Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 77.
-
Τα έχω κάνει όλα τα πάραπάνω. Τώρα βλέπω το εξής. Όταν είναι συνδεδεμένο το ένα κινητό, το άλλο κολλάει στο obtaining IP address. Και καρφωτή να βάλω δεν βοηθάει. Αυτό μόνο στα note όλες οι άλλες συσκευές μια χαρά. Σα να μη του αρέσει που έχει δύο ίδια κινητά στο δίκτυο και να κάνουν conflict μεταξύ τους. Το ssid τους είναι διαφορετικό οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα.
-
Γεια σας και χαρά σας. Έχω το note 3 pro Stable 7.5.2| GTV 7.5 Ενω όλες οι συσκευές στο σπίτι λειτουργούν κανονικότατα το κινητo ενώ φαίνεται συνδεδεμένο στο wifi δεν ψήνεται να μπεί στο ίντερνετ. Με forget network/reboot στο κινητό στο router και προσευχές καταφέρνει να μπεί αλλα πάλι χάνει τη σύνδεση όποτε θυμηθεί. Είναι η μόνη συσκευή που έχει τέτοιο πρόβλημα. Το router είναι ένα σάπιο ΖΤΕ αλλα δε δικαιολογεί αυτό που γίνεται. Φαίνεται να έχει κανονικά IP και το βλέπει και το router χωρίς πρό…
-
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @geoanto555 που με βοήθησε αφότου κατάφερα να σβήσω system/internal storage κάνοντας wipe. Και ofc ευχαριστώ πολύ και για τον οδηγό εξαρχής που δυστυχώς κατέληξε σε ERROR 7 στο twrp. Τελικά με uninstall την συσκευή μέσω device manager, copy την rom σε μια sd (φορμαρισμένη σε fat32) και ένα γρήγορο reboot στο recovery, όλα πήγαν καλά και την εγκατέστησα απο twrp. Είμαι ανόητος αλλα ευτυχώς υπάρχουν άγιοι σώστες εδω γύρω να μας ξελασπώνουν
-
Τέλος και απο μένα στη διαδικασία flash official cn dev > unlock > twrp> flash Greek Stable Ευχαριστώ πάρα πολύ για τους οδηγούς και τη βοήθειας σας. Τελευταίο βήμα για να μη κάνω πατατα. Θέλω να rootάρω για να βάλω το adaway. Ποιό supersu χρησιμοποιώ; Χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο ή και αυτό που χρησιμοποιούσα στο ΜΙ4 είναι οκ; Ένα link με σίγουρο file θα εκτιμηθεί. Αυτό install μέσω twrp ε;
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Γιατί να έχει 64 bit windows..???? ” Έχω την MIUI Global 7.1 | Stable 7.1.9.0.0(LHOCNCL) που απο ότι μου είπαν τα παιδιά δεν είναι official. Οπότε πρέπει να βάλω CN Dev για να ξεκλειδώσω που σύμφωνα με αυτό τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) θέλει 64bit windows. Ευτυχώς το laptop μου είναι 64χ οπότε οκ.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δεν στέλνουν Mail επιβεβαίωσης. Στέλνουν sms.. Μπες εδώ κάνε σύνδεση και δες. Αν σε αφήνει να κατεβάσεις το πρόγραμμα είσαι έτοιμος, αν σου λέει περίμενε .. περιμένεις το sms.. ” Είμαι συνδεδεμένος και με αφήνει να κατεβάσω κανονικά το πρόγραμμα. Το θέμα είναι οτι δε μου ήρθε ποτέ ειδοποίηση με sms/mail. Φοβάμαι μη ξεμείνω με την cn γιατί σήμερα φεύγω διακοπές :p
-
ΜήνυμαΌταν είχα κάνει την αίτηση για ξεκλείδωμα δεν είχα δηλωμένο mail στο account. Ήμουν με το νούμερο του κινητού οπότε δεν είμαι σίγουρος αν θα μου στείλουν mail επιβεβαίωσης. Υπάρχει κάπου που μπορώ να δω αν έχω πάρει το Licence; Έχω την εντυπωση οτι κάπου λέει πόσα unlocks δικαιούσε (1 ή κανένα) σε κάποιο setting αλλα δε θυμάμαι που.
-
Παιδιά το note 3 pro πως τα πάει με τη συγκεκριμένη; Στο ΜΙ4 με την 7.5 είχα πολύ συχνά restart και κάκιστη μπαταρία. Τώρα που πήρα το note και είμαι με τη MIUI Global 7.1 | Stable 7.1.9.0.0(LHOCNCL) μέχρι να έρθει το unlock βλέπω οτι δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό και η μπαταρία (οκ και 1000mah παραπάνω) είναι ΤΕΡΑΣ. Έχει λίγο παραπάνω ram δεσμευμένη ~50% απο 38% που έβλεπα στο ΜΙ4, αλλα μέχρι εκεί. Αξίζει να ξεκλειδώσω για την ελληνική 7.5 η να περιμένω καλύτερα κάποια επόμενη/ή ίσως κα…
-
Καλημέρες. Αφότου πέθανε το ΜΙ4 πήρα ένα note 3 pro. Αυτό ήρθε με την MIUI Global 7.1 | Stable 7.1.9.0.0(LHOCNCL) (την είχε βάλει ο τύπος που το πήρα) Χρειάζεται να κάνω τα steps εδω πέρα για να βάλω την κινέζικη για unlock ή πάω απευθείας στο Ξεκλείδωμα του Bootloader. και κινέζικη μέσω updater; Ευχαριστώ.
-
Brickarismένο Mi4
ΜήνυμαΜόνο το backlight φαίνεται να ανάβει. Καμία εικόνα στην οθόνη. Το έλυσα εντελώς μέχρι και την οθόνη και δεν φάνηκε μέσα να έχει πουθενά ουτε άλατα ούτε κάποια βγαλμένη καλωδιοταινία. Πήγα πήρα ένα Redmi note 3 Pro και περιμένω το unlock. Μάλλον ποτέ δε θα μάθω τι έπαθε αυτό το κακόμοιρο.
-
Στο βήμα 14 πόση ώρα υποτίθεται θέλει; Έχει τελειώσει το operation εδώ και αρκετή ώρα και περιμένω να δώσει σημεία ζωής για να μην χαλάσω κάτι. Κανένα λεντάκι και καμία οθονη δεν άνοιξε, είναι σα κλειστό. Στο miflash με refresh φαίνεται σαν usbstordiscqualcommprod κτλ
-
Brickarismένο Mi4
ΜήνυμαFor what it's worth με τον παρακάτω οδηγό δε μου το βγάζει σαν usb όταν το συνδέω με τον connector 1 συνδεδεμένο. Unbrick Hardbricked MI4 using Mi Flash & Unlock Bootloader - Xiaomi Mi 4 - Xiaomi MIUI Official Forum sadface.jpg εδιτ: Έβαλα και την global fastboot που πρότεινες @lallasgr Ακριβώς τα ίδια. Κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι οτι μετά το flash έδειχνε ένα νέα Xiaomi CD Drive (virtual) στον υπολογιστή μου.. edit2: Έκανα τον [Xiaomi Mi4] Επαναφορά από Developer ROM ή έχετε καταστρέψει τ…
-
Brickarismένο Mi4
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Έχεις δοκιμάσει να φλασάρεις μια official fastboot rom εκτός από την Ελληνική? Για να μπαίνει fastboot και να είναι μαύρη η οθόνη είναι αρκετά πιθανόν κάτι να έχει πάθει η οθόνη και να μην μπορεί να δείξει σωστά ότι πρέπει! ” Όχι. Τώρα κατεβάζω να το δοκιμάσω και αυτό. Τα drivers και το πως φαίνεται στο miflash σου φαίνονται ΟΚ; Έχεις να προτείνεις κάποια safe fastboot(ότι και αν σημαίνει αυτό) Μόλις μπήκα σπίτι επιτέλους μετά απο τόσες μέρες οπότε θα το ανοίξω να δώ και …
-
Brickarismένο Mi4
ΜήνυμαΑκόμα στο ρύζι το έχω. Σχεδόν 1μιση μέρα κλείνω τώρα και φυσικά θα το αφήσω και άλλο (το καπάκι το έχω βγαλμένο αλλα δυστυχώς δεν έχω κατσαβίδια μαζί μου να βγάλω και μπαταρία κτλ). Την υγρασία την ανέφεραν τα παιδιά παραπάνω οπότε είπα να το δοκιμάσω μιας και όπως αναφέρω είχαν πέσει μερικές σταγόνες ποτό την προηγούμενη μέρα οπότε ποτέ δε ξέρεις. Το κινητό δεν δείχνει το παραμικρό. Μόνο το backlight ανοίγει. Δεν έχει δείξει ποτέ τίποτα απο τότε που φάνηκε να μπρίκαρε. ΤΟ ιστορικό είναι ως εξής…
-
Brickarismένο Mi4
ΜήνυμαΠροσθέτω πληροφορίες μήπως και υπάρξει κάποια ιδέα. Σε απλό mode φαίνεται σαν unknown usb ενώ σε (μάλλον) fastboot φαίνεται σαν android phone>Marshall London Bootloader Interface. Στο miflash φαίνεται σαν device d996cc64 αν έχει κάποια σημασία. Drivers; Γι αυτό κάνει flash αλλα δεν κάνει; Είχα κανει unlock/flash σε ένα Redmi Note 3 Pro λίγες μέρες πρίν στο ίδιο pc. Παίζει να έχουν μείνει απομεινάρια απο αρχεία/drivers που έπρεπε να αντικαταστήσω για να φλασάρω το Mi4; Στα adb devices δεν δείχνει…
-
Παράθεση από lallasgr: “Αν πατήσεις Volume- και power μαζί μπαίνει fastboot? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη. Αλλά όταν το κάνω αυτό καταλαβαίνω οτι μπαίνει σε fastboot γιατί μου το δείχνει στα devices του miflash. Πάτησα να κάνω flash με μια fastboot rom αλλα το κινητό μπαίνει στο ίδιο state μεταξύ ζωής και θανάτου. Πιο πλήρης περιγραφή του προβλήματος αν τυχόν έχεις όρεξη να ασχοληθείας και για να μη βγούμε offtopic εδώ: Brickarismένο M…
-
Brickarismένο Mi4
ΜήνυμαΣτις 13 ώρες πάντως κάνει ακριβώς τα ίδια. Σκέφτομαι μήπως λόγω υγρασίας έγινε ότι νάναι με το flash και ακόμα και να στρώσει δε θα το καταλάβω. Να παλέψω ένα flashάρισμα εκ νέου ή υπομονή και επιμονή;