέρνα αυτά τα gapps Banks(Recomended): download.dirtyunicorns.com/files/gapps/Banks/ ” Ευχαριστώ βρε, αλλά αυτά είναι ακριβώς τα ίδια που μου πρότεινε ο @Bodai παραπάνω και είχαν το αποτέλεσμα που δείχνω στο παραπάνω screnshot... Ωστόσο ...δεν "τρελλένομαι", αφου έτσι κι αλλιώς για πειράματα ή δοκιμές τα θέλω! Επίσης ήδη έχω βάλει αυτά που πρότεινα στο γιατρό και παίζουν (σχεδόν) καλά! (έχουν κάποια θέματα με το συγχρονισμό... αλλά who cares?) Δεν με ενθουσιάζει …
-
Επανεκκίνηση Xiaomi Mi-4
caeser - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση από VaggelisK.: “Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα με τα wipe της cache και της dalvik. Μήπως έχει να κάνει με το ότι έχω την developer και όχι την stable. Πάντως 5 κινητά το ίδιο θέμα έχουν. ” Και εγώ την Developer φοράω σε όλες μου τις συσκευές, αλλά δεν μου παρουσιάζεται τέτοιο πρόβλημα. Αφου η δοκιμή να καθαρίσεις τις μνήμες δεν έκανε κάτι, νομίζω η επόμενη λύση σου είναι η καθαρή εγκατάσταση... Υπάρχει και Ελληνική fastboot rom για τη συσκευή σου. Ίσως πρέπει να το σκεφτείς...
-
Παράθεση από iakoboss7: “ακομα και αν ο αλλος κανει wipe system/data/internal/cache/dalvik στο twrp και περασει πχ AOSP rom? ” Εάν το κλείδωμα ήταν στο system/data/internal/cache/dalvik δεν θα υπήρχε λόγος να του περάσει ο άλλος "καφέ χωρίς καϊμάκι" (επειδή αυτό είναι μια AOSP σε ένα xiaomi), απλά θα ξαναπέρναγε Miui... Εσυ ωστόσο με το "καλημέρα" ενδιαφέρεσαι για το πως προσπερνάει ένας κλέφτης το κλείδωμα της Xiaomi ή θέλεις όταν με το καλό παραλάβεις, να σετάρεις το δικό σου "redmi note 3 pro…
-
Παράθεση από iakoboss7: “ενταξει αν το flash-αρει ο αλλος χερω πολυ ” Ο κλέφτης ενός xiaomi δεν θα χαρεί ΚΑΘΟΛΟΥ αν το φλασάρει, εάν ο ιδιοκτήτης (του xiaomi) που θα έχει Mi Account, έχει ενεργοποιήσει το "find device"... Μετά το flash θα του ζητήσει κωδικό για να τον αφήσει να συνεχίσει το σετάρισμα... αλλιώς θα του είναι άχρηστο! @iakoboss7 welcome to Xiaomi's world!
-
Παράθεση από sbullakis: “Μου το έκανε με την multilanguage που είχε όταν ήρθε που ήταν και λογος που πηγα σε official..από τη άλλη δεν μου φένεται για hardware issue..ελληνική δεν έχω βάλει ” Τι να πω? Ίσως κάποια στιγμή να δοκίμαζες και με Ελληνική να δεις πως θα συμπεριφερόταν? Με ένα Nadnroid Back Up επιστρέφεις ότι θέλεις εκεί που είσαι τώρα, αν δεν σου αρέσει...
-
Παράθεση από sbullakis: “Μαλιστα..τι να πω παντως ειδα και στο ξενο φορουμ οτι ειχανε και αλλοι το ιδιο προβλημα αλλα λυση δεν βρεθηκε.Πως μπορω να ανεβασω ενα κλιπ ηχου απο το δικο μου να ακουσετε??..και δεν ηταν και τοσο δυνατα η μουσικη απο τα 5.1 του δωματιου μου.Eπισης ειναι ο λογος που εξω σε μαγαζια το κινητο δεν βρηκε ποτε τπτ στο shazam λογικο οταν εγγραφει ετσι.... ” Ε, ναι... το Shazam "αστοχεί" σπάνια και μόνο εάν δεν γνωρίζει, αλλά πάντα "ακούει"! Τι ρομ φοράει η συσκευή?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από koshal: “Δεν βρίσκω σε ποιο σημειο γράφεται ο τρόπος που μέσω γραμμής εντολών τσεκάρουμε ότι ο bootloader είναι 100% ξεκλείδωτος (για να είμαι σίγουρος). ” ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ: Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
-
Φόρτιση μπαταρίας
ΜήνυμαΠαράθεση από Leonardos Leonardos: “ΟΚ, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, θα τα κοιτάξω όλα αυτά. Κάποια εφαρμογή πιο συγκεκριμένα για την ρύθμιση της μπαταρίας εχεις να προτείνεις? ” Ναι, έχω να προτείνω αυτές που χρησιμοποιώ εγώ... χωρίς να σημαίνει οτι και άλλες δεν κάνουν δουλειά. Λοιπόν για να "φτιάξω" τυχόν λάθη στις κυψέλες της μπαταρίες χρησιμοποιώ την "Battery Life Repair" και για να καλιμπράρω την "Advanced Battery Callibrator" Και οι δύο είναι Free, αλλά έχουν διαφημίσεις και πρέπει να …
-
-Android 7.0 Nougat (AOSP), λέει, και ...τρίχες κατσαρές! -Σαν να πήγα 10 χρόνια πίσω αιστάνθηκα με το "look" της AOSP... (Ok respect στο Android 7.0 αλλά η εμφάνιση της AOSP αισθητικά δείχνει πανάρχαια...) -MIUI και ..."ξερό ψωμί"! -Ο μόνος τρόπος να την αλλάξω είναι η επόμενη αναβάθμιση της (Miui V9)!
-
Παράθεση από maddoctor: “Μόλις είδα ότι ανεπίσημα πάλι (να υποθέσω το έκανε ο Ivan πάλι), το παλιό Mi3 παίρνει την Nougat!? How to Download and Install Android7.0 Nougat AOSP ROM On Xiaomi Mi3 and Mi4 Το έχει δοκιμάσει κανείς σας!? ” Τελικά τα κατάφερα να βγάλω screenshots... Δες εδω: Android 7.0 Nougat σε Xiaomi Mi3 (AOSP)