Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 254.
-
Να πάρω και εγώ σειρά λοιπόν.Είμαι ο Δημήτρης από Λάρισα παντρεμένος με δύο παιδάκια.Έχω τελειώσει το τμήμα αυτοματισμού του ΤΕΙ Πειραιά και εργάζομαι ευτυχώς.Είμαι 35 χρονών και είμαι άρρωστος με το ψαροτούφεκο.Για αυτό το λόγο έχω φτιάξει και ένα φόρουμ για το συγκεκριμένο χόμπι το Index of /.Με τη τεχνολογία τα πηγαίνω αρκετά καλά και πριν από λίγο καιρό άρχισα να ασχολούμαι και με τα τηλέφωνα (xiaomi) καθώς είμαι κάτοχος του Note 4G. Ορίστε και μια φωτό. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attac…
-
OTA updater
ΜήνυμαΈτοιμο και το update. Και όπως υποσχέθηκε και ο admin προστέθηκε και το εικονίδιο του email.
-
Σιδερένιος και καλή αρχή.
-
xiaomi note
ΜήνυμαΑπό ότι έχουν πει τα παιδιά εδώ μέσα (χωρίς να θέλω να σε τρομάξω) το aliexpress πουλάει αρκετές μαιμούδες και ελπίζω εσύ να μην την έχεις πατήσει. Τώρα όσον αφορά το τηλέφωνο ανοίγει ή δεν κάνει τίποτα; Έχεις δοκιμάσει να μπεις σε recovery mode;μπαίνει;πες μας λίγο πως συμπεριφέρεται το τηλέφωνο όταν πας να το ανοίξεις.
-
OTA updater
ΜήνυμαΗ αλήθεια είναι ότι πάλι δεν κοίταξα τα downloads.Δε πρόκειται να βάλω μυαλό . Προτιμώ να τη κατεβάσω και να το κάνω με τον παραδοσιακό τρόπο. Έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά το καινούριο update σε σχέση με το παλιό;\ Η από πάνω είναι; xiaomi-miui.gr/community/wsif/…4G-LTE-GTV-4-11-14/#files
-
OTA updater
ΜήνυμαΚαλημέρα στη παρέα. Σήμερα το πρωί μου ήρθε η παρακάτω ενημέρωση στο τηλέφωνο:Νέα ενημερ:xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_Hellas-Gtv-4.11.14.zip (έκδοση GTV-4.11.14)Πατήστε για λήψη/flash. Τι παίζει με αυτό γιατί πρώτη φορά το βλέπω;να το κάνω λήψη και flash;είναι ασφαλές;πρέπει να κάνω κάτι άλλο;
-
Θα πάς στο φάκελο Tools(Εργαλεία) και θα βρεις την εφαρμογή Αναβάθμιση(Updater).Εαν τρέχει χωρίς να σου κλείνει, τότε θα κατεβάσεις την ROM από εδώ =>xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ry/374-Xiaomi-Redmi-Note/ Θα συνδέσεις την συσκευή στο PC και θα βάλεις την ROM που κατέβασες στην συσκευή σου.Ακολουθείς τον οδηγό => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM). Και ROOT θα έχεις και δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο... Τη rom θα τη ρίξεις χύμα στο τηλέφωνό σου και δε…
-
Δεν βλέπει το τηλέφωνο
dzav - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΧααχαχαχ λες;μακάρι.
-
Ποια rom;
dzav - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμα -
Ποια rom;
dzav - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ admin, το έκανα ήδη.
-
Δεν βλέπει το τηλέφωνο
dzav - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΧαχαχαχαχ σε ευχαριστώ πολύ φίλε Bodai. Για το ότι δεν έβλεπε το pc το τηλέφωνο έφταιγε το καλώδιο του φίλου μου.Με το δικό μου όλα κομπλέ. επίσης αφού είδαμε και απόειδαμε με τις μνήμες που ήθελε να του βάλω, έβαλα μια δικιά μας και βρήκε την υγειά του. Τώρα το περιεργάζεται. Οπότε έχω κάνει αναβάθμιση σε MI 4, MI 3 και σε 2 Note και με updater και με recovery.Καλά πάω χαχαχαχαχαχ.