Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από maddoctor: “Μόλις είδα ότι ανεπίσημα πάλι (να υποθέσω το έκανε ο Ivan πάλι), το παλιό Mi3 παίρνει την Nougat!? How to Download and Install Android7.0 Nougat AOSP ROM On Xiaomi Mi3 and Mi4 Το έχει δοκιμάσει κανείς σας!? ” Την έβαλα εγώ... αλλά believe it or not, δεν μπορώ να βγάλω screenshot με κανένα τρόπο για να το δείξω! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18855/
-
Μόλις προσπαθησα να αναπαράγω το πρόβλημα χρησιμοποιώντας ένα Redmi Note 3 Pro, ένα Redmi 3pro και ένα Mi Note Pro... Πάρα πολύ δυνατά η μουσική, έκανα εγγραφή βίντεο και μετά απλή ηχογράφηση με το app της Miui... Δυστυχώς δεν τα κατάφερα να αναπαράγω το πρόβλημα σε καμμία απο τις 3 συσκευές... Και στις τρεις ο ήχος είχε εγγραφεί φυσιολογικά, όπως αναμενόταν... Και στις τρεις συσκευές φοράω GTV Developer 6.8.25
-
Παράθεση από nickkon: “Παράθεση από caeser: “Υ.Γ. Σε όλες τις εκδόσεις της Miui, το volume down + menu βγάζει screenshot! ” Στη 6.8.25 gtv miui 8 δεν το κάνει στο δικο μου κινητο. Μονο menu + volume down όπως επισης και το swipe down με τα 3 δάκτυλα ” Οκαυ... δεν γνωρίζω εάν είναι κάποιο bug της συγκεκριμένης ρομ στη συσκευή σου (που ίσως να είναι πιθανόν!), αλλά γενικά ο συγκεκριμένος τρόπος λειτουργεί έτσι απο την πρώτη μέρα που γνώρισα τη Miui... σχεδόν 4 χρόνια πριν και μέχρι σήμερα...
-
Παράθεση από nickkon: “MIUI 7:Πατάς ταυτοχρονα τα κουμπιά volume down και power MIUI 8: Πατάς ταυτοχρονα τα κουμπιά volume down και menu Αλλιώς από status bar βρισκεις το εικονιδιο για το screenshot και το πατάς ” Ένας πολύ επεξηγηματικός οδηγός (του @lallasgr ) για το πως βγάζουμε screenshots βρίσκεται εδω: 4 μέθοδοι για να πάρετε ένα Screenshots της οθόνης σας στη MIUI 8 Υ.Γ. Σε όλες τις εκδόσεις της Miui, το volume down + menu βγάζει screenshot!
-
Προβληματισμένος με την αγορά Xiami note 3 pro..Ερωτήσεις που θελω να κάνω
caeser - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από safari13: “Ευχαριστώ πολύ που μου απαντάς τόσο γρήγορα . Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα θα ήθελα να ρωτήσω επίσης αν αγοράσω το Honor 7 θα χρειαστεί πάλι να βάλω άλλη ROM για ελληνικά ή είναι διαφορετικά για τα huawei ? ” Η Huawei έχει πλήρες δίκτυο πωλήσεων και υποστήριξης στη χώρα μας και ΥΠΟΘΕΤΩ ότι οι συσκευές της "μιλάνε" Ελληνικά (ωστόσο πριν 2-3 χρόνια είχαν ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα με τα Ελληνικά, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσο και εάν έχουν βελτιωθεί. Πρέπει να ρωτήσεις εκεί που τα…
-
Παράθεση από pit13: “στο redmi note 4 3/64 θα πάω όχι mi4. Δικό μου λάθος που λέω 4άρι βέβαια. ” Το ΡΝ4 δεν βγαίνει στα 32. Άρα ή πας στην high edition του Redmi Note 4 (3/64) και το πληρώνεις περίπου 190€ ή πας στο Redmi Pro το 32άρι και το πληρώνεις 18€ περισσότερο, αλλά ανεβαίνεις κατηγορία με "κόστος" στον διαθέσιμο εσωτερικό του χώρο... It's up to you!
-
Παράθεση από pit13: “Αξίζει απο mi3 να πάω στο 4άρι; Το κινητό θα το πάρω απο Ελλάδα στα 230€ το 4αρι. Το redmi pro 3/32 πάει στα 270€. Αν το έπαιρνα απο εξωτερικό, σίγουρα θα διάλεγα το pro ” Για ποιά έκδοση του Mi4 μιλάς? Υπάρχουν κάμποσες... Το 4/64 είναι τούμπανο και πιθανόν να το σκεφτόμουν. To Redmi Pro όμως είναι και μεγαλύτερο σε μέγεθος και τεχνολογικά πιό προηγμένο και σαφώς αξίζει το παραπάνω πενηντάρικο (Μιλώντας για το 64άρι, επειδή τα μικρότερα είναι αισθητά φθηνότερα και άρα η δια…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από movieland: “Τι λέτε βρε παιδιά καμία σχέση δεν έχει η sim με το ξεκλείδωμα δεν χρειάζεται ούτε μέσα στο κινητό να είναι. ” Όντως είναι έτσι! Έχω ήδη ξεκλειδώσει αρκετές συσκευές που δεν είχαν ΚΑΝ τις sim μέσα...
-
Παράθεση από pit13: “Το redmi pro θα το έπαιρνα μόνο και μόνο για εφέ, και καλά 2 κάμερες . Καταλήγω στο redmi note 4. ” Έχω την εντύπωση ότι η διαφορά τιμής ανάμεσα στις δύο συσκευές δικαιολογείται και με το παραπάνω και όχι μόνο της διπλής κάμερσς (που όντως ΚΑΝΕΙ δουλειά, και δεν είναι εκεί απλώς για "εφέ") αλλά και κυρίως λόγω της οθόνης που η διαφορά τους είναι αισθητή! Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για δύο ακόμα ΣΥΣΚΕΥΑΡΕΣ της Xiaomi, που καλύπτουν τυχόν "κενά" στις απαιτήσεις των χρηστών πο…
-
Παράθεση από ste3001: “Καλημέρα, θα έδινα μια ευκαιρία στο μαμα launcher, αλλά με χαλάει αφάνταστα που δεν έχει συρτάρι εφαρμογών, και αναγκαστικά έχεις όλες τις εφαρμογές "μπροστά"...... ” Με 193 εφαρμογές στη συσκευή τοποθετημένες σε ΜΟΛΙΣ 2 οθόνες, και με το "συρτάρι" (app Swap) να ακολουθεί παντού, δεν νομίζω ότι με έχει "αναγκάσει" ο default launcher να έχω τις εφαρμογές μπροστά... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18845/...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18846/ Υ.Γ. Δεν…
-
Χαμηλό σκορ στο Antutu (v 6.2.1)
caeser - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΠαράθεση από wankel13: “Χαχαχα! Εντάξει, προς θεού, ξέρω ότι είναι απλά ένας αριθμός, ο οποίος απο μέτρηση σε μέτρηση μπορεί να διαφέρει σημαντικά, επίσης βλέπω ότι το τηλέφωνο παει καλά, αλλά επειδή δεν είναι η διαφορά 3-5k,είπα να ρωτήσω μήπως και κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο. Πριν γράψω εχω ψάξει και εδώ στο φόρουμ μας αλλά και στο en miui, και έχει γραφτεί ότι υπάρχει κάποιος περιορισμός για να μην ανεβάζει θερμοκρασία (και για mi4c)αλλά δεν έβγαλα άκρη. Επίσης εκτός του flight mode κ auto…
-
Παράθεση από ste3001: “11. Τοποθέτησα από την πρώτη μέρα το nova launcher pro (σε όλες τις συσκευές μου αυτό φοράω πάντα), το οποίο μπορώ να πω κάθησε πολύ καλά, και τι εννοώ; Στο G5 που έχω πχ, με nova launcher υπάρχει διένεξη με το κλείδωμα της συσκευής και το fingerprint unlock, στο redmi note 4 δεν συνάντησα κανένα απολύτως πρόβλημα, δεν το περίμενα....... ” Καλορίζικη συσκευή σου! Μας κάνεις και "ζηλέυουμε"... Σου εύχομαι να την χαρείς 100%! Ένα μικρό σχόλιο που έχω να κάνω είναι ότι θα σου…
-
Παράθεση από ozgur_hfo: “Καλησπέρα, είμαι ο Οζγκιούρ ετων 38 από την Ξάνθη. Παντρεμένος με 2 παιδάκια και αν. εκπαιδευτικός στο επάγγελμα. Παρήγγειλα το RN3PRO προ ημερών και περιμένω να έρθει με το καλό. Καλή δύναμη λοιπόν σε όλους όσους ασχολούνται με την διαχείριση του φόρουμ και ευχαριστώ για τις γνώσεις που απέκτησα για τα xiaomi. Τα λέμε αφού παραλάβω το κινητό, ελπίζω την άλλη εβδομάδα. ” Οζγκιούρ καλώς μας ήρθες στη κοινότητα! Με το καλό να παραλάβεις τη νέα σου συσκευή!
-
Προβληματισμένος με την αγορά Xiami note 3 pro..Ερωτήσεις που θελω να κάνω
caeser - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από safari13: “Ευχαριστώ πολύ μόνο και μόνο που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις τόσο μεγάλο κείμενο . Playstore στην official ROM υπάρχει ή όχι ? και αν όχι μπορώ να το βάλω ή πρέπει να του βάλω άλλη ROM και μετά μπορώ να το εγκαταστήσω ? ” Play store στην "official" ρομ υπάρχει μόνο στην Global... Στις άλλες, τις αγγλοκινέζικες, δεν υπάρχει, αλλά ΝΑΙ, μπορείς να το εγκαταστήσεις αν θελήσεις... (αν και εγω δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό, αφού δεν χρειάστηκε ποτέ να "ζήσω" με μια αγγλοκιν…
-
Φόρτιση μπαταρίας
ΜήνυμαΘα σου πρότεινα να κάνεις ένα καλιμπράρισμα (=ρύθμιση) στη μπαταρία σου με κάποιο απο τα γνωστά προγράμματα που κυκλοφορούν στο Play Store, για να σβήσουν τα προφανώς "διαταραγμένα" στατιστικά της μπαταρίας σου και να βλέπεις τις σωστές ενδείξεις... Αν ωστόσο η μπαταρία τα έχει "παίξει" απλά θα χρειαστεί να την αλλάξεις.... Επίσης, με την ευκαιρία, μήπως να σκεφτόσουν να αναβαθμίσεις και την ρομ που φοράς... είσαι σχεδόν 6-7 εκδόσεις πίσω...
-
Χαμηλό σκορ στο Antutu (v 6.2.1)
caeser - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΟδηγός ειδικά για "κάγκουρες"! (Μην παρεξηγηθείς με τον χαρακτηρισμό... είμαι ο ΠΡΩΤΟΣ που τον ακολουθώ πιστά όταν θέλω να "το πάω" μια κόντρα με τα νούμερα του Antutu...)