Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 221.
-
καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με Cosmote Internet έχω το redmi note 3 pro xtrv stable 8.1 το έχω στην θύρα δύο και δεν μπορώ να μπω καθόλου στο ίντερνετ πιστεύω ότι όλες οι ρυθμίσεις είναι εντάξει και από την Cosmote με είπανε ότι λειτουργεί κανονικά έχει κανένας κανένα πρόβλημα παρόμοιο ή κάποια λύση ; εντάξει τελικά το διόρθωσα μπηκα μέσα στις ρυθμίσεις της Cosmote και άλλαξα το δίκτυο σε χειροκίνητο 3g =============== Μαρ 30th 2017, 8:51pm =============== Τελικά δεν διορθώθηκε εξακολουθώ να έχω …
-
ακόμα δεν έχει διόρθωθει η ασύρματη μετάδοση οθόνης
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsak: “Παράθεση από kalosdios: “παρών αν δεν βρεχει ” χαχαχαχα, γιατί βρε έξω στην ύπαιθρο θα το κάνουμε ? Έλα εσύ αι θα κανονίσουμε να μη βρέχει :P” Θα κατέβω με μηχανη Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ψηφίζω εδώ και μέρες ως kalosdios
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από kalosdios: “εχω βαλει την oppo και σωθηκα ” Το χω διαβάσει και αλλού αυτό για την oppo ρε γμτ! Πρέπει να την δοκιμάσουμε...θέλει TWRP ή είναι εφαρμογή play store;” Όχι φίλε είναι απλό apk μαζί με τα υπόλοιπα ακόλουθα.αν ψάξεις θα το βρεις σε zip αν δεν το βρεις πες μου έναν τρόπο να στο στείλω η να το ανεβάσω κάπου να το πάρετε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk