Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 134.

• Mi Router 4a Gigabit

sv1kwz - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Μόνο Αναβάθμιση απο το router 3 gigabit δεν το λες αυτο το χάλι.. Κάπως ετσι την πάτησα και εγώ.... Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE:

sv1kwz - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Παράθεση από SteliosLk: “Παράθεση από sv1kwz: “Εαν κανεις bypass το mi account lock, πράγμα που εκανες δηλαδή, δεν πρεπει να γινει reboot στην συσκευή ΠΟΤΕ !!! Γιατί μένει για παντα στην boot screen. Μονο με edl flash stock rom . Και δεν το συνδεεις ξανα στο ίντερνετ. Το bypass αυτο που εχω καταλαβει οτι κάνει , ειναι να απενεργοποιεί καποια services που ειναι critical για το σωστο boot . Sent from my MI 8 using Tapatalk ” το έκανα reboot πολλες φορές και δεν κόλλησε στο boot ποτε. Κόλησε οταν έ…

• Εαν κανεις bypass το mi account lock, πράγμα που εκανες δηλαδή, δεν πρεπει να γινει reboot στην συσκευή ΠΟΤΕ !!! Γιατί μένει για παντα στην boot screen. Μονο με edl flash stock rom . Και δεν το συνδεεις ξανα στο ίντερνετ. Το bypass αυτο που εχω καταλαβει οτι κάνει , ειναι να απενεργοποιεί καποια services που ειναι critical για το σωστο boot . Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE:

sv1kwz - - Mi Max 3 (Nitrogen)

Μήνυμα

Παράθεση από Firem@n: “Δοκίμασα και άλλες εκδόσεις μου βγάζει άλλο σφάλμα. Το δοκίμασα και σε διαφορετικό pc, πάλι όμως δεν προχωρά.” Μίκρυνε την διαδρομή των φακέλων και φτιάξε τον φάκελο log μεσα ... Αυτός λείπει και πεταει αυτο το error Sent from my MI 8 using Tapatalk

• The system has been destroyed Xiaomi Mi9

sv1kwz - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Σιγα μην σπάσουν κανενα αυγο πες τους !! Ακου εκλεισαν οι σερβερ λόγο ιού !!! Αχχαχαχα Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Πόσοι σέρβερ για ποσες συσκευες υπαρχουν στην κινα ... sonoff, tuya, και δεν ξερω και γω τι αλλο ... Εκει γιατι παίζουν ολα στο millisecond ? Γιατι προφανως η xiaomi πετάει χαρταετό.... Υπάρχουν στιγμές που παίζουν ολα σφεντόνα και λες αμήν !!! Και ξαφνικά στο επομενο λεπτό έρχεται το μαύρο σκόταδι !! Sent from my MI 8 using Tapatalk

• δίνω μόνος μου την απάντηση ... γιατί η μετάφραση των Κινέζων ... είναι για το ...... για κάποιον δικό τους λόγο η IP χ.χ.χ.1 δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πουθενά !!! απο την IP x.x.x.2 και πάνω κάνουμε ότι θέλουμε !!!

• Καλησπέρα σας , δείτε τις δυο φωτογραφίες που ανεβάζω .... μπορεί κάποιος να δώσει εξήγηση ? Η θα το σπάσω νωρίς νωρίς ? δηλαδή μου λέει ότι σε συσκευές που έχω στο δίκτυο μου που έχουν μονοψήφια IP δεν μπορώ να κάνω port forward ?

• Αυτο το hub δεν ειναι bluetooth !! Και παιζει μόνο με ευρωπαϊκό server. Κοιταξτε λίγο ξανα τι συσκευες εχετε γιατι δεν ταιριάζουν αυτα που μας γράφεις. Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Και το δικό κου μονο σε china server παίζει. Σε Singapore δεν το βρίσκει. Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Σαν το Mi Router 3G v1 δε θα βρούμε πουθενά ξανά. Gigabit ethernet , usb3.0 θύρα , 128mb flash , 256 mb ram, custom firmwares να κανουμε ότι θέλουμε .... Πάνε αυτά ......... Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE:

sv1kwz - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Εξαρτάται το πρωτόκολλο σύνδεσης και τις κεραίες του εξοπλισμού. Στη καλλιτερη συνδέεσαι με 600mbps” Αρα το wifi του mi8 παει μεχρι τα 600mbps στα 2.4? Στα 5ghz εχω δει μεχρι και 866 !!! Το προβλημα μου ειναι μονο στα 2.4 Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Να ρωτησω κατι ασχετο με τις αναβαθμίσεις. Σε wifi 2.4G πια ειναι η μέγιστη ταχύτητα που έχετε συνδεθεί ? Εγώ βλέπω μεχρι 144mbps σε router που είναι ρυθμισμένο για 300mpbs Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE:

sv1kwz - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από Vstromakias: “@Nickleon στη προηγούμενη σελίδα στην απάντηση 6402 έχει ανέβει. Τη κατεβάζεις στο κινητό σου, πας στο σημείο που κάνεις έλεγχο για αναβάθμιση, πατάς τις 3 τελίτσες επάνω δεξιά και την επιλέγεις. Αν δεν εμφανίζει να επιλέξεις την ρομ πατάς 10 φορές επάνω στο 11.” Η έκδοση αυτη ειναι μονο για beta tester λογαριασμο. Δεν την κάνει εγκατάσταση !!! Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Η mi smart lamp που πουλαει η infoquest παιζει μονο με ευρωπαϊκό server !!! Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE:

sv1kwz - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από sv1kwz: “Πως γινεται να εχουμε stable 11.0.6 και η καινούρια android 10 να ειναι 11.0.1 ?? ” Αυτό το έκανε η Xiaomi επειδή άλλαξε το Android Version σε 10, άρχισε πάλι να μετρά από την αρχή τις εκδόσεις. :lol:” Xiaomαρα ........... Κάποιος ξύπνησε εκει μεσα πεταξε μια μαλ....ια και μετά κοιμήθηκαν .... Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Πως γινεται να εχουμε stable 11.0.6 και η καινούρια android 10 να ειναι 11.0.1 ?? Εχω χάσει κάτι ? Sent from my MI 8 using Tapatalk

• MIUI 11 σε ΜΙ Α3 (android 9)

sv1kwz - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Mi A3 και miui , δεν πάνε μαζί. Android One έχει η συσκευή Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE:

sv1kwz - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Έχω ένα με καμμένη μητρική από γνωστό μου, μαύρο χρώμα σε πολύ καλή κατάσταση...το οποίο πάει για ανταλλακτικά...αν υπάρχει ενδιαφέρων είναι διαθέσιμο (θα κρατήσω την μητρική μόνο) :)” Κόστος ? Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Παράθεση από ktlk21: “Προσωπικά και ευρωπαϊκή λάμπα που έχω πάρει μια χαρά συνδέετε στο China server.. Έκανες reset την λάμπα? Sent from my Nokia 9 using Tapatalk” Αυτη που πουλάνε στο mi store σαν mi bulb ? Και μπηκε σε china server ? How !!! Sent from my MI 8 using Tapatalk