Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 825.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Eulogison: “Έχει παρατηρήσει κανείς αλλαγή διάταξης των εικονιδίων πχ μετά από επανεκκίνηση η απλά έτσι στα ξαφνικά;με το έχει κάνει δύο φορές σήμερα και είναι σπαστικό” Φίλε πήγαινε στο τετράγωνο κάτω αριστερά... Άστο λίγο πεσμένο για να σε πάρει στο μενού των widgets.. Από εκεί, επέλεξε settings και μετα απενεργοποιησε το fill empty cells Sent from my MI 9 using Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠήρε κάποιος θήκη με μαγνήτη για το αυτοκίνητο και φουλ cover tempered glass? Sent from my MI 9 using Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαιδιά να ρωτήσω κάτι.. Παλαιότερα όταν καλούσα κάποιον, και αυτός μιλούσε στην άλλη γραμμή (με άλλα λόγια ήμουν σε αναμονή) ο ήχος της αναμονής ήταν ένα χαρακτηριστικό μπιπ μπιπ.. Τώρα δεν αλλάζει ο ήχος και απλά μου βγάζει μια ειδοποίηση ότι ο χρήστης είναι busy.. Πώς το κάνω να αλλάζει και ο ήχος? Sent from my MI 9 using Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαιδιά δεν ξέρω αν είναι το ίδιο.. Είχα παρόμοιο πρόβλημα με nilkin tempered Το έβγαλα προσεχτικά και το ξανά έβαλα και καθάρισε Είχε μείνει μια κουκίδα σκόνη Sent from my MI 9 using Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαιδιά μπορείτε να μου απαντήσετε και έμενα στην ερώτηση πιο πάνω? Sent from my MI 9 using Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαιδιά 2 ερωτήσεις.. Εδώ και 3 μέρες τρέχω το κινητό με global stable μιας και έκανα αίτηση και περιμένω.. Και λογικά το mi cloud μου κανει synchronise όλα όσα σχετίζονται με την Global αλλά και τα system apps που καίνε την μπαταρία.. Οταν βάλω την XTRV πώς μπορώ να επαναφέρω το κινητό αλλά χωρίς όλα αυτά τα app της global που τρέχουν στο παρασκήνιο?? Και δεύτερο Πως αφαιρώ μια εφαρμογή από το game boost?? Sent from my MI 9 using Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαιδιά πώς μπορώ να αφαιρέσω μιαν εφαρμογή από το game boost mode?? Sent from my MI 9 using Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαιδιά να ρωτήσω κάτι.. Ωραία έκανα αίτηση για unlock.. Αλλά κάτι που ποτέ δεν κατάλαβα Ποια σειρά από ρομ θεωρείται καλύτερη και ποιο ενημερωμένη?? 1. Η Global ρομ που έρχεται το κινητό Ή 2. Η δική μας (stable/dev) που την παίρνουμε απο CN source?? Ποιες είναι οι διαφορές? Sent from my MI 9 using Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλησπέρα φίλε μου Το πήρα από Αγγλία από το Mmtelecom στο ebay.. Άψογος seller. Sent from my MI 9 using Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαιδιά ερώτηση για όσους έχουν το κινητό.. Υπάρχει τρόπος να δυναμώσει ο ήχος οταν μου μιλανε?? Όχι το ringtone αλλά η φωνή του άλλου?? Το έχω στο φουλ αλλά πιστεύω είναι πολύ χαμηλός και βαθύς ο ήχος Sent from my MI 9 using Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαιδιά ερώτηση Δεν βρίσκω πουθενά τις εφαρμογές File manager & mail Καμία ιδέα? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαιδιά μόλις παρέλαβα 1 πράγμα έχω να πω. Απλά wow.. Απίστευτο κινητό.. Βέβαια θα το σκαλισω πολύ και θα επανέλθω, αλλά σαν πρώτη εντύπωση.. Απλά απίστευτη.. Ερώτηση τώρα απλά κατεβάζω το mi unlock tool και περιμένω 15 μέρες? Υπαρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω αυτό το διάστημα?? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΩραίος ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Chaon: “Μακαρι η ευτυχία μου να κρινόταν από τέτοια πράγματα φίλε μου Όπως γράφει και στην σελίδα μόνο το slow motion δεν δουλεύει. Κατά τα άλλα κομπλέ. Αν και για να είμαι ειλικρινής το κατέβασα μόνο για το night mode γιατί στα υπόλοιπα νομίζω δεν έχει κάτι να ζηλέψει η εφαρμογή της xiaomi” Χαχαχα μαμακια autocorrect.. Ευχαριστημένος ήθελα να γράψω.. Οκ στην σελίδα εχει 2 εφαρμογές Μετά κατι modules Και μετά κάτι άλλο λέει για settings.. Εσύ ποιο combination έβαλες? Sent from my MI…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Chaon: “[APP] GoogleCam Port for Mi 9 (updated 02/05… | Xiaomi Mi 9 Εγώ εδώ το βρήκα και το πέρασα.” Είσαι ευτυχισμένος φίλε ή τρώει κολλήματα Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΡε παιδιά να ρωτήσω κάτι που έχω απορία.. Μέσα στην σελίδα με τα ports της gcam Υπάρχουν gcam για τα περισσότερα κινητά της Xiaomi.. Πώς γίνεται να μην υπάρχει για το ΜΙ9 που είναι από τα πιο νέα κινητά?? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Gkontos10: “Κάτι εντελώς άκυρο, υπάρχει τρόπος να γίνει ροοτ το κινητό χωρίς να ξεκλειδώσω τον bootloader?? ” ΟΧΙ :lol:” Ηλιθια ερώτηση ε? Sent from my MI 6 using Tapatalk