Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 363.
-
,πρόβλημα με επαναφορά backup.
TOLIS38 - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά. Ερώτηση .... Υπάρχουν στο micloud 2 backup πολύ φρέσκα από τη συσκευή μου.Χτεσινό και σημερινό. Προσπαθώ να περάσω ένα από τα δύο backup σε ένα νέο mi max2 ακριβώς ίδιας καταστασης με το δικό μου αλλά το backup δεν περνάει. Προσπαθεί συνεχώς και ενώ στην αρχή εμφανίζει όλα τα εικονίδια στις σωστές θέσεις και προσπαθεί να κάνει λήψη των εφαρμογών μετά από λίγο αρχίζει να αφαιρεί τις εφαρμογές αυτές και να μην μπορεί να τις περάσει μετά από πολλές προσπάθειες κατάφεραν να περαστού…
-
Πρωσπαθω να ανεβασω τις τιμες TRX που ειναι πολυ χαμηλες (84) και ευθυνονται για τον ηχο στο ακουστικο αλλα ενω με τον xml editor κανω τις αλλαγες δεν με αφηνει να το αποθηκευσω στο ιδιο αρχειο αλλα μονο σαν νεο ... μπορει καποιος να μου πει πως θα κανω την αποθηκευση ετσι ωστε να περαστει η τιμη που θελω>???????
-
καλημερα. λιγο πριν βαλω την τελευταια AROMA 10 εχω ενα προβλημα που ειναι μαλον κοινο σε ολους αλλα ισως υπαρχει λυση. Εχω πολυ χαμηλο ηχο στο ακουστικο. Νομιζα οτι ειχε προβλημα το ακουστικο μου και προχωρησα σε αλλαγη του αλλα και αυτο το ιδιο. Διαβαζα στα φορα οτι ειναι χαρακτιριστικο ΟΛΩΝ τν ΜΑΧ2 και οτι ειναι θεμα ΡΟΜ αλλα καπου ειχα δει οτι υπαρχει λυση μεσα απο την διωρθωση καποιον τιμων στο συστημα του Android (rx νομιζω ) και δεν μπορω να βρω που το ειχα βρει. Εχει καποιος καποια ιδεα …
-
fo Παράθεση από makis1024: “Φοράς xtrv developer και σου ήρθε ειδοποίηση για xtrv stable , μένεις σε xtrv dev εφόσον δεν θέλεις να κάνεις μετάβαση σε xtrv stable.Η xtrv dev έχει παγώσει μέχρι να ετοιμαστεί η miui10. Ota θα σου έβγαζε εφόσον είχες την προηγούμενη stable , αλλά εσύ exeiw d ” ωραιος))))))))))))))))
-
παιδια μπερδευτικα . εχω την τελευταια aroma 8,4,19 και μου ηρθε στο μαιλ ειδοποιηση για την stable v9.5.5 .. δεν μου την εβγαλε ομως στο ΟΤΑ .... να υποθεσω οτι επειδη εχω την δικια μας AROMA δεν την εβγαλε????Στο μαιλ μου ελεγε να κατεβασω την τελευταια aroma V9.5.5 MIMAX2 ... Τελικα τι να κανω ???? Αυτη ειναι η δικια μας ΑΡΟΜΑ (developer) ή η STABLE ???? τι απο τα 2 ισχυει???? δεν θα ξαναβγει δικια μας AROMA ??? οποτε περναμε αυτην ????? με τα ΟΤΑ τι γινεται??? πολλες αποριες μαζεμενες ))))))…
-
να βγαλεις τον κωδικο απο το router στο wifi... στην οθσια να το εχεις ελευθερο το wifi...ετσι δεν εχεις κανενα προβλημα....
-
Το ξέρω. Απλα ρωταω αν ξέρουμε αν θα πάει 8 η θ μείνουμε στην 7)))))))))
-
σορρυ αλλα η περασμένη μου ειναι η 8.4.19 αυτη 7δεν ειναι ακομα??????έχω χάσει επεισόδια??? Μιλάω για MI MAX2 ))))))))))))))
-
Γινομαι εκνευριστικός αλλα ξαναρωτάω αν κάποιος έχει καποια παραπανω γνώση σχετικα με το mimax2 και android 8????? μην βαράτε ε))))))))
-
υπαρχε προβεψη να πάρει 8το ΜΙ ΜΑΧ2 ???? κάπου διαβασα ότι θα το πάρε αλλα δεν είναι σιγουρο...
-
προβλημα με ρομ
Μήνυμαλοιπον ΟΟΟΟΛη την ζημια απο χτες το βραδυ που περασα την νεα ρομ και εκανε επανεκκινησεις μου την εκανε το MAGIKSK .... τοση ταλαιπωρια για αυτην την μ@λ@κι@...... ΤΕΛΟς ΠΑΝΤΩΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ... να σται καλα ολοι σας για την βοηθεια.....
-
πωωωωω εχεις δικιο... εκανα 2-3 φορεσ εγκατασταση ρομ και το ενεργοποιησα και τωρα που εκανα clean install και ειναι ολα οπως πρεπει δεν εχω για σημερα αλλες ενεργοποιησεις))))))) 3 το 24ωρο λεει ο ποιητης)))))))))))) αυριο παλι)))))
-
παιδια εκανα καθαρη εγατασταση και για ενα περιεργο λογο δεν μπορει να κανει ενεργοποιηση με την κληση το VIBER. paizei kati ?????
-
προβλημα με ρομ
Μήνυμαfile ART δεν κανω κατι παραπανω απο αυτο που λενε οι οδηγοι εδω μεσα. Εξαλου δεν ειναι η πρωτη φορα... δεν ξερω τι γινεται ειλικρινα.,... Τωρα που βλεπω τι γραφεις εβαζα το magik λες αυτο να εφτεγε??? θα την ξαναβαλω την τελευταια χωρις αυτο .... πρεπει να ξαναπερασω την fastboot ή να κανω format cache , data, system , dalvik και να την περασω μετα απο πανω????? βεβαια θα πρεπι να περασω twrp οποτε μαλον θα γινει αυτοματα το ολικο format ????? πες μου και ακολουθω)))))))))))))))))))))))))))
-
προβλημα με ρομ
Μήνυμαμα τον θεο θα το σπασω. με τα πολλα χτες το επανεφερα ομως μου εκανε συνεχως επανεκκινηση απο μονο του οποτε σημερα ξανα fastboot και περασμα της 8,3,29 ... Αμ δε συνεχως κρασαρουν οι εφαρμογες των κλησεων και των επαφων και αν περασω την 8,3,22 τοτε μαυριζει η οθονη και φαινονται μονο το σημα και το δυκτυο. Αι σιχτιρ θα χαλασω το τηλ απο τα πολλα φορματ. Πλεον βαζω ΜΟΝΟ την global dev και το αφηνω εκει...... Δεν μπορω να ξερω γιατι τα κανει αυτα αλλα με κουρασε πραγματικα. οποιος εχει ιδεα την …
-
καλημερα. παιδια . υπαρχει σιγουρα προβλημα με την ρομ για το M(MAX2 . περα απο αυτο με την κενη οθονη που επαθα και εγω χτες τελικα κατεβασα τρην ρομ 4 φορες , εκανα εγκατασταση με fastboot την αρχικη dev και τελικα αφου μπηκε καθαρη το κινητο κανει συνεχως επανεκκινησεις εκει που ειναι σε ηρεμια.... μπορει μετα απο 1 ωρα , μπορει μετα απο 10 λεπτα, ,,,, γυρναω στην τελευταια 8.3 και θα περιμενω να στρωσουν οι εκδοσεις........ εφαγα πολυ ταλαιπωρια χτες για να το ρισκαρω ξανα σημερα να το ξανασ…
-
προβλημα με ρομ
Μήνυμαε το πολυ πολυ να ξαναπερασω fasrboot , να ξαναπερασω twrp , να ξαναπερασω aroma χαχαχα , ενα δυορακι ααααααανετα)))) τωρ απου πηρα το κολαϊ ειναι piece of cake ))))
-
προβλημα με ρομ
Μήνυμαμου εχει βγαλει τον θεο να το κατεβασω))))))) που θα παει ομως))))) κατι τελυταιο να μην σας ταλαιπωρω αλλο. μπορω να περασω μετα την εγκατασταση το χτεσινο backup απο το cloud??? εφαρμογες και τετοια ειναι μονο . δεν νομιζω να εχει καποιο θεμα...σωστα??
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651