Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-72 από 72.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Ακριβώς αυτό. Όχι δεν χρειάζεται factory reset. ” Οκ. Ευχαριστώ.

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από klgrpls: “Καλησπέρα. Είμαι με XTRV-8.8.2 Θέλω να επιστρέψω σε stable και απ ότι καταλαβαίνω θα πρέπει να πάω στην 9.5.19.0 Με ποιό τρόπο να το κάνω; Χρειάζεται μετά κάποιο wipe cashe ή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Θα ήθελα να παραμείνει ξεκλείδωτος ο bootloader. ” Με Mi Flash και factory reset, αλλά χωρίς να επιλεγεί κλείδωμα του bootloader. ” Οπότε ακολουθώ αυτό τον οδηγό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) και τσεκάρω…

• Καλησπέρα. Είμαι με XTRV-8.8.2 Θέλω να επιστρέψω σε stable και απ ότι καταλαβαίνω θα πρέπει να πάω στην 9.5.19.0 Με ποιό τρόπο να το κάνω; Χρειάζεται μετά κάποιο wipe cashe ή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Θα ήθελα να παραμείνει ξεκλείδωτος ο bootloader.

• Παράθεση από Achilleas1956: “Επειδή θέλω να παραγγείλω θήκη και tempered glass και για αποφυγή λάθους για ποιο μοντέλο πρέπει να κοιτάζω? Το redmi note 5 pro ή το redmi note 5. Έχω να μπερδεύω τοσο από τότε που παρήγγειλα για το kenzo. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν θες να παραγγείλεις απ' έξω κοίτα για το redmi note 5 pro η redmi note 5 global. Αν παραγγείλεις από Ελλάδα κοίτα για redmi note 5 pro η redmi note 5 (σε αυτή την…

• xiaomi redmi 5 note tempered glass

klgrpls - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από Tsounami: “Καλησπερα ομαδα Αγορασα το redmi 5 note και δεν βρισκω να αγοράσω temper glass απο Ελλαδα μηπως κανουν του redmi 5 note pro? ” Ναι κάνουν όσα δεις για redmi note 5 pro. Η σειρά στις αισθητήρες μπροστα είναι ίδια.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Δεν έχει μέσα τζαμάκι. Λένε ότι τα nilkin είναι καλά. Δεν έχω παραλάβει το δικό μου ακόμη για εντυπώσεις. ” Έχω βάλει το nillkin και κάθεται μιά χαρά. Αφήνει 1,5 χιλιοστό περίπου ακάλυπτη οθόνη, εκεί που κάνει το οβάλ. Από αίσθηση από τα καλύτερα που έχω χρησιμοποιήσει.

• Παράθεση από teddukos94: “Παράθεση από klgrpls: “Παράθεση από sardelisp: “Παράθεση από klgrpls: “Καλησπέρα, γίνεται να προσπεράσω το: couldn't unlock after 360 hours of trying to unlock the device που μου βγάζει όταν προσπάθησα να ξεκλειδώσω; ” ακολουθησε αυτον τον οδηγο..Solution - Unlocking Bootloader for Redmi No… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro ” Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. ” περιμένουμε νέα :Ρ ” Δυστυχώς δε δούλεψε ούτε με τη δημιουργία νέου λογαριασμού.

• Παράθεση από sardelisp: “Παράθεση από klgrpls: “Καλησπέρα, γίνεται να προσπεράσω το: couldn't unlock after 360 hours of trying to unlock the device που μου βγάζει όταν προσπάθησα να ξεκλειδώσω; ” ακολουθησε αυτον τον οδηγο..Solution - Unlocking Bootloader for Redmi No… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro ” Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω.

• Καλησπέρα, γίνεται να προσπεράσω το: couldn't unlock after 360 hours of trying to unlock the device που μου βγάζει όταν προσπάθησα να ξεκλειδώσω;

• ΑΚΥΡΟ. Ασχετος με miui κοίταγα στις ρυθμίσεις-->ασφάλεια και απόρρητο και όχι στο κέντρο ασφάλειας-->δικαιώματα όπου έδωσα τελικά προνόμια root στις εφαρμογές.

• Πηγαίνοντας Ασφάλεια-->Δικαιώματα--> ψάχνω να βρω το Δικαιώματα Root αλλά δεν το βρίσκω.

• Καλησπέρα. Παρέλαβα σήμερα το redmi 2 με 2gb ram από vickmall. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με το firmware που είχε και του πέρασα αμέσως την GTV-5.6.4 μέσω recovery. Θέλοντας να πάρω backup με το Titanium backup εφόσον έστησα το τηλέφωνο και κατεβάζοντας το supersu βλέπω ότι δεν αναβαθμίζει το su binary με τίποτα. Μπαίνοντας στο recovery για να κάνω wipe cache βλέπω ότι έχει μείνει το παλαιό που είχε, έπρεπε να έχει αλλάξει; Έκανα wipe cache αλλά τίποτα. Απεγκατέστησα το supersu και το εγκατέστησα εκ…