Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 132.

• xiaomi mi3

FrOsT - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Το merimobiles βάζει multilang μόνοι τους χωρίς να το ζητήσεις. Αν θυμάμαι καλά ήταν και developers. Πάντως γενικά η εναλλαγή miui roms είναι πολύ απλή διαδικασία και δεν θα σε δυσκολέψει. Sent from my MI 2S using Tapatalk

• Νέος κάτοχος MI3!!!

FrOsT - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Καλορίζικο! Sent from my MI 2S using Tapatalk

• Εντυπώσεις για το MI2-S

FrOsT - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Στο συμπέρασμα συμφωνώ. Για το τελωνείο, συνήθως το merimobiles βάζει από μόνο του χαμηλή αξία για να περάσει χωρίς χρέωση από τελωνείο. Sent from my MI 2S using Tapatalk

• Σορρυ αλλά είμαστε λίγοι, ελάχιστοι θα έλεγα.... Σε σχέση με το πόσσοι θα γίνουμε αν ανοίξει MI store Ελλάδα :p Sent from my MI 2S using Tapatalk

• Re: Νέος κάτοχος MI3!!!

FrOsT - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από Shadow: “Εμένα δεν ήρθε με EMS αλλά και πάλι για να μπεί τελωνείο είναι θέμα τιμής. τα δώρα και χαμηλής αξίας δεν μπαίνουν καν στον κόπο να τα περάσουν απο το τελωνείο.” Το ότι θα περάσουν από το τελωνείο δεν σημαίνει ότι θα χρεώσουν κάτι, στα χαμηλής αξίας δεν χρεώνουν αλλά περνάνε μια βόλτα και αυτα. Εδώ είναι ο πληρέστερος οδηγός που έχω βρει, διάβασε το 8. Οδηγός: Αγορές από το εξωτερικό - Διαδίκτυο - Michanikos.gr Edit το τι είναι δηλωμένο στο δέμα δεν τους δεσμεύει, αν το θεωρ…

• Νέος κάτοχος MI3!!!

FrOsT - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Δεν έχω δει ems tracking που να μην έχει μέσα "εισαγωγή στο τελωνείο" Με βάση τον νόμο, εφόσον προέρχεται από 3η χώρα (εκτός eu) περνάει από τελωνείο. Sent from my MI 2S using Tapatalk

• Νέος κάτοχος MI3!!!

FrOsT - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Όλα περνάνε από τελωνείο, δεν σημαίνει ότι θα πληρώσεις. Με ems σε ειδοποιούν από το τοπικό κατάστημα ΕΛΤΑ αν είναι να πληρώσεις, στις κουριερ σε ειδοποιούν άμεσα τηλεφωνικά και ζητάνε κερατιατικα αν δεν μπορείς να το εκτελωνισεις μόνος σου. Sent from my MI 2S using Tapatalk

• Χρηστες red rice

FrOsT - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “ πως είναι σε σχέση με ένα απλό (και μάλλον όχι καλής ποιότητας) screen protector ευκολία τοποθέτησης / προστασία / θέαση (αν "χαλάει" κάπως την οθόνη) / αν λερώνει πιο εύκολα και τέτοια” Σε σχέση με τα "απλά" που είχα πριν στο note έχει καλύτερη αίσθηση στο αφή και δεν έχω παρατηρήσει καμιά παραμόρφωση ούτε το "ουράνιο τοξο" που έβλεπα ειδικά με τα φτηνά protector. Εδώ να σημειώσω ότι έχω διαβάσει στο net για προβλήματα με polarized γυαλιά ηλίου αλλά δεν έχω για να …

• Re: Χρηστες red rice

FrOsT - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “έχει βάλει κανένας tempered glass protector ;” Έχω βάλει εγώ στο mi2s Τι θέλεις να μάθεις; Sent from my MI 2S using Tapatalk

• Re: Εντυπώσεις για το MI2-S

FrOsT - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Παράθεση από Cr3ativ7: “Είναι που είναι καινούργιο ακόμα. Θα δεις και εσύ την γλύκα σε λίγο :P” Ευτυχώς που στο mi2s μπορούμε να αλλάζουμε μπαταρία, οπότε όσο και να την βιασουμε και όσο degrade και να κάνει απλά βάζουμε καινούρια. Έτσι έκανα και στο note όταν άρχισε να χαζεύει η μαμά, πήρε πόδι. Βέβαια το πρώτο note για να δει αυτά τα νούμερα με ίδια χρήση χρειάζεται 5000mAh με power saving mode και την φωτεινότητα τέρμα κάτω. Παράθεση από gaidjin: “Νομίζω ότι αυτό που ξεζουμίζει απίστευτα τη μ…

• Re: Εντυπώσεις για το MI2-S

FrOsT - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Λόγο φόρτου εργασίας δεν έφυγα από την εταιρία καθόλου 2 μέρες τώρα οπότε έγινε χαλαρή χρήση. Μόνιμα σε 2g, δεδομένα κυρίως από wifi με λίγο 2g,περίπου 3 ώρες 720p video, καμιά ώρα YouTube, κάνα 30λεπτο κλήσεις, η υπόλοιπη χρήση κυρίως Tapatalk και browser. Φωτεινότητα στο αυτόματο στην μέση ή τέρμα ανοιχτή, χειροκίνητη φωτεινότητα για 15 λεπτά στο τέρμα. 3 email accounts με sync κάθε 1 ώρα (στην προηγούμενη φόρτιση τα είχα με push και είχα παρόμοια αποτελέσματα, βέβαια αυτό εξαρτάται και από τ…

• Μπράβο παλικάρια συνεχίστε την καλή δουλειά. Ευχαριστούμε.

• Νέος κάτοχος MI3!!!

FrOsT - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Καλορίζικο! Sent from my MI 2S using Tapatalk

• Πρόβλημα με 4.3.21

FrOsT - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Στα bug fixes της 4.4.10 αναφέρουν ότι λύθηκε το πρόβλημα με τα force close σε antivirus και calendar. Downloading... Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

• Επωνυμία της επιχείρησης : XiaomiWorld Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : xiaomiworld.com Tι ακριβώς αγοράσατε : 3100mAh μπαταρία με desktop charger και το κατάλληλο κάλυμμα + Pistons brown v2 Ημερομηνία αγοράς : 22/3/2014 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 9 εργάσιμες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10 Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Σάββατο ξημερώματα έγινε η παραγγελία με αποστολή με EMS, δευτέρα πρ…

• Εντυπώσεις για το MI2-S

FrOsT - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Μαζεύτηκε η παρέα. Xiaomi Mi2S 32gb Xiaomi BM30 3100mAh + Xiaomi Silver metal back Xiaomi desktop charger for Mi2-Mi2S Xiaomi Pistons brown v2 Μεσα στην συσκευασία του τηλεφώνου βρήκα και μια Toshiba micro SD 4gb c4! Η συσκευή δεν δέχεται SD! ynebe7a6.jpg Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

• Re: Πρόβλημα με 4.3.21

FrOsT - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από Cr3ativ7: “Λοιπόν, το πρόβλημα το προκαλούν οι πληρωμένες εφαρμογές που έχετε εγκατεστημένες στα κινητά σας. Μπορείτε να τις απεγκαταστήσετε και τότε όταν τρέξετε το Virus Scan όλα θα κυλήσουν ομαλά.” Υπάρχει workaround; Αν έχω απλά εγκαταστήσει playstore και free app όλα οκ; Επηρεάζεται και από τις άμεσα αγορασμένες και αυτές που ξεκλειδώνουν μετά με 2ο app (όπως το poweramp πχ) Οι "σπασμένες" αγορασμένων δεν το πειράζουν; παρα μόνο αν μπουν-αγοραστούν από playstore; Θεωρείτε bug ή…

• MIUI v6 on April 2?

FrOsT - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Τυχαίο; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ! Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

• MIUI v6 on April 2?

FrOsT - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Αύριο είναι 4 Απριλίου 2014, αν βγει rom θα είναι η 4.4.4 :p Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

• Για tablet δεν ξέρω να σου προτείνω, αλλά για ότι πρόβλημα-απορία έχεις, μίλησε με το live chat τους, βοηθούν πολύ και έχουν και μπόλικη υπομονή, όπως αποδείχθηκε από πρόσφατη εμπειρία μαζί τους :p Sent from my GT-N7000 using Tapatalk