Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 254.

• Να πάρω και εγώ σειρά λοιπόν.Είμαι ο Δημήτρης από Λάρισα παντρεμένος με δύο παιδάκια.Έχω τελειώσει το τμήμα αυτοματισμού του ΤΕΙ Πειραιά και εργάζομαι ευτυχώς.Είμαι 35 χρονών και είμαι άρρωστος με το ψαροτούφεκο.Για αυτό το λόγο έχω φτιάξει και ένα φόρουμ για το συγκεκριμένο χόμπι το Index of /.Με τη τεχνολογία τα πηγαίνω αρκετά καλά και πριν από λίγο καιρό άρχισα να ασχολούμαι και με τα τηλέφωνα (xiaomi) καθώς είμαι κάτοχος του Note 4G. Ορίστε και μια φωτό. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attac…

• Παράθεση από stelioss: “ υπάρχει κάτι που σας "χάλασε" στο 4g ? μικρόφωνο ? ποιότητα ήχου, gps,wifi ?” Τίποτα απολύτως.

• OTA updater

dzav - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Έτοιμο και το update. Και όπως υποσχέθηκε και ο admin προστέθηκε και το εικονίδιο του email.

• xiaomi note

Μήνυμα

Από ότι έχουν πει τα παιδιά εδώ μέσα (χωρίς να θέλω να σε τρομάξω) το aliexpress πουλάει αρκετές μαιμούδες και ελπίζω εσύ να μην την έχεις πατήσει. Τώρα όσον αφορά το τηλέφωνο ανοίγει ή δεν κάνει τίποτα; Έχεις δοκιμάσει να μπεις σε recovery mode;μπαίνει;πες μας λίγο πως συμπεριφέρεται το τηλέφωνο όταν πας να το ανοίξεις.

• Ένα μικρό συμβολικό ποσό και από εμένα. Είναι το ελάχιστο μπροστά στη δουλειά που κάνετε.

• OTA updater

Μήνυμα

Η αλήθεια είναι ότι πάλι δεν κοίταξα τα downloads.Δε πρόκειται να βάλω μυαλό . Προτιμώ να τη κατεβάσω και να το κάνω με τον παραδοσιακό τρόπο. Έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά το καινούριο update σε σχέση με το παλιό;\ Η από πάνω είναι; xiaomi-miui.gr/community/wsif/…4G-LTE-GTV-4-11-14/#files

• OTA updater

Μήνυμα

Καλημέρα στη παρέα. Σήμερα το πρωί μου ήρθε η παρακάτω ενημέρωση στο τηλέφωνο:Νέα ενημερ:xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_Hellas-Gtv-4.11.14.zip (έκδοση GTV-4.11.14)Πατήστε για λήψη/flash. Τι παίζει με αυτό γιατί πρώτη φορά το βλέπω;να το κάνω λήψη και flash;είναι ασφαλές;πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

• Redmi Note 4G LTE Βοήθεια!

Μήνυμα

Μπράβο φίλε.Όλα καλά λοιπόν.

Μήνυμα

Αν έχει updater και δουλεύει κάντο από τον updater είναι πολύ εύκολο. Εδώ θα βρεις το τρόπο. Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)

• Redmi Note Accessories

Μήνυμα

Πόσες μέρες έχουν περάσει από τη μέρα που έκανες τη παραγγελία;απλά να σε ενημερώσω ότι η θήκη έκανε 45 μέρες να μου έρθει, πολύ περισσότερες δηλαδή από τις estmated που έγραφε.

• Redmi Note Accessories

Μήνυμα

Επικοινώνησε με τον αποστολέα να δεις τι παίζει όσον αφορά τα πακέτα που έχουν trucking number. Πάντως εγώ από ebay δεν έχω χάσει ποτέ δέμα ή χρήματα.Μην αγχώνεσαι.

Μήνυμα

Updater έχει το τηλέφωνο; Το αρχείο ρίξτο χύμα μέσα στο τηλέφωνο και όχι στη κάρτα.Δοκίμασε το.

• Redmi Note Accessories

Μήνυμα

Τα παρήγγειλες free shiping;αν ναι τότε δεν έχουν trucking number οπότε θα έχεις νέα τους όταν φτάσουν σπίτι σου.

• Θα πάς στο φάκελο Tools(Εργαλεία) και θα βρεις την εφαρμογή Αναβάθμιση(Updater).Εαν τρέχει χωρίς να σου κλείνει, τότε θα κατεβάσεις την ROM από εδώ =>xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ry/374-Xiaomi-Redmi-Note/ Θα συνδέσεις την συσκευή στο PC και θα βάλεις την ROM που κατέβασες στην συσκευή σου.Ακολουθείς τον οδηγό => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM). Και ROOT θα έχεις και δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο... Τη rom θα τη ρίξεις χύμα στο τηλέφωνό σου και δε…

• Ελπίζω να σου έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ας θέλεις πες μας πόσο πλήρωσε για να το στείλεις πίσω;απλό ταχυδρομείο ή ems;έτσι για να έχουμε μια ιδέα.

• Δεν βλέπει το τηλέφωνο

dzav - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Χααχαχαχ λες;μακάρι.

• Ποια rom;

dzav - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

• Ποια rom;

dzav - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ admin, το έκανα ήδη.

• Δεν βλέπει το τηλέφωνο

dzav - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Χαχαχαχαχ σε ευχαριστώ πολύ φίλε Bodai. Για το ότι δεν έβλεπε το pc το τηλέφωνο έφταιγε το καλώδιο του φίλου μου.Με το δικό μου όλα κομπλέ. επίσης αφού είδαμε και απόειδαμε με τις μνήμες που ήθελε να του βάλω, έβαλα μια δικιά μας και βρήκε την υγειά του. Τώρα το περιεργάζεται. Οπότε έχω κάνει αναβάθμιση σε MI 4, MI 3 και σε 2 Note και με updater και με recovery.Καλά πάω χαχαχαχαχαχ.