Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.
-
Xiaomi Mi5 32GB Golden. Απλά θαυμάσιο !! Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Είναι απλά η επιβράβευση μίας υπεύθυνης και συστηματικής προσπάθειας . Μπράβο σε όλους σας!!!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ο/H nikargou έγραψε: Καλημέρα σε όλους . Στο Redmi 1S Qualcomm μπορώ να περάσω αυτή τη ROM xiaomi-miui-hellas_GTV-3.1a-4.2.2_HM2013023_JHBCNBA13.0.zip (ROOTED + TWRP recovery) ? Ευχαριστώ ΟΧΙ !!!! Δεν έχει καμμία σχέση με το hongmi to Redmi 1S. Δεν έχουμε ετοιμάσει ακόμη Ελληνική ROM για το Redmi 1S” Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Επομένως αν το παραγγείλω είναι καλύτερο να είναι με την εργοστασιακή ROM και γλώσσες Αγγλικά κ Κινέζικα έως ότου κυκλοφορήσει κάποια επίσημη…
-
Καλημέρα σε όλους . Στο Redmi 1S Qualcomm μπορώ να περάσω αυτή τη ROM xiaomi-miui-hellas_GTV-3.1a-4.2.2_HM2013023_JHBCNBA13.0.zip (ROOTED + TWRP recovery) ? Ευχαριστώ
-
Η xiaomi-miui-hellas_GTV-2.0-4.3_cancro_4.4.27.zip έχει διορθωμένο το πρόβλημα του email? Αν ναι στο δικό μου Mi-3 δεν λειτουργεί η εφαρμογή. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω?
-
Μπράβο σε όλους σας για την εξαιρετική δουλειά. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο
-
Επιχείρηση Ibuygou ibuygou.com σύνδεσμος Xiaomi Mi3 σαν παραγγελία Ημερομηνία παραγγελίας 5-3-14 Δεν παρέλαβα After sales 0 Τα σχόλιά μου: Στις 5/3 παράγγειλα από το ibuygou.com ένα Xiaomi Mi3 . Στις 7/3 μου έστειλαν mail ότι η παραγγελία μου έφυγε και μου γράψανε και το tracking number .Άφησα να περάσουν 24 ώρες κ άρχισα να κάνω αναζήτηση της αποστολής. Αποτέλεσμα κανένα . Τους έστειλα δυο mail ρωτώντας αν το tracking number ήταν σωστό. Απάντηση καμία . Στο επόμενο mail (16/3) τους είπα πως αν …