Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-66 από 66.

• Πήρα κι εγώ σήμερα MIUI 11.0.3.0 με περιοχή Ελβετία και γλώσσα Ελληνικά. Ωραίο φαίνεται. Ακόμη ανακαλύπτω. Μοναδικό, αλλά σοβαρό για εμένα, πρόβλημα ότι δεν φαίνεται να λειτουργεί το voice over wifi (wifi calling) αν και είναι ενεργοποιημένο στις ρυθμίσεις όπως χρειάζεται (λειτουργούσε πριν με το MIUI 10) και ζήτησα ενεργοποίηση εκ νέου από τον πάροχο... Πολύ με χάλασε αυτό γιατί είμαι συχνά σε μέρη με κακό σήμα και διαθέσιμο wifi...

• Η σειρά μου να γράψω. Πήρα δύο Mi-Band 3, ένα για εμένα και ένα για τη σύζυγο. Το ένα συνδέεται με το Redmi Note 4 (MTK) μου και το άλλο με το Huawei P9 Lite της συζύγου. Άψογα και εύκολα όλα. Λειτουργούν τέλεια με τα ελληνικά τους χωρίς καθόλου κόπο. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους ασχολούνται και τρώνε χρόνο, ώστε να μπορούμε εμείς με μία εφαρμογή και μερικά κλικ να τα έχουμε όλα αυτόματα κι απροβλημάτιστα! Χίλια μπράβο στην κοινότητα και πολλά πολλά ευχαριστώ!

• MIUI 8.5.3.0 stable - Προβλήματα

zoo - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Χαιρετώ την κοινότητα. Έχω το κινητό έναν χρόνο, οπότε με λες και έμπειρο χρήστη του. Πρόσφατα ήρθε η MIUI 8.5.3.0 stable OTA και έκανα την αναβάθμιση. Από την αναβάθμιση και μετά έχω δύο πολύ σημαντικά προβλήματα: 1) Αποσύνδεση του BT Headset λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της κλήσης. Το έχω δοκιμάσει με δύο διαφορετικά ΒΤ και συμβαίνει το ίδιο και με τα δύο. Πριν την αναβάθμιση δεν είχα τέτοιο πρόβλημα (χρησιμοποιώ συνέχεια ΒΤ). Η μόνη αλλαγή που έχω κάνει στο κινητό σε σχέση με την προηγού…

• Παράθεση από Gpat: “Καλημέρα σε όλους. Χρειάστηκα μια κάμερα ενδοσκοπική. Πήρα μια τυπική από ebay. Θέλει OTG Εγκατέστησα εφαρμογή, βλέπω μαύρο.... Ανεβάζω settings μπας και έχω κάτι στραβό... Γνώμες? ” Εγώ χρησιμοποιώ μια τέτοια κάμερα από το Cellrizon με την ίδια εφαρμογή (CameraFi) και λειτουργεί. Κάνε πρώτα μερικές δοκιμές (βάλε - βγάλε κάμερα, άνοιξε - κλείσε εφαρμογή) γιατί κι εμένα άρχισε να δουλεύει μετά από μερικές προσπάθειες. Από τότε που ξεκίνησε είναι εντάξει.

• Εκτός απροόπτου θα κοιτάξω να έρθω να γνωριστούμε.

• Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου για τον άψογο οδηγό! Δύο φορές τον εφάρμοσα σε δύο Nikel και όλα λειτούργησαν άψογα! Ευχαριστώ πολύ που αφιερώνετε χρόνο για να μας κάνετε τη ζωή πιο εύκολη!