Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 45.
-
@kbantikos Εχω το mi2s στην ιδια φαση οπως δειχνεις και εσυ . Δειχνει internal storage 0 και δεν μπορω να κανω τιποτα. Τελικα μετα απο ολη την φαση εβγαλες καποιο αποτέλεσμα και εαν ναι πως . Ευχαριστώ
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Alexandros: “Παιδια δεν μπορω να μπω στο cit εχω δοκιμασει τα παντα ” Κατέβασε από το Google Play to Shortcut Master (Lite) και εγκατέστησέ το. Διάβασε εδώ και εδώ για να πάρεις μια ιδέα τι κάνει και πως να το χρησιμοποιήσεις...Μετά άνοιξέ το και ψάξε το string CitLauncherActivity και μόλις το βρεί, πάτησε πάνω του και μετά Launch ” Αυτό που μου είπες δουλευει ομως οταν μπαινω στο cit μου δειχνει συνεχεια 0.0 και οταν παω να κανω βαθμονομηση παλι το ιδιο δεν …
-
Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από Alexandros: “Παιδια δεν μπορω να μπω στο cit εχω δοκιμασει τα παντα ” Δοκίμασε και αυτό * # * # 64663 # * # *Ποια συσκευή έχεις; Αν θέλεις ενημέρωσε και το προφίλ σου. ” Ναι τα εχω δοκιμασει ολα εχω το mi2s
-
Παιδια δεν μπορω να μπω στο cit εχω δοκιμασει τα παντα
-
γινεται να μπω καπως αλλιως στο cit?
-
δεν μετραει αντιστροφα
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Alexandros: “την εβγαλα και το ιδιο παλι ” Μπες στο cit "χτυπώντας" από about the phone το κερνελ και κανε τεστ τον proximity... να δεις αν μηδενίζει. ” δεν με βαζει
-
την εβγαλα και το ιδιο παλι
-
Καλησπέρα ολα καλα με τη ρομ μονο που οταν κανω κληση μαυριζει η οθονη και πρεπει να κλεισει ο αλλος την κληση για να επανερθει
-
Τελειωσε η διαδικασια με το fastboot τωρα θα περασω την ελληνικη ρομ.
-
αυτη κατεβασα κανω τη διαδικασια και μου βγαζει το σφαλμα της φωτο
-
Ποια fastboot rom πρεπει να κατεβασω για το mi2s?
-
το λινκ που μου εδωσες δεν μου κατεβαζει καποια ρομ που πρεπει να κανει unzip
-
Κομπλέ θα δοκιμασώ και θα απαντήσω . Ευχαριστώ πολυ EDIT: Αυτη τη ρομ απο recovery θα την περασω?
-
Καλησπερα παιδια! Θελω να βαλω το τελευταιο update στο τηλεφωνο του πατερα μου (Mi2S), το οποιο απο τοτε που το πηρε ειναι ακομα με τη stock rom, και θελω να ενοποιησω και τον αποθηκευτικο του χωρο. 1) Χρειαζεται να κανω κατι για να περασω το update? Γιατι προσπαθησα μεσω του MiRecovery και μου βγαζει σφαλμα. 2) Ο ξαδερφος μου την εχει κανει την ενοποιηση στο δικο του κινητο, αλλα δε θυμαται πώς το εκανε. Πού μπορω να βρω εναν οδηγο? Ευχαριστω!