Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Τεχνικά Χαρακτηριστικά Redmi 4A
caeser - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24795/ Πηγή: gsmarena.com
-
Τεχνικά Χαρακτηριστικά Redmi 4
caeser - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24794/ Πηγή: gsmarena.com
-
Λίγο βοήθεια παιδια..
caeser - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Tony Mag: “Αιτηση εχω κανει απο χθες λογικα αυριο μεθαυριο θα μου το ξεκλειδωσουν..Αυτος εδω ο οδηγος ειναι ο καλυτερος ετσι?(Οδηγός EXPRESS για το Mi4c (εγκατάσταση Ελληνικής ρομ)) ” Ο οδηγός αυτός είναι από τον Δεκέμβρη του 2015, όταν ακόμα η συσκευή κυκλοφορούσε στην αγορά με ξεκλείδωτο bootloader... Για να τον ακολουθήσει τώρα κάποιος, πρέπει να προηγηθεί απαραίτητα το ξεκλείδωμα του bootloader...
-
Το νέο Mi Note 2 είναι ΕΔΩ!
ΜήνυμαΠαράθεση από barcelonistas1899: “Ακόμα σε pre-sale είναι? Άρχισαν πάλι τις περσινες ομορφιές? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Από τις 7/11 είναι σε stock (μαζί με το Mi Mix) και έχουν αρχίσει και οι αποστολές κανονικά στο yeso... αλλά με τιμή "άστα να πάνε"...
-
Redmi Pro 128gb X20!!!!
Μήνυμα@tolkien, η συσκευή σου είναι γνήσια! Το CPU-Z δεν είναι η πρώτη φορά που λέει ...ότι νά'ναι! Κάνε και το verification της Xiaomi εάν θέλεις... ή το "Antutu Officer" για να δεις την γνησιότητα της. Επίσης, όταν θέλεις να ανεβάσεις φωτογραφία στο φόρουμ δεν χρειάζεται να την ανεβάζεις αλλού πρώτα και να δίνεις Link. Πάτα το "συνημμένα" από κάτω ή "τσίμπα" τη φώτο και σύρε τη μέσα στο χώρο που πληκτρολογείς και κάνεις τη δουλειά σου πανεύκολα!
-
Παράθεση από haris8: “απο τα γνωστα σαιτ που λετε εδω , μια ματια που εκανα εχθες το ειχε μονο το geekbuying στα 242 ευρο. εκανα και παλι μια μικρη ερευνα και βρηκα αλλα δυο σαιτ το oppomart που ντο εχει 209 και το ibuygoo και αυτο με 209 ευρο. ” Εμένα μου κόστισε 182€ σήμερα... ΨΑΞΟΥ. μη βιάζεσαι! (το 3/64)
-
hqdefault.jpg Από τη μέρα που πρωτοείδαμε το Xiaomi Mi Mix μας έχει πάρει τα μυαλά με την εμφάνισή του, αλλά όταν ετοιμάζεσαι να επενδύσεις τα λεφτάκια σου για να το αποκτήσεις, πρέπει να σκεφτείς και αν τελικά είναι καλή η αγορά του. Πολύ σκληρό για να ...πεθάνει!
-
Παράθεση από Liopetis: “Εδώ διαβάστε μνμ για 4 ευρώ παραγγελία,τι να πώ ξέρει ότι θ`αργήσει ? μου κάνει εντύπωση το έστειλε Κυριακή εντωμεταξύ απόγευμα σ`εμάς με 5 ώρες διαφορά προς τ`απάνω γι εκείνους !?!? ” Δεν είναι προσωπικό το μήνυμα. Είναι κλασικό, αυτόματο μήνυμα που προφανώς στέλνει σε όλους τους πελάτες του και ουσιαστικά λέει, ΕΑΝ αργήσει το πακετάκι, μη πλακωθείς στα dispute και στις αρνητικές αξιολογήσεις αμέσως, αλλά πρώτα απευθύνσου στον ίδιο... Είναι συνηθισμένη ταχτική σε EBAY, A…
-
Παράθεση από Anritsu: “Κάτι τέτοιο εδώ μπορεί να γίνει μέσω ρυθμίσεων ? Δεν βρήκα κάτι ” Ρυθμίσεις-->Κάρτες SIM & δίκτυα κινητής-->στη ενότητα "ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ" επιλέγεις "Κλήση" και ορίζεις από ποια SIM θέλεις να καλεί κατευθείαν την επαφή που κάνεις "ταπ"
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από geobas: “Παράθεση από caeser: “Εγώ με την 6.9.29 δεν έχω κανένα πρόβλημα που να έχω διαπιστώσει με τα widgets, ούτε και με το ξυπνητήρι, που βαράει μια χαρά, ακόμα και όταν η συσκευή είναι στο αθόρυβο (κάνει πρώτα 3-4 δονήσεις και μετά απο μερικά δευτερόλεπτα αρχίζουν "τα όργανα"...). ” Εβαλα την 6.9.29 και εκείνο που παρατήρησα είναι πως στα "Θέματα" , δεν υπάρχουν οι προηγούμενες επιλογές .Εχει εξαφανισθεί η " Μείξη " γιά να επιλέξεις εικονίδια κλπ και έχει μόνο Θέματα & Ταπετσαρί…
-
Παράθεση από maddoctor: “Κοιτούσα βίντεο του Note 2 και έπεσα πάνω σ'αυτό που κάνει αναλυτική παρουσίαση ο Hugo Κάπου στο 16 λεπτό μιλάει για την global έκδοση ότι είναι για τ'αμερικάνικα δίκτυα. Λέτε το Mi Note 2 να είναι το πρώτο κινητό της Xiaomi σε ΗΠΑ και Ευρώπη, επίσημα!? ” Το βίντεο βγήκε την ημέρα της παρουσίασης (παρουσιάζει και τα 2 μοντέλα, σε ένα ωριαίο βίντεο, που το έχουνε κόψει στη μέση, ανά συσκευή) και ουσιαστικά αυτό που λέει, είναι ότι φτιάξανε ένα τηλέφωνο για τους "ταξιδιώτε…
-
Παράθεση από knight666: “@caeser Δεν το 'χω ψάξει καθόλου φίλε μου γιατί θέλω μόνος μου ν' αλλάζω την ταπετσαρία. ” Αν ψαχτείς και μέσα από αυτή τη λειτουργία, μπορείς να σετάρεις ΜΟΝΟΣ σου, τις ΔΙΚΕΣ σου ταπετσαρίες... π.χ. λέμε τώρα, έχεις 10-15-20 (όσες θέλεις) ωραίες φωτογραφίες, από τις διακοπές σου ή τα γενέθλια του παιδιού σου ή από κάποιο προσωπικό event που είναι σημαντικό για εσένα κ.λ.π... Έχεις τη δυνατότητα να βάλεις ΑΥΤΑ να εναλλάσσονται (είτε καθημερινά, είτε ανά ώρα, είτε τυχαία …
-
Παράθεση από knight666: “@caeser Δεν τις έχω ενεργοποιημένες αλλά στην οθόνη κλειδώματος υπάρχει το εικονίδιο πάνω δεξιά κ αν πατηθεί κατά λάθος ενεργοποιούνται κ χάνει την εικόνα που είχα ορίσει. Με την Thunder νομίζω ότι το είχαν αφαιρέσει. ” Ναι, όντως, στην Thunder δεν υπήρχε σαν επιλογή. Ακόμα και κατά λάθος να πατήσεις το γρανάζι, δεν ενεργοποιούνται αν δεν πατήσεις το "οκ" στην παρακάτω εικόνα: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23073/ ----------- Επίσης έχει την δυνατότητα κάποιο…
-
Παράθεση από knight666: “Καλημέρα σε όλους. Περάστηκε κ από μένα η XTRV 6.11.3 κ όλα καλά ως τώρα. Το μόνο που με χαλάει είναι στην οθόνη κλειδώματος που υπάρχει η επιλογή για καθημερινές ταπετσαρίες. Αμφιβάλλω αν την χρησιμοποιεί κανείς αυτή τη λειτουργία κ μου άρεσε πολύ που στην Thunder rom την είχαν αφαιρέσει. ” Μπορείς εύκολα να την απενεργοποιήσεις, αν δεν την θέλεις! (απλά πάτα το "γραναζάκι" πάνω δεξιά και κλείσε το διακόπτη από το μενού "Ενεργ. Καθημερινών Ταπετσαριών" και δεν θα σου ξα…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis0547: “Μου ήρθε ειδοποίηση για την καινούρια στο mail, για να την περάσουμε χρειάζεται factory settings? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εάν φοράς πρόσφατη rom, ΟΧΙ, δεν χρειάζεται τίποτα... Την περνάς από πάνω...
-
Παράθεση από gkalen: “ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ... ΑΚΥΡΗ Ή ΡΟΜ ΓΙΑ ΤΟ Leo , ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΛΑΘΟΣ updater.script ( έβαλα κατά λάθος του Libra ).... Θα έχουμε κανονική κομπλε αύριο ... ” Οκαυ, κανένα πρόβλημα! Δεν το είδα πιο πριν..