Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 60.
-
Παράθεση από Bodai: “Το Kate του @rascal κατέληξε με bootloop πάνω στην αναβάθμιση σε 7.3.9!! Κάποιος άλλος φίλος με Kate είχε θεμα με την 7.3.9?? @MIUI_ART @gkalen @dnomikos ” Κανένα πρόβλημα.Όλα πήγαν καλά
-
ΟΚ, George.Ευχαριστώ-ουμε για την ενημέρωση.
-
Παράθεση από Stergios Moneos: “Στις ρυθμίσεις μου δεν υπάρχει η επιλογή system update apps ούτε screen recorder στο redmi note 3 kate ” Το ίδιο και στην δική μου συσκευή kate.Γιατί άραγε;Κατά τ'άλλα κανένα πρόβλημα με την 7.3.2
-
Καλή επιτυχία σε όλους !!!
-
Πως γίνεται να είναι root η συσκευή σύμφωνα με το aida64,root checker και δεν μπορώ να εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή (adaway) που θέλει δικαιώματα;Δεν έχω λέει πλήρη δικαιώματα πετάει μήνυμα.
-
Μπράβο .εξαιρετική δουλειά ο οδηγός σου
-
Εγκατεστησα το zip file, έκανα restart και μου έδωσε αναφορά σφάλματος.εχω κάνει άλλες 3 επανεκκινήσεις και δεν το έχει βγάλει ξανά. Το πληκτρολόγιο δουλεύει σωστά με τους χαρακτήρες.επισης δεν έχω θέμα σε ότι έχω ανοίξει μέχρι στιγμής.(gps,bluetooth). forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31111/ Ανέβασα σε στιγμιότυπο την αναφορά ισως χρησιμεύσει...Ευχαριστώ-ούμε για την άμεση ανταπόκριση και λύση
-
Τα ίδια ισχύουν για τους χαρακτήρες και σε rn3 pro kate .Προσωρινά έχω εγκαταστήσει το chomp sms και το έχω σαν προεπιλογή
-
Ευχαριστώ για την απάντηση συνωνόματε
-
Έχω την XTRV beta2 7.2.16 για να πάω σε 7.2.23 προχωρώ με wipe dalvik cache+cache και εγκατάσταση ή εγκατάσταση πρώτα 6.12.22 ;Ισχύει και για το kate ;
-
Παράθεση από ubuderix: “Καλημέρα. Έχω 2 θεματάκια :1)Δεν αλλάζει ο ήχος στα sms .2)Στο ραδιόφωνο πατώντας το μεσαίο κουμπί για την λίστα των σταθμών δεν μπορώ να επιλέξω κάποιον σταθμό άλλο από αυτόν που μπορεί να ακούω,παρά μόνο με τα βελάκια.Την είχε αυτή την αλλαγή με τις προηγούμενες ρομ (global stable,global dev).Το ίδιο και για τα sms πριν βάλω την 7.2.9 ” Είδα πως είχα την twrp 3.0.0 .Εγκατέστησα την 3.0.2.2 έκανα πάλι clean install την 7.2.9 και λύθηκαν τα θεματάκια. Παράθεση σε δικό μου…
-
Καλημέρα. Έχω 2 θεματάκια :1)Δεν αλλάζει ο ήχος στα sms .2)Στο ραδιόφωνο πατώντας το μεσαίο κουμπί για την λίστα των σταθμών δεν μπορώ να επιλέξω κάποιον σταθμό άλλο από αυτόν που μπορεί να ακούω,παρά μόνο με τα βελάκια.Την είχε αυτή την αλλαγή με τις προηγούμενες ρομ (global stable,global dev).Το ίδιο και για τα sms πριν βάλω την 7.2.9
-
Δεν το διόρθωσε .Σκέφτομαι να κάνω clean install πάλι την xtrv 7.2.9 με όλα τα wipe (dalvik,cache,data) .
-
Καλημέρα.Μου έχει σπάσει τα νεύρα που σε κάθε reboot του τηλεφώνου μου "πετάγεται" μήνυμα από klo bugreport .Πιθανόν να φταίει η επαναφορά εφαρμογών κλπ. που έκανα από την προηγούμενη ρομ στην αρχή στο στήσιμο του κινητού.Με καθαρισμό dalvik cache λέτε να στρώσει;
-
Μετά από περιπέτειες κατάφερα και πέρασα την ελληνική ρομ.ευχαριστώ για τις βοήθειες .
-
Χάνει τον driver στο fastboot και το αναγνωρίζει σαν kedacom.Άλλη μια χαζομάρα από win .Προσπαθώ να ενημερώσω με σωστό οδηγό
-
Χαχαχα.Σου έγραψα το αναγνωριζει .Η σουιτα όμως ζητά να γινει update η κινηταρα.Σε fastboot το βλέπει σαν kedacom usb device ->android bootloader interface
-
@demakhs Το αναγνωρίζει σαν redmi note 3,με γνήσιο καλώδιο βέβαια ,έχω κάνει επανεκκίνηση.Για την σουίτα κατέβασα αυτήν που έχει στον οδηγό
-
Παιδιά τα φώτα σας.Έχω ακολουθήσει τα βήματα του οδηγού Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) και έχει κολλήσει στο fastboot για να κάνει εγκατάσταση το twrp3.0.2.2-2_by_mic_kenzo.img για να προχωρήσω με την ελληνική ρομ.Η συσκευή έχει αναγνωριστεί κανονικά απο win10 64,δεν έχω πάρει κάποιο error,μόνο στην γραμμή εντολών μετα την εντολή "fastboot flash recovery..." δίνει απάντηση το <waiting for device> κι εκεί κολλάει.Δεν υπάρχει μπάρα προόδου για το install για να καταλά…