Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 577.

• Αμα κρατησεις την Global η την Official κινεζικη θα παιρνεις λογικα official ΟΤΑ update με το που βγαινουν. Οποτε απο θεμα ενημερωσεων εισαι καλυτερα με τις official (και πιο ανετα). Αν δεν εχεις θεματα με τα αγγλικα μπορεις να παραμενεις ως εχει. Εμενα ουσιαστικα το μονο πραγμα που με χαλαει στην αγγλικη ROM ειναι το index του τηλεφωνικου καταλογου στα δεξια που ειναι μονο στα αγγλικα (και ουσιαστικα αχρηστο με ελληνικα ονοματα).

• Παράθεση από Gorgolemis: “Δοκίμασε να πας Ρυθμίσεις-Εφαρμογές-Βρές την εφαρμογή-Διαχειριση δικαιωμάτων και δες εάν είναι τικαρισμένο να στέλνει μηνύματα. ” Ευχαριστω για την εναλλακτικη αλλα δυστυχως με πεταει ακριβως στο ιδιο μενου που με εβγαζε το Security app της Xiaomi (χωρις να μου δινει επιλογη μιας και εχω κλειστο των περιορισμο permissions). To ξαναδοκιμασα βεβαια αλλα μια απο τα ιδια...

• Παράθεση από Sonicaki: “Παράθεση από Project_P: “Δοκιμασα διαφορες ωρες τις ημερα, απο chrome και απο Edge , απο το δικο μου pc και απο αλλα και τιποτα.... απλα εχουν προβλημα οι server τις xiaomi και πρεπει να περιμενω ή μηπως παιζει τιποτα αλλο? ” Για αρχή κάνε ένα καλό καθαρισμό στους browser σου με κάποιο πρόγραμμα του τύπου ccleaner.Από την άλλη παρατηρώ και έχουν πολλοί το ίδιο πρόβλημα στο en.miui.com όπως πρόβλημα υπάρχει και με το ξεκλείδωμα ενώ τα έχουν όλα σωστά. Ίσως είναι και θέμα s…

• 3 ημερες τωρα προσπαθω να κανω την αιτηση στο MIUI Unlock ( Apply for unlocking Mi devices ) και αρκετες φορες δεν βγαζει καν στην σελιδα για να κανω log in. Τις φορες που με βγαζει βαζει κανονικα τον username και pass παταω να προχωρησει και τιποτα... μου βγαζει συνεχεια Αυτή η ιστοσελίδα περιλαμβάνει βρόχο ανακατεύθυνσης ERR_TOO_MANY_REDIRECTS Δοκιμασα διαφορες ωρες τις ημερα, απο chrome και απο Edge , απο το δικο μου pc και απο αλλα και τιποτα.... απλα εχουν προβλημα οι server τις xiaomi και …

• Παράθεση από antonius: “Παράθεση από Project_P: “Για SΜS με 160 χαρακτηρες πρεπει να περασουμε mod απο οτι βλεπω. Αυτο ειναι μεσω recovery οποτε θελει unlocked bootloader? ” Για να μην παιδεύεσαι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή messenger της google και να ενεργοποιήσεις την επιλογή "simple characters only" από τις ρυθμήσεις της εφαρμογής. Ο πιο εύκολος τρόπος να έχεις 160 χαρακτήρες ” Λοιπον δοκιμασα το google messenger αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσε καθολου το interface του και …

• Για SΜS με 160 χαρακτηρες πρεπει να περασουμε mod απο οτι βλεπω. Αυτο ειναι μεσω recovery οποτε θελει unlocked bootloader?

• Παράθεση από lallasgr: “Εγώ μετά το ξεκλειδωμα πέρασα 3 φορές την official developer και δεν κλείδωσε.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Με την official developer δεν το ξεκλειδωσες ομως, οποτε μηπως για αυτο δεν επηρεασες και το κλειδωμα? αλλαξες στο ενδιαμεσο σε καποια αλλη stable ROM? Παράθεση από jiannis4: “καλησπερα και απο μενα. Περιμενω κι εγω το note 3 pro απο vickmall με multi-language rom(δυστυχως).απο οτι βλεπω ειναι ηδη τελωνειο στην Αθηνα. Δεν εχω φλασαρει τιποτα στο not…

• Παιδια αν ξεκλειδωσουμε τον bootloader και μετα φλασαρουμε ξανα καποια αλλη official rom (την stable Global πχ) ξανακλειδωνει απο μονο του η αν το επιλεξουμε εμεις ? Γιατι διαβασα το παρακατω αποσπασμα σε αυτο το link και δεν καταλαβα καλα. Mi Devices Bootloader Unlocking Tutorial & English Unlocking Tool Download - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum After unlocking bootloader, users will be able to flash fastboot ROMs and custom ROMs. The unlocked device will be marked in the official se…

• Παράθεση από koutsoupis: “Στη πρώτη εντολή δεν μου εμφανίζει τη συσκευή. Ακόμα το ψάχνω, ίσως θέλει τπτ Drivers. Ναι αυτα που λέει το site για debugging τα έχω κάνει όλα και προσεκτικά (και την οθόνη τσέκαρα) ” Εχεις κανει εγκατασταση απο πριν το MiFlash ? Επισης εχεις απενεργοποιηση απο τα Windows την επιλογη για Driver Signature ?

• κοιτα αν εχεις ενεργοποιήσει το debugging πιο πριν και μετά κοιτά και την οθόνη του κινητό όταν δίνεις τις εντολές γιατί θέλει ΚΑΙ απο εκεί έγκριση (κολλησα και εγώ λίγο εκεί...)

• @BUCK και οι 2 ειναι κινεζικες (Official Stable vs Official Dev ), οποτε και οι 2 δεν εχουν google apps και playstore (μονο η Official Stable Global εχει) . Η Dev δεν εχει ξεκλειδωτο bootloader αλλα ειναι η μονη εκδοση που μπορεις 100% να τον ξεκλειδωσεις (αν κανεις την διαδικασια και παρεις εγκριση απο την Xiaomi) σε αντιθεση με τις αλλες εκδοσεις.

• Αν και πλεον παλιο εδω ειναι η αναλυτικη παρουσιαση και launch της συσκευης στην Ινδια με μερικα πολυ ενδιαφεροντα κομματια (οπως την παρακολουθηση της συσκευης με θερμικη καμερα) και το οτι βγαζει (??? ) φωτογραφιες με το fingerprint sensor (εγω παντως δεν εβγαλα ουτε ειδα καποια επιλογη). youtube.com/watch?v=KJT1N2Ydl_I

• Εφαγα ολο το βραδυ να σεταρω την συσκευη απο την ωρα που περασα την Global, δεν ειμαι για δοκιμες τωρα, για την ωρα θα χαρω λιγο το νεο μου αποκτημα . Θα την κανω μια καλη την αλλαγη οταν θα εχω κωδικο για ξεκλειδωμα bootloader για να περασω και την ελληνικη ROM.

• @Dante . Με official stable rom (Global) μπορω απλα να κανω flash μεσω Updater οπως λεει εδω Xiaomi MIUI Official Forum χωρις να κανω την διαδικασια με το MiFlash ???

• @akisjes εγω την Global την περασα πανω απο την Multi (με τον τροπο που λεει εδω [MIUI DEVICE TEAM] Flash(Unbrick) Redmi Note 3(Snapdrgn) with Locked Bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum ). Οποτε πιστευω και για την DEV ισχυει το ιδιο πραγμα (εχουν βαλει και updated link κι ολας στον οδηγο).

• Πωωω πανω που σεταρα την Global θελουν να μας βαλουν φωτιες... Βεβαια δεν εχω κανει καν αιτηση για unlock Ερωτηση: Αν κανω την διαδικασια στελνουν ενα κωδικο και αυτος εχει διαρκεια 30 μερες? Ως τοτε δηλαδη πρεπει να εχω βαλει την Dev και εχω ξεκλειδωσει τον bootloader? Επισης λετε να βγαλουν και DEV για την Global και να περιμενω η δεν βγαζουν ποτε για τις Global εκδοσεις?

• Τελικα το flash αρισμα ηταν πιο ευκολο απο οσο περιμενα (να ειναι καλα οι οδηγοι και οι συμβουλες σας). Παιζω πλεον με την Stable Global και αν και μου καλαρεσαν τα Ελληνικα της multi πιστευω θα την συνηθισω και αυτη. Τωρα αρχιζει το σεταρισμα του κινητου! Οι SIM παντως μεχρι στιγμης ειναι κομπλε

• Σημειωση τα δεδομενα στην SIM 1 δεν λειτουργουσαν απο δικη μου βλακεια (τα ειχα κλειδωσει παλιοτερα γιατι δουλευα την αλλη καρτα..)

• Λοιπον επιτελους παρελαβα και εγω σημερα! Το κινητο ειναι πραγματικο στολιδι αν και η μεταβαση απο 4.7 σε 5.5 θα με ζορισει λιγο αλλα πιστευω μεσα στην εβδομαδα θα ειμαι κομπλε. Εβαλα και την διαφανη θηκουλα μαζι με την tempered glass προστασια οθονης (δωρο και τα 2), και περιμενω να μου ερθει και η Nillkin hard case που εχω παραγγειλει. Να περασουμε στα πρακτικα τωρα. Το κινητο μου ηρθε με multi πειραγμενη CN Rom με ελληνικα (ιδια εκδοση με αυτη που εχουν ανεβασει τα παιδια παραπανω). Κουμπωνω …

• Παράθεση από Flamef: “Ακόμα,κάθε φορά μου ζητάει 2 φορές το pin όταν ανοίγω το κινητό ή το κάνω reboot.Μάλιστα χθες ενώ είχα σήμα δεν γινόταν να με πάρουν τηλέφωνο,έκανα reboot και έφτιαξε,είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω αυτό από όταν το πήρα. ” Αυτο το εχω ακουσει και απο αλλους και μαλλον εχει να κανει με το bug με τις sim που λυνουν οι τελευταιες εκδοσεις (και chinese και global) . 1 sim και SD εχεις σωστα?