Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 154.

• ερωτηση για unoficial rom

chris1723 - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

απο τι διάβασα το edl έχει 2 περιπτωσεις τι διαφορά έχει ο οδηγός που λέει unbrick ή καθαρή εγκατάσταση με το mi flash με την δεύτερη περίπτωση του edl???? επισης τι εννοείς κλειδωμένο edl???

Μήνυμα

απο ότι κατάλαβα εννοείς το mi flash και sp flash ναι αλλά για αυτά δεν πρέπει να έχεις ξεκλειδωτο bl ??και αν έχει ανοίξει με λαθος τρόπο δεν θα μπρικαρει ??? αν έρθει με κλειδωμένο πάμε με pc suite????

Μήνυμα

με ποιους τρόπους μπορουμε να απαλλαγούμε από μια πειραγμενη ρομ??,ανεξαρτήτως επεξεργαστη δεν έχω κάποιο πρόβλημα απλά ρωτάω ενημερωτικα

• xtrv aroma

Μήνυμα

ωραιος

• xtrv aroma

Μήνυμα

σε κάποιο σημείο επιλέγεις flash twrp ναι ή όχι μπορώ να κάνω ότι θέλω ?? γιατί μου ακούγεται λιγο περίεργο

• xtrv aroma

Μήνυμα

ειμαι με xtrv dev και θέλω να δοκιμάσω την αντίστοιχη άρομα αλλάζει κάτι στην διαδικασία εγκατάστασης ??? σε ποιο σημείο θα μου δίνει τις extra επιλογές??? νομίζω δεν χρειάζεται φρ επειδή πάω dev-dev σωστά ?????

• 5s ή 5s plus ????

Μήνυμα

σωστα

• 5s ή 5s plus ????

Μήνυμα

ναι αλλά αυτός έχει κολλήσει στο ότι το Πλας έχει 4 γιγα ραμ

• 5s ή 5s plus ????

Μήνυμα

ενας γνωστός μου είναι ανάμεσα σε mi 5s και mi 5s plus ποιο θα προτείνατε ????? γνώμη μου καλύτερο είναι το μικρο

• απουσία global developer

Μήνυμα

οκ καταλαβα επίσης είχα δοκιμάσει καιε τον άλλον το φάκελο αλλά είχα το ονομα που είχε και κενα μάλλον αυτό εφταιγε

Μήνυμα

η ρομ πέρασε με επιτυχια αλλά γιατί δεν μου είχε αυτό το αρχείο ??? επίσης είχα πάρει αντίγραφα στο κινητό με την προηγούμενη ρομ τώρα γιατί εξαφανίστηκαν ??? εκανα επαναφορά μόνο αυτά από τι mi cloud

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41252/

Μήνυμα

εχεις δίκιο λείπει το flash all batαλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι έκανα λάθος τέλος πάντων την ξανακατεβαζω από την αρχή και βλέπουμε =============== Αυγ 11th 2017, 4:14pm =============== τα έκανα πάλι αλλά δεν ξαναβλεπω αυτό το αρχείο μήπως να δοκιμάσω και με κάτι άκρος από το winrar?????

Μήνυμα

μετανομασα το φάκελο σε mi5s αλλά τα ίδια μόλις επιλέγω clean. all δεν μου βγάζει το flash all

Μήνυμα

αφου κατέβασα το αρχείο της ρομ με δεξί κλικ extract files στο c: και το ονόμασα έτσι όπως φαίνεται στην εικόνα αποτι έχω καταλάβει επιλέγουμε ολόκληρο το φάκελο αφου γίνει η αποσυμπίεση των αρχείων έχει αυτά που μου δείχνεις εκτός από τη λέξη data επίσης κατω δεξιά πρέπει να επιλέξω κάτι έγω γιατί πολλές φορές δεν μου έχει καν επιλογές και το γράφω μόνος μου

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41249/φαινεται ή να ανεβάσω την ποιότητα?

Μήνυμα

εδω είναι το άλλο μισό της εικόνας forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41243/

Μήνυμα

οριστεforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41239/

Μήνυμα

μου γράφει the file is too big παντως το κινητό αναγνωρίζεται σωστά επιλέγω clean all επιλέγω τον φάκελο της ρομ και όταν πατάω φλασ μου γράφει αδυναμία εύρεσης του αρχείου flash_all.bat το γράφω εγώ χειροκίνητα αλλά πάλι δεν με αφήνει απενεργοποίησαν το τείχος προστασίας των windows έκανα reboot στο pc αλλά δεν .....

Μήνυμα

το εχω και στην κατηγορία result μου βγάζει error επιλέγω clean all και flash_all.bat επίσης σε ένα sec μου flash succesed και δεν έχει γίνει τίποτα