Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
Καλησπερα παιδια..!!! Εχω μπλεξει ασχημα..!!!Προσπαθησα να περασω την ελληνικη rom στο redmi pro μου, με το XiaoMiTool, ενω ειχε σχεδον τελειωσει η διαδικασια με twrp, μου πεταξε ενα error και εκλεισε το προγραμμα...απο τοτε, το κινητο ανοιγοκλεινει, και ξεκιναει με το λογοτυπο της mi, αλλαζει οθονη, βγαζει το XTRV της ελληνικης rom, και κανει καπακια restart...Εχω καμια ελπιδα να σωσω το κινητο...?? Ευχαριστω εκ των πρωτερων για το χρονο σας..Ενημερωτικα δε μπαινει με τπτ σε recovery mode, μονο…
-
Παράθεση από NasDriver: “Θύμισέ μου ποια ρομ έχει τώρα η συσκευή...το κλείδωμα γίνεται εύκολα και με την εντολή fastboot oem lock από fastboot mode, στο καπάκι τρέχεις το unlock tool και κάνεις unlock με το mi account σου. Βασική προϋπόθεση να έχεις περάσει official rom ” προφανως και δεν εχω official rom απο οτι λεει και το screenshot...αρα τι κανω..??
-
Παράθεση από HliasAvg: “ - Προτείνω stable και μετά το Wipe catch dalvick και data περνά τη ρομ σε μια κάρτα μνήμης και κάνε εγκατάσταση από εκεί. Αφού ξεκλειδώσεις με τον Official τρόπο να είσαι σίγουρος. ” καταρχην ευχαριστω...για να ξεκλειδωσω με τον official τροπο πρεπει να κλειδώσω και να ξεκλειδωσω μετα σωστα;
-
καλημερα..!! Μετα απο μερικες μερες χρησης και καποια bugs αποφασισα να βαλω την Ελληνική ρομ και εγω..! Εχω 2 ερωτήσεις. Πρωτον:Επειδη το κινητο προορίζεται για κοπελα που δεν έχει σχέση και διάθεση να ασχολείται με κατι αλλο απο φωτο και ιντερνετ,ειναι προτιμότερο να βαλω την stable ελληνική αντι της dev? Και αν ναι ο οδηγος ειναι ιδιος και απλα αλλαζει το αρχείο της ρομ που πρέπει να κατεβασω; Δεύτερον:το κινητό απο οτι ειδα ηρθε ξεκλειδωτο απο την κινα. Πως μπορώ να ειμαι σιγουρος ότι το εχε…
-
Μάγκες μου καλησπέρα... Πήρα μόλις το pro μου στα χέρια μου... Έχει την αγγλοκινεζικη έκδοση. Βάζω screenshot να δείτε ποια ακριβώς.. Η ερώτηση είναι η εξής... Δε μπορώ να κάνω ενημερώσεις σωστά;; μέχρι να καταφέρω να βάλω την ελληνική ρομ θα έχω θέμα;; προς το παρών,μετα από ξεψαχνισμα 3 ωρών περίπου δεν έχω βρει κάποιο bug...
-
ευχαριστω πολυ για την απαντηση...το συγκεκριμένο ειναι για τη γυναίκα μου και πρεπει να ειναι αποκλειστικά χρυσο..!!!η διαφορα λοιπον είναι γύρω στα 70 ευρω..το θεμα μου ειναι με τη rom.. international η android με αγγλικα και κινεζικα μόνο;; =============== Φεβ 7th 2017, 8:48pm =============== Παράθεση από stamatisv: “Μην δώσεις σημασία στην rom οτι και να έχει θα το στρώσουμε..:) Πάρε όποιο νομίζεις καλύτερα απο χαρακτηριστικά/τιμή. Γενικά καλύτερα θα είναι να έχει την official chinese (inter…
-
Επιλογη MIUI σε Redmi Pro
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια και συγνωμη εκ των προτερων αν ειμαι σε λαθος θεμα...Απλα ειμαι εντελως ασχετος ακομα... θελω να παρω το redmi pro το 32αρι... Στο gearbest εχει 2 επιλογες για το ιδιο κινητο... μια φθηνη και μια ακριβη... η μια λεει international edition miui 8 rom και η αλλη λεει Android 6.0... Εχω σκοπο να περασω την ελληνικη εκδοση οπως και να εχει..ποια επιλογη ομως ειναι προτιμοτερη και πιο ευκολη στην αλλαγη σε ελληνικη εκδοση..?? εχουν και 60 κατι ευρω διαφορα.... Ευχαριστωωωωωωωωω...!!!