Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 278.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
και σε εμενα το ιδιο εκανε αλλα την βρηκε δεν κανεις ενα καθαρισμο δεδομενων τον updater μπας και.... και μια επανεκινηση το κινητο αλλα αν δεν εχει κατεβει η ρομ λεω τωρα εγω
-
εγω γραφω οτι δεν μου εκανε κρυπτογραφηση τον εσωτερικο χωρο και να θελει κωδικο οταν πας να μπεις στο twrp το ζιπ της ρομ κανονικα την βρισκω μεσα στο κινητο πρωτη φορα την εκανα εγκατασταση απ τον updater συνηθως την περνουσα απ το twrp εκτος αν καταλαβα κατι λαθος
-
@'kostas1alina το ιδιο εβγαλε και στο δικο μου αλλα οκ οταν μπηκα μετα την εγκατασταση στο twrp δε ζητησε κωδικο
-
περαστηκε απ τον updater στο μπαμ ευχαριστω παιδια
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΕχω δοκιμάσει με την xtrv και με την official αλλά όχι δεν κατάφερα κάτι εκτός απ' το οδηγό του vanni που θέλει root και sms στην Vodafone είχα στείλει για ενεργοποίηση αλλά Τζιφός
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαιδιοι ειναι σε watt ο δικος μου εχει ενα κωδ MDY-09-EW οτι ειναι γνησιος και ο δικος σου MDY-08-EO oτι ειναι ταξιδιου τερτιπια της μαμας xiaomi λιγο που το κοιταξα
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΔεν υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση
-
Sorry μεσω twrp η δύναμη της συνήθειας την άλλη εβδομάδα δοκιμή
-
Παράθεση από baxalo: “το περασε κανεις σε RN7? ειχαμε καμια αλλαγη? ” αλλαγες οχι ιδια με την προηγουμενη αλλα λιγο πιο γρηγορη και καλυτερη μπαταρια
-
@anakondagr όπως σου έγραψε ο Απόστολος καμιά φορά από πάνω χωρίς τίποτα sorry για την αργοπορημένη απάντηση με παιδευει ένα notebookακι
-
Πανω απ' την παλιά μόνο καθαρισμος cache λίγο πιο γρήγορη μου φαίνεται μπορεί νάνε και ιδέα μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την ομάδα ολη
-
@beerman δες στις ρυθμίσεις
-
περάστηκε πάνω απ' την προηγούμενη όλα οκ μεχρι στιγμης αλλά βάλανε και επιλογή περιοχης
-
περαστηκε πανω απ την 20.8.6 ολα μια χαρα μεχρι στιγμης μονο λιγο με το Κρονο στην ταπετσαρια δεν ειναι τοσο ομαλη η λειτουργεια του αμα το αλλαξεις οκ ευχαριστω πολυ!!!
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΚαι εγώ την δεύτερη είχα περάσει για αυτό δεν είχα θεμα
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΟχι όσο την είχα μια χαρά δεν είχα προβλήμα με τις επαφές με Vodafone είμαι και πάντα τις αποθηκευα στο mi λογαριασμό μου
-
@baxalo δοκιμασα πανω απο δυο ωρες και σε σημειο που με τις προηγουμενες rom δεν ειχα σχεδον καθολου σημα μονο και μονο να δω τι θα γινει και παντα εκει κανω τεστ και ηταν οκ τι να πω beta ειναι και αμα σε τρωει το χερι γμτ
-
Παράθεση από baxalo: “Στο RN7 ασταθεια στο wifi.. αρκετες φορες "κοπηκε" το σημα και ξανασυνδεθηκε. ” απ την Παρασκευη που την περασα με καθαρη εγκατασταση μια χαρα με το wifi και σε δυσκολα σημεια στο σπιτι ειχα καλυτερο σημα ετυχε πετυχε τι να πω μεχρι στιγμης εχω το καλυτερο σημα και απ την stable της ομαδας και απ την τελευταια official global stable ουτε αποσυνδεσεις ουτε τιποτα δοκιμασα λιστα στο youtube μια χαρα
-
Μια χαρά περάστηκε με το καινούργιο twrp του Γιώργου πολύ smooth λειτουργία αλλά λίγο με ζαλίζει η κινούμενη οθόνη συνήθεια θα μου πεις η το απενεργοποιεις