Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 289.
-
Εξαιρετικός οδηγός!
-
Χτες παρέλαβα το Redmi 4X 4GB από Gearbest με Priority Mail EU Express χωρίς τελωνείο και λοιπές χρεώσεις. 20 μέρες από την ημερομηνία παραγγελίας. Άψογοι! Το μόνο "κακό" είναι ότι ένα partial refund που μου έκαναν, το έβαλαν στο Gearbest Wallet και όχι στο Paypal. Έδωσαν και μερικούς έξτρα πόντους. Όλα αυτά με λίγο κυνήγι βέβαια.
-
Θέλω να αγοράσω το Redmi 4X 4GB. Στο geekbuying έχει τις παρακάτω 2 επιλογές για Gold χρώμα. Official Global ROM Xiaomi Redmi 4X 4GB 64GB Smartphone Gold Official Global ROM Xiaomi Redmi 4X 4GB 64GB Smartphone - Gold Δεν βλέπω να υπάρχει η επιλογή Priority Line. Αν επιλέξω SF Express είμαι οκ από τελωνείο;
-
Σε post στο myphone κάποιος ισχυρίζεται ότι στο Vickmall, με +3€ έχεις εγγυημένη παράδοση χωρίς εκτελωνισμό. myphone.gr/forum/showthread.php?p=7204898#post7204898 Μάλλον εννοεί "Priority Direct Mail". Ισχύει αυτό; Μόνο +3€ όταν οι άλλοι χρεώνουν 20+€; Μήπως το πάρω από εκεί. Επίσης, επιλέγω το Redmi 4 Prime που κοστίζει 161,53$ (με Priority Direct Mail), προχωράω να κάνω checkout με Paypal και με επιλεγμένο το "Convert with card issuer" το ποσό γίνεται 179,48$! Πως προκύπτουν τα επιπλέον 18$;
-
Καλή επιτυχία!
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Aurumnus - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΩραίος! Ευχαριστώ! Στην 8.1.1 το πρόβλημα με το shell έχει διορθωθεί; Στην 8.0.1 μου το έκανε και έπρεπε να έχω συνέχεια το νου μου, με το CPU SPY, για να το κάνω επανεκκίνηση αλλιώς η μπαταρία τελείωνε σε λίγες ώρες με μηδενική χρήση.
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Aurumnus: “Γιατί αυτό; Να ανησυχώ; ” Κάνε wipe internal γι αυτά.. ” Άρα να ξανακάνω από το 8 επιλέγοντας cache+dalvik cache+data+internal storage ή απλά μπαίνω TWRP και επιλέγω μόνο internal storage;
-
ΜήνυμαΣυγχαρητήρια για τον οδηγό! Κατοπιστικότατος και αναλυτικότατος! Είμαι στην 1η περίπτωση. Έχω αποθηκεύσει ότι χρειάζομαι σε USB Stick. Έκανα και τα 2 factory reset (Wipe->Advanced Wipe-> τικάρουμε cache+dalvik cache+data) αλλά και στις 2 φορές δεν σβήστηκε κανένα από τα δικά μου αρχεία (μουσική, βίντεο, φωτογραφίες, pdfs κτλ) που είχα μέσα. Γιατί αυτό; Να ανησυχώ; Θα ήθελα να έχουν σβηστεί όλα, γιατί έχω την εντυπώση ότι υπάρχουν κάπου κάποια εξτρα αρχεία, γύρω στα 3,5 GB που δεν μπορώ να τα βρω…
-
Παράθεση από theodosis: “Παραγγελία mi band 2 από GearBest και αποστολή με NL Post. Στις 5/12 ενημέρωση Send item abroad, Netherlands. Έχει φτάσει 20/12 και ακόμα τίποτα νεότερο. Να αρχίσω να ανησυχώ; ” Ακόμα είναι νωρίς. Τον Μάιο που είχα πάρει το Mi Band 1s από GearBest/αποστολή με NL Post, έκανε 21 μέρες να κουνηθεί από Ολλανδία. Έφτασε μετά από 42 μέρες από την ημέρα παραγγελίας.
-
Παράθεση από Souits: “@jimakos81 Σε λίγη ώρα θα ανεβεί στο site η Stable 8.1.1 για το kenzo.... Θα κάνεις ένα καλό wipe από twrp τα πάντα(κράτα backup φωτο τραγούδια apk και ότι άλλο θέλεις) και μετα πέρνα αυτήν που σου είπα.... Αλλιώς εάν δεν θες να περιμένεις πέρνα την 6.12.8 επίσης αξιόλογη..... Ερώτηση: η 6.8.18 ήταν η πρώτη 6άρα ή η τελευταία 5αρα;;; ” Άντε να δούμε επιτέλους Marshmallow! Ελπίζω να είναι καλύτερη από την Stable 8.0.1.
-
Παράθεση από geobas: “Ρε τώρα που το σκέπτομαι ... μήπως αυτός , αποκλειστικός αντιπρόσωπος (In@@blablabla) , έριξε σύρμα στους τελωνειακούς ” Πότε έγινε αυτό; Που μπορώ να το διαβάσω; Γιατί θέλω να παραγγείλω μέσα στον Ιανουάριο, μην μπλέξω ξαφνικά με τελωνείο.