Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 586.
-
Καλησπέρα. Περιμένω το redmi note 5 να μου έρθει από ελληνικό μαγαζί. Δεν γνωρίζω αν έχει global η όχι. Έχω δει ότι η global σε κάτι βίντεο review έρχεται με θήκη δώρο μέσα. Εάν δεν είναι global δεν θα την έχει; Πάμε στο ζουμί. Αν δεν είναι global, θα πρέπει να κάνω κάτι για να παίρνω τις τελευταίες αναβαθμίσεις; θα πρέπει να βάλω global Rom; δεν επιθυμώ να ξεκλειδώσω και να μπω σε διαδικασία για φλασαρισματα ακόμη (έχω λιώσει το ταλαιπωρο κενζο μου). Θα πάρω την πιο πρόσφατη stable miui 10; Τι …
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.3 Stable]
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Μήπως υπάρχει τρόπος να φλασαρω τα μανισια watch faces ; δεν το μπορώ το τεράστιο εκείνο.
-
Παιδιά έβαλα την τελευταία έκδοση και το θέμα που χρησιμοποιώ έχει μέγεθος για τυφλό υπερηλικα. Ξέρετε πως μπορώ να βάλω τα μανισια;
-
Παράθεση από drivth: “Θα ήταν ωραίο σε επόμενη αναβάθμιση να βγουν τα βήματα και να προστεθεί ας πούμε η μπαταρία, ε @dnomikos και @lallasgr ???Παράθεση από 3ftw: “Υπάρχει τρόπος να βγάλεις από τα watch faces με την οριζόντια ώρα, τον μετρητή γισ τα βήματα;” ” Εγώ θέλω να έχω μόνο την ώρα και την ημερομηνία. Τίποτα άλλο
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]
ΜήνυμαΥπάρχει τρόπος να βγάλεις από τα watch faces με την οριζόντια ώρα, τον μετρητή γισ τα βήματα;
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]
ΜήνυμαΔουλεύω χρόνια το mi band tools. Έχει να μου προσφέρει κάτι διαφορετικό το notify; γνωρίζει κανείς;
-
Παράθεση από lallasgr: “Θέλει λίγη ώρα να κάνει πλήρη συγχρονισμό και να πάρει μπρος!! δώστου χρόνο!! Επίσης από το Mi Fit του έχει βάλει να είναι ορατό?” Το έκανα Uninstall και μετά install και έστρωσε. Πλέον ξέρω ότι είναι Πέμπτη, η μάλλον Πεμ. Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου για την φοβερή δουλειά που κάνετε γενικά.
-
Παράθεση από drivth: “(Hidden Content) Εσύ περνάς τα v3 firmware, resources από την πρώτη σελίδα και είσαι κομπλέ. ” Μόλις επιλέγω το αρχείο από τo resources μου πετάει invalid. ec35fb4f46d3630436fa72278c58e544.jpg
-
ΜήνυμαΤα υπόλοιπα είναι ελληνικά 15bec2381449ddad540a8ffb5cad7e19.jpg
-
RE: Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]
ΜήνυμαΠαράθεση από drivth: “Κάνε το firm πρώτα.” Το έκανα όλα καλά.. Η μέρα είναι μια άκυρη γλώσσα όμως; γιατί; Επίσης τα resources μου τα βγάζει invalid file το notify.
-
Παράθεση από lallasgr: “Ναι..στο δεύτερο ποστ υπάρχουν τα τελευταία firm και res!! Αλλά πέρνα και το Ελληνικό Mi Fit από το πρώτο ποστ για να είναι όλα τα ίδια που έχουμε και μεις! :)” Το firmware και τα resources τα περνάω με το gadgetbridge. Πρώτη φορά περνάω resources. Οαντα με του γιατρού την έβγαζα.
-
ΜήνυμαΩραία αν είναι θα αναβαθμίζω με την εδώ έκδοση. Ποια είναι η τελευταία; η v3 που γράψει στην πρώτη σελίδα;
-
ΜήνυμαΠαιδιά ανέβασε ο κιριλ το τελευταίο firmware; τις προάλλες έβαλα του γιατρού και μου έκανε θέματα το βραχιόλι.
-
ΜήνυμαΤο έκανα και τώρα δεν δουλεύει η αφή.
-
ΜήνυμαΈκανα αναβάθμιση με την τελευταία έκδοση του γιατρού και μου δείχνει την εικόνα να συνδεθεί με το κινητό. Συγχρονισμό κάνει όμως αλλά και εύρεση συσκευής. Δοναει το βραχιόλι μόλις το πατάω. Έχει κανείς καμιά γνώμη για το τι μπορώ να κάνω;
-
Παράθεση από geozn8: “ΒΧλωρινη; Η αλλαξες λουρι; Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από phpscript: “ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Λουρί ρε. ” Βρε δάσκαλε πες μας και από που το πείρες... ;)” Από το AliExpress. 67 cents με δωρεάν μεταφορικά. Ψάξε για transparent mi band 3 strap
-
Παράθεση από phpscript: “Χλωρινη; Η αλλαξες λουρι; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Λουρί ρε.