Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 103.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμααυτο μου βγαζει κατω ενα 12ψηφιο και λεει unlock number
-
ΜήνυμαΛοιπον περασα τη stable zip.ολα καλα στο σεταρισμα στο mi account μου εβγαλε απο κατω ενα unlock code 12 ψηφιο.αυτο σημανει οτι εγινε δεκτο το αιτημα?περναω την dev και προχωραω για ξεκλειδωμα?
-
Μήνυμαοκ θα το ψαξω ευχαριστω!
-
ΜήνυμαΕχω περασει αυτη "miui_HMNote3Pro_6.7.21_f68ed679d7_5.1.zip" μεσω updater και ψαχνω καποια αλλη να ειναι λειτουργικο το κινητο μεχρι να γινει δεκτη η αιτηση.Που να κατεβασω μια Global Stable με καταληξη zip ?
-
Μήνυμαεχω κλειδωμενο bootloader πως και ποια πρεπει να την περασω ?
-
ΜήνυμαΑντιγραφη την Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File Download στο φακελο download και μετα απο το updater τη βρισκω και την περναω.Καλα θυμαμαι συγνωμη αλλα απο το πρωι διαβαζω και εχει brikαρει το μυαλο μου
-
ΜήνυμαΟκ.Λοιπον αρχισα να καταλαβαινω τι γινεται.Εγω εβαλα την China Developer (Αυτή η ρομ έχει πολλές κινέζικες εφαρμογές μέσα και μπορείς να ξεκλειδώσεις τον Bootloader) (Αν σκοπεύεις να ξεκλειδώσει και να περάσεις την Ελληνική ρομ, που τα σπάει κιόλας, πας για αυτή τη ρομ) με σκοπο να βαλω ελληνικη ρομ.Αλλα δεν ειχα κανει αιτηση και εχω μεινει χωρις play store κτλ.Αυτο που ρωταω ειναι αν μπορω να περασω Global Stable (V7.1.8.0) : Download Here (Αυτή η ρομ δεν έχει καθόλου κινέζικες εφαρμογές μέσα, …
-
ΜήνυμαΠερασα την κινεζικη 6.7.21 (MIUI8) και εκανα την αιτηση . Μεχρι να ξεκλειδωσει δεν μπορω να περασω καμια αλλη?
-
ΜήνυμαΣυνηθως ποσες μερες κανει να ξεκλειδωσει ο bootloader μετα την αιτηση?
-
Παράθεση από Thracia: “Για οσους εχουν πρόβλημα με γυροσκόπιο κ.λ.π Από en.miui This method is fixing a accelerometer problem for my Redmi note 3 from Gearbest today. Step I took 1. Need to replace gearbest's custom rom with official rom via Mi PC Suite recovery flash (Can't use updater because of another bug "can't verify update" ) 2. Unlock device first miui.com/unlock/apply.php (Can't unlock when installed custom rom) 3. Flash fastboot rom will not fix this bug. You need to reflash persist.im…