Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-257 από 257.
-
Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra
gto - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από gto: “Εκνευριστική η αναμονή για την έγκριση του ξεκλειδώματος ” Κανά νεώτερο από το Δυτικό μέτωπο? ” 2 μέρες για να έρθει το οκ και αφού ήρθε δεν δούλεψε, οπότε το έκανα με τον ανεπίσημο τρόπο τελικά (1-2 φορές γιατί δεν έκατσε). Τώρα έχω την ελληνική rom και τον μικρό μου ευτυχισμένο να παίζει τα παιχνίδια του. Το μόνο κακό είναι ότι τελικά για τα σύγχρονα παιχνίδια τα 16gb είναι λίγα και το τηλέφωνο σε προκαλεί να του βάλεις ότι πιο δύσκολο Αυτή την στιγμ…
-
Και λίγη έμπνευση ...
gto - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΜετά από τόσες ώρες που είδα την κινεζορομ της Xiaomi, όταν με το καλό ξεκόλλησα ήθελα να δω κάτι διαφορετικό. Λίγο χρώμα ρε αδερφέ. Λίγο customization έτσι για την αλλαγή
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
gto - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαουφ !
-
gto - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΒαρέθηκα να περιμένω και έδωσα τέλος με τον ανεπίσημο οδηγό. Flash-άρω τώρα
-
Παράθεση από dphier: “Η Google τι σχέση έχει με τουσ κλειδωμενουσ bootloaders; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” H google είναι η δημιουργός του Android και αυτή που ορίζει τις προδιαγραφές για τα τηλέφωνα που το έχουν επίσημα. Επειδή τα σύγχρονα android τηλέφωνα έχουν πολλά πράγματα πάνω τους που θέλουν κάτι παραπάνω από ασφάλεια, όπως πχ πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς, αισθητήρες αποτυπωμάτων, nfc κλπ, η google ορίζει πλέον ότι ο bootloader πρέπει να είναι κλειδωμένος …
-
gto - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “@gto βλέπω έχεις Mi4C. Δυστυχώς πας για τον παρακάτω οδηγό όπως έχω πει και σε άλλα παιδιά και ελπίζω να τα καταφέρεις. Από μεριάς μας δεν υπάρχει κάτι περισσότερο που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε!!! Λίγο επιμονή με τα emails και πιστεύω όλα θα πάνε καλά! Ελληνικός οδηγός για Official ξεκλείδωμα του Bootloader του ” Έστειλα και περιμένω τώρα ... Σε ευχαριστώ πολύ
-
gto - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΤην τελευταία developer έχω ...
-
Πρόβλημα με recovery
gto - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Γράψε με δικά σου λόγια το πρόβλημα .... Τι θέλεις να κάνεις , και τι δεν μπορείς να κάνεις. ” Recovery ... μου βγάζει αυτό που δείχνει στο video.
-
gto - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαcould't verify device
-
Πρόβλημα με recovery
gto - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΈχω το πρόβλημα που περιγράφει το παλικάρι εδώ youtube.com/watch?v=qe0DDEE4iCU Κάποιος να μπορεί να βοηθήσει ;
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
gto - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΈχω τελευταία developer και πήγα να βάλω την stable με αυτό τον τρόπο ... μου βγάζει couldn't flash device
-
gto - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από koko: “τι στον κόρακα πάει στραβά και δε λέει να ξεκλειδώσει το σημάδι οεο;;;; ” Ένα από τα πιο σημαντικά είναι ποια ρομ έχει το κινητό...Φυσικά θεωρώ αυτονόητο να έχεις βάλει σωστά το account στο κινητό και να έχει συγχρονίσει... Τέλος θα σου πω ότι το mi4c έχει λίγο θεματάκια με το ξεκλείδωμα.. ” Τι εννοείς ότι έχει θεματάκια ; Και εγώ σε αναμονή για για έγκριση από Xiaomi είμαι.
-
gto - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΕκνευριστική η αναμονή για την έγκριση του ξεκλειδώματος Έχω κολλήσει με την developer κινεζιά. Αν δεν έρθει μέχρι αύριο με βλέπω να το κάνω με τον "ζόρικο" τρόπο.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
gto - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠρόσφατα παρήγγειλα για τον μικρό μου (και δοκιμή για μένα για μετέπειτα αγορά) ένα mi4c μου 2/16. Μετά από 15 μέρες ανυπόφορης αναμονής σήμερα παρέλαβα και σας παραθέτω της εντυπώσεις μου σχετικά με την διαδικασία που αναφέρετε στο παρόν πόστ. Είχε μια ότι να ναι rom μέσα (αν και για να πω την αλήθεια έδειχνε καλή). Προσπάθησα με τον παρόν οδηγό να φλασάρω σε xiaomi developer και ο οδηγός αυτός δεν καθόταν με τίποτα. Στο mi4c στο recovery (όπως λέει ο οδηγός) το pc suite δεν βγάζει επιλογή για …
-
gto - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από gto: “Σε vodafone δεν παίζει το 4g ; Εγώ μόνο Wind ήξερα δεν παίζει ... ” Σε πολλές περιπτώσεις Wind και Vodafone έχουν κοινές κεραίες και εξυπηρετούνται και οι 2 πάροχοι με τον ίδιο εξοπλισμό.Έτσι λοιπόν αν σε κάποια περιοχή υπάρχει μόνο 4G στα 800 MHz από την Wind, τότε υπάρχει περίπτωση να σερβίρεται από την ίδια κεραία και η Vodafone, άρα και στην Vodafone θα έχετε το ίδιο πρόβλημα με την συσκευή σας. ” Εμένα με νοιάζει το παρόν δίκτυο να με βλέπει. Εκ τω…
-
gto - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από themakos66: “εξαρτάται σε ποιά περιοχή είσαι και ποιον πάροχο έχεις !!!!! . Πρώτα κοίτα στις ρυθμήσεις εάν έχεις επιλεγμένο προτιμώμενο τύπο δικτύοθ τον 4G. Eάν είσαι σε αγροτική περιοχή και πάροχο WIND/VODAFONE ίσως από εκεί να είναι το θέμα σου γιατί τα xiaomi δεν υποστηρίζουν την μπάντα Β20(800) πλέον η wind βάζει τέτοιες κεραίες , με την cosmote δεν υπάρχει ακόμα τέτοιο θέμα !!!!!!!!!!!!!! ” Σε vodafone δεν παίζει το 4g ; Εγώ μόνο Wind ήξερα δεν παίζει ...