Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 221.
-
ότι διορθώνεται είναι πάντα για το καλό μας
-
Καλησπέρα σε όλους και καλά Χριστούγεννα.θέλω να πω στους dev ότι έχω αλλάξει το statous στο profile για stable αλλα sta email μου έρχονται ακόμα για dev.αν μπορείτε να το αλλάξετε αυτο.ευχαριστω.Καλή συνέχεια.
-
καλησπερα.ελπιζω να φτιαξετε την ασυρματη οθονη στην επομενη εκδοση κατα τα αλλα δεν βλεπω καποιο προβλημα στην 8.1 stable.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι πολλοί από εσάς δεν διαβάζετε τπτ από οδηγούς εδώ μέσα και πρέπει να γράφουμε 30 μηνύματα (δλδ τα ίδια πράγματα που γράφει και ο αναλυτικότατος οδηγος) για να γίνει η δουλειά σας.... Αυτό δεν είναι δουλειά όμως.... Καταρχάς Ελληνικά σε official stable rom για το kenzo έχει μόνο η global stable 8.1.1, και από developer μόνο η global developer από την 6.8.18 και μετά. Μετά όσο αναφορά πια είναι καλύτερη σαφός το λέει και το όνομα: οι stable ro…
-
Στην αρχή που είχα global dev είχε ota update και Ελληνικά και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Μπορείτε να την βάλετε άφοβα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από anexitilos: “Παράθεση από kalosdios: “Παράθεση από anexitilos: “να ρωτήσω κάτι Αυτή η xtrv STABLE-V8.1-ROM πρόκειται στη ουσία για dev rom? Δεν εννοώ από θέμα αναβαθμίσεων αλλά απο θέμα δομής. Δηλαδή εγώ που είμαι σε miui 8 Global 6.12.8 | beta ποιον οδηγό ακολουθώ? αυτόν? Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable (το κομμάτι που λέει από dev->stable) ή αυτόν? Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) Για την πιο καθαρή δυν…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από anexitilos: “να ρωτήσω κάτι Αυτή η xtrv STABLE-V8.1-ROM πρόκειται στη ουσία για dev rom? Δεν εννοώ από θέμα αναβαθμίσεων αλλά απο θέμα δομής. Δηλαδή εγώ που είμαι σε miui 8 Global 6.12.8 | beta ποιον οδηγό ακολουθώ? αυτόν? Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable (το κομμάτι που λέει από dev->stable) ή αυτόν? Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) Για την πιο καθαρή δυνατή εγκατάσταση τι tickάρουμε στο twrp στα wipes? Ε…
-
@jpastos το ξερω το εχω κανει. @Bodai μπορω να παω πισω παλι στην dev 6.12.8?πρεπει παλι να κανω wipe data ε?θα κανω ενα downgrade ουσιαστικα.
-
δεν ξέρω ρε φίλε και νομιζω Πώς την πάτησα.Δεν ηθελα σταθερη
-
τελικα την πατησα η οχι?στο email δεν προσεξα και εβαλα την 8.1 stable ενω ειχα την 6.12.8 dev se kenzo εκανα καλα?
-
πάλι δεν δουλεύει η ασύρματη μετάδοση οθόνης =============== Δεκ 15th 2016, 2:08pm =============== μην κάνετε restore μετά από την αναβάθμιση δεν θα δουλέψει θα κολλήσει η έναρξη οθόνης οπότε κάντε κανονικά το τηλέφωνο σαν νέο και εγκατάσταση όλα από την αρχή
-
προς ενημερωση,και απο 6 για 8 παλι θελει wipe data γιατι ειναι απο dev σε stable.καλο κουραγιο.για kenzo μιλαω.
-
δεν εγραφε κατι στο email για data και το εκανα στα γρηγορα οπος παντα
-
Όχι data δεν έκανα.μονο dalvik Kai case
-
είχε την τελευταία xtrv και έβαλα τώρα την 8.1.είχα 6.1.24 dev και έβαλα την 8.1 stable που ήρθε στο email μου =============== Δεκ 14th 2016, 5:47pm =============== εκανα restart και τίποτα πάλι την έβαλα μεσω recover εκανα wipe Dalvik + case.
-
ναι μεν αλλά γράφει μισό λεπτό αφού έχω βάλει τους κωδικούς και δεν ξεκινάει γράφει μισό λεπτό πάει να βγάλει τα εικονίδια και μετά ξαναγράφει μισό λεπτό
-
έβαλα την 8.1 και κάνει να φορτώσει την οθόνη με τα θέματα και δεν ξεκινάει