Προσπαθω να κανω αιτηση miui.com/unlock/apply.php εδω και μου βγαζει 502 Bad Getaway. Κανω κατι λαθος? Πριν καιρο ξεκλειδωσα το redmi note 3 pro και δε θυμαμαι καλα τη διαδικασια.
Καλημερα! Μια ερωτηση ρε παιδια.Εχω παραγγειλει το redmi pro ,θελω να κανω αιτηση για ξεκλειδωμα αλλα στο λογαριασμο μου εχω ενα redmi note 3 pro(Θα αφαιρεσω τη συσκευη οταν ερθει το καινουριο). Μπορω να προχωρησω στην αιτηση?
Παράθεση από geoanto555: “Είναι πολύ νωρίς για την MM ... Σίγουρα εχει προβλήματα . Γιατί δεν γυρίζεις πίσω αν είναι τόσο σημαντικό για σένα? ” δεν εχω κανει backup τη lolipop.οποτε θα περιμενω μηπως φτιαχτει στο μελλον. Παράθεση από iAmLiakos: “@ghost4047 Μπήκες μέσα στις ρυθμίσεις συσκευών bluetooth; Μπορείς να ενεργοποιήσεις το "Phone Audio" στις ρυθμίσεις του car bluetooth; ” ενεργοποιημενο ειναι
Παράθεση από ghost4047: “Θα την δοκιμασω. Με την gtv εχω προβλημα με τη συνδεση μεσω bluetooth με το multimedia του αυτοκινητου ” Και με την GTV 6.9.22 και μετην 6.9.22 gkalen ενω δειχνει οτι εχει συνδεθει μετο αυτοκινητο σε παρενθεση γραφει χωρις τηλεφωνο "συνδεδεμενο(χωρις τηλεωνο)" .Αυτο ξεκινησε απο την στιγμη που περαστηκε MM. Με lolipop δεν ειχα προβλημα.
Παράθεση από ghost4047: “Το προβλημα συνδεσης μεσω bluetooth με το multimedia του αυτοκινητου παραμενει και με την 6.9.22 ” Επισης βλεπω οτι οταν το συνδεω με usb σε υπολογιστη μετα απο 5 δευτερολεπτα αποσυνδεεται.Μεταφορα αρχειων δεν μπορω να κανω
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ghost4047: “Δεν έχω backup. ” Δεν γυρίζεις έτσι εύκολα τότε... Θα χάσεις imei.. ” Θα κάνω wipe τα πάντα και θα ξαναπέρασω την 6.9.15. Μπας και κάτσει καλύτερα.
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ghost4047: “Καλημερα!Πως γυρναμε σε lollipop από marshmallow? ” Έχεις κρατήσει backup από twrp? ” Δεν έχω backup.
Καλησπερα! Με την 6.9.9 πως τα πατε? Εχετε παρατηρησει προβληματα. Εμενα δεν συνδεεται με το Bluetooth του αυτοκινητου. Δειχνει συνδεδεμενο αλλα σε παρενθεση γραφει (χωρις τηλεφωνο).Μεχρι την 6.8.18 δεν ειχα κανενα προβλημα ,εμπαινα στο αμαξι και συνδεοταν μονο του.