Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

Chris.mui - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “ναι δίκιο έχεις 11αρα xtrv γιατί υπήρχε θέμα και την κόψανε.. Για root θα κάνεις υπομονή αναγκαστικά (αν δεν δουλεύει το magisk) στην ρομ που θα βάλεις (11) , όταν την βάλεις.. Αν πας σε 10αρα xtrv τώρα δεν θα αναβαθμίσεις, θα μείνεις με παλιά ρομ/??? ” Και εγώ έχω ταλαιπωρηθεί πολύ με το monet. Είχα περάσει κι εγω την XTRV vangogh (και ψιλοδούλευε) και θέλησα να πάω στην XTRV monet και έχω πήξει. To μονο που μπορώ να καταφέρω ειναι να πάω σε official fastboot με Miflas…

• Καλημέρα σε όλους και ευχαριστούμε πολύ. Εγώ (εκ των υστέρων) κατάλαβα ότι η συσκευή μου μάλλον είναι η Monet (Mi 10 Lite 5g) και όχι η Vangogh. Τεσπα πέρασα την ROM με όλη τη διαδικασία (αίτηση, twrp κτλ), και ευτυχώς δεν κατέληξα με brickαρισμενη συσκευή. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν λειτουργεί η κάμερα (crashes) ενώ τα υπόλοιπα δείχνουν οκ και φαντάζομαι ότι μάλλον πρέπει να γυρίσω σε official. Η ερώτηση μου είναι αν το Monet θα υποστηριχθεί απο την ελληνική κοινότητα και αν όχι, αν γνωρίζει…

• ευχαριστω παρα πολυ, τελειος οδηγος.

• Ευχαριστω, δεν φανταζομουν οτι ηταν γενικο προβλημα...

• ειμαι επιτελους περηφανος κατοχος Ελληνικης Ρομ . Ωραιες αλλαγες, ωραιο το ψαξιμο κανοντας scroll-down στην οθονη, ωραιο οτι εχεις πλεον φωτο στις επαφες που βαζεις στην αρχικη οθονη...και αλλα καλουδια Δυο Ερωτησουλες μονο... Δεν μου λειτουργει το hotspot (ουτε παλιοτερα βεβαια, οι συσκευες συνδεονται, απλα δεν εχουν ιντερνετ) και ηλπιζα με τη νεα rom να το ελυνα αλλα συνεχιζει το ιδιο προβλημα. Σε εσας λειτουργει το Hotspot? Δευτερον οταν στο μελλον περασω update ελληνικης ρομ, το κανω απο το …

• ολα οκ, να σαι καλα lallas... Επιτελους φορτιζει, στο τσακ προλαβα... Θα περιμενω λιγο και μετα παω για twrp...

• ειναι φυσιολογικο αυτο? (Hidden Content)

• ωχ... μαλλον δεν θα τελειωσει ακομα η μερα μου...κατα τη διαρκεια του flash (πριν τελειωσει το Miflash) εκανε Reboot μονο του...τωρα το Miflash γραφει "pause" και το κινητο εχει το Mi logo και κατω powered by Android και κατι φορτωνει... εκανα επανεκκινιση με volume+ και power και στην epilogh fastboot δεν κανει τπτ. Απευθειας volume- και Power μπηκε... παω παλι για Miflash και ενημερωνω...

• ...εχεις δικιο φανταζομαι... απλα ειχα πηξει τοσο πολυ χθες που τρομαζω να το ξανακανω...τεσπα ξεκινησα... Γενικα παντως πολυπλοκη διαδικασια το περασμα μιας rom. Θελει πολυ διαβασμα... ειδικα αν δεν εχει πανω του την μαμισια ρομ...μπλεκεις. Εχει σημασια σε ποιο directory θα βαλω την ελληνικη rom? Επισης στο μελλον θα είναι δυνατον να βγει fastboot custom rom και να την παιρναμε απευθειας με το Miflash αντι με twrp?

• ο υπολογιστης δεν "βλεπει" το κινητο για να του βαλω την rom σε καποιο directory. δεν ξερω αν μεσα απο twrp μπορεις να "δεις" τον υπολογιστη.

• Ελεγα μηπως γλιτωσω να κανω απο την αρχη την διαδικασια. Απλα για ενημερωση μου τι ειναι η hermes_images_GTV-6.5.5_GR_xiaomi-miui-hellas.tar.gz?

• Miflash και Ελληνικη ROM

Chris.mui - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Καλημερα, Εχω ενα Redmi 3. Απο εχθες παιδευομαι να περασω την ελληνικη ρομ. Το κινητο μου ειχε μια πειραγμενη ρομ με ελληνικα. Καταφερα να περασω την αγγλοκινεζικη, καταφερα να την κανω unlock (μου εστειλε μην η Xiaomi), εκανα και Update στην τελευταια δεω ρομ, και ενω ημουν ετοιμος με το TWRP να περασω την ελληνικη ρομ, εκανα μια βλακεια μαλλον και κολλησε σε bootloop (δεν ειχα περασει στο κινητο την ελληνικη ρομ και εκανα wipe out τα παντα). Καταφερα να το εχω τωρα σε fastboot mode και θελω να…

• Για το τελευταίο που το έχω πάθει διορθώθηκε με κλείσιμο και άνοιγμα όχι με reboot Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μια μικρή ερώτηση, αν είναι rooted το κινητό χρειάζεται να ξεκλειδωσουμε bootloader για να περάσουμε μια ρομ η όχι? Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Chris.mui - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από Thanosk88: “Παράθεση από Chris.mui: “Παράθεση από Thanosk88: “Λοιπόν ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα... Αιτηση για ξεκλειδωμα κάνεις εδώ Apply for unlocking Mi devices Ναι θα σου ερθει μηνυμα οτι μπορείς να το κάνεις αλλά θα κανει πρπ 10 μέρες. Εμένα μου ήρθε χθες. Μεχρι να ξεκλειδωσεις δεν μπορεις να βαλεις την ελληνικη απο εδώ μέσα)(xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/547). Επίσης για να ξεκλειδωσεις πρεπει να εχεις developer ROM. Επίσημα δεν εχει βγει και οταν βγει …

• RE:

Chris.mui - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από coolgreek: “Παράθεση από Chris.mui: “Εγώ έκανα root το redmi 3 χωρίς pc. Κατέβασα ένα apk και το έτρεξα. Κατέβασα και το root checker και μου λέει ότι είναι rooted. Τον οδηγό τον βρήκα στη σελίδα How to Root Xiaomi Redmi 3 Without Pc . - Root Update. Ελπίζω να βοηθησα Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μετά απο επανεκκίνηση συνεχίζεις να είσαι root? Κυκλοφόρησε ενα τέτοιο εργαλείο και για το Note 3 Pro αλλά το root χάνετε μετά απο επανεκκίνηση. Οπότε δώρον άδωρον…

• RE:

Chris.mui - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από Thanosk88: “Λοιπόν ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα... Αιτηση για ξεκλειδωμα κάνεις εδώ Apply for unlocking Mi devices Ναι θα σου ερθει μηνυμα οτι μπορείς να το κάνεις αλλά θα κανει πρπ 10 μέρες. Εμένα μου ήρθε χθες. Μεχρι να ξεκλειδωσεις δεν μπορεις να βαλεις την ελληνικη απο εδώ μέσα)(xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/547). Επίσης για να ξεκλειδωσεις πρεπει να εχεις developer ROM. Επίσημα δεν εχει βγει και οταν βγει θα υπαρχει εδώ MIUI ROM for Redmi 3 - MIUI Downloa…

• Κατέβασα cpuz και στο root access Λέει yes Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έγραψα και σε άλλο σημείο αλλά το γράφω κι εδώ για όποιον τον ενδιαφέρει Εγώ έκανα root το redmi 3 χωρίς pc. Κατέβασα ένα apk και το έτρεξα. Κατέβασα και το root checker και μου λέει ότι είναι rooted. Τον οδηγό τον βρήκα στη σελίδα How to Root Xiaomi Redmi 3 Without Pc . - Root Update. Ελπίζω να βοηθησα Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ έκανα root το redmi 3 χωρίς pc. Κατέβασα ένα apk και το έτρεξα. Κατέβασα και το root checker και μου λέει ότι είναι rooted. Τον οδηγό τον βρήκα στη σελίδα How to Root Xiaomi Redmi 3 Without Pc . - Root Update. Ελπίζω να βοηθησα Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk