Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 257.
-
RE:
gto - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Απλά να πω 2 πραγματάκια προς γνώση και συμμόρφωση. Δεν πρόκειται να μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες για θέματα ασφαλείας συσκευών, και πως γίνεται τι, για ευνόητους λόγους (που όλοι πιστεύω καταλαβαίνουμε). 1) Όπως σωστά έχει ειπωθεί, το lock screen PIN, pattern (το fingerprint δεν το βάζω καν στην εξίσωση καθώς δεν αποτελεί κύριο τρόπο κλειδώματος αλλά απαιτεί κάποιον από τους 2 προηγούμενους) κτλ είναι χρήσιμα ΜΟΝΟ στην περίπτωση συσκευής με κλειδωμένο bootloader και αυτό…
-
RE: RE:
gto - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από gto: “Παράθεση από vortalhe: “Καλημέρα σκέφτομαι να αγοράσω το redmi Pro sta 192€ από alliexpress από ότι κατάλαβα θα έχω θέμα και χωρίς hdl. Αν το σημειώσει ως δώρο η με μικρή τιμή κάτω τον 150 θα έχω πάλι θέμα; ” Το τελευταίο χρόνο έχω φέρει 5 τηλέφωνα μεταξύ αυτών και τo Mi5s μέσα στις γιορτές και δεν πλήρωσα σε κανένα φόρο. Είναι καθαρά θέμα τύχης αν το πακέτο σου θα είναι ένα από τα 50 που θα πιάσει ο τελωνειακός. Αν το πιάσει όμως θα δει την πραγματ…
-
Παράθεση από vortalhe: “Καλημέρα σκέφτομαι να αγοράσω το redmi Pro sta 192€ από alliexpress από ότι κατάλαβα θα έχω θέμα και χωρίς hdl. Αν το σημειώσει ως δώρο η με μικρή τιμή κάτω τον 150 θα έχω πάλι θέμα; ” Το τελευταίο χρόνο έχω φέρει 5 τηλέφωνα μεταξύ αυτών και τo Mi5s μέσα στις γιορτές και δεν πλήρωσα σε κανένα φόρο. Είναι καθαρά θέμα τύχης αν το πακέτο σου θα είναι ένα από τα 50 που θα πιάσει ο τελωνειακός. Αν το πιάσει όμως θα δει την πραγματική τιμή, ούτε αυτή που του γράφεις εσύ, ούτε τ…
-
Εγώ πάντως αν και το παρακολουθώ από την αρχή το θέμα δεν βρίσκω τίποτα ενδιαφέρον πλέον. Μάλιστα υπάρχουν ερωτήσεις σχετικές με τις rom που δίνει η κοινότητα μας, που μένουν αναπάντητες χαμένες σε "χαλαρο κους κους". Άλλος θέτει θέμα για την 8.2 ... χάνετε και αυτό. Εγώ ρωτάω για 3η ή 4η φορά κάτι που αφορά καθημερινη χρήση από το κινητό, χαμένο και αυτό ... Χαλαρό κους κους λοιπόν ... και όλα καλά. Να ξέρουμε τι να περιμένουμε.
-
Στο μεταξύ η stable έκδοση που έχουμε στα downloads που βασίζεται ; Στην Global stable ; Βλέπω ότι έχουμε 8.0.1.0 ενώ υπάρχει V8.0.3.0. Επίσης βλέπω αλλαγές σε miui. MIUI 8.2 Global Stable ROM Now Rolling Out: Full Changelog, Downloads Links - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Κάποιος να με διαφωτίσει πλζ
-
Παράθεση από demakhs: “Το βασικό είναι να βρεις μαγαζί να το αγοράσεις, με οποια Ρομ κ να ναι.. Τα υπόλοιπα, έπονται... Δες στο banggood κ το hk dreami του aliexpress. Υπόψην ότι πλέον παίζει πολύ στα στοιχήματα η στάση στο τελωνείο με ένα 40-ρι, 50-ρι καπελάκι. Στα 290 από την άλλη, το βρίσκεις στο eglobalcentral, αποστολή απο Ευρωπη, χωρίς κίνδυνο τελωνείου. Αλλά αν φτάσεις σε αυτά τα χρήματα, δεν βλέπεις μήπως πετύχεις κανένα μεταχειρισμενο, σε καινουργη κατάσταση, samsung s7 από Ελλάδα?? ” Μ…
-
Παράθεση από demakhs: “γιατί, τι έχουν τα κουμπιά? το χω ξαναδιαβάσει και αδυνατώ να καταλάβω για τι πράγμα ακριβώς μιλάτε..... εγώ δεν έχω εμπειρία από πιο "lux" κουμπιά, ίσως γι αυτό μου φαίνονται και μια χαρά!!!! ” Μια χαρά είναι τα κουμπιά ... Παράθεση από annonnaki: “Συγκεκριμενα: αν τα πιάσεις απαλά με το δάχτυλο και τα κινήσεις πάνω κάτω παίζουν αρκετά με την έννοια ότι είναι σχετικά χαλαρά. Επίσης αν τα "χαιδεψεις" κουνώντας το δάχτυλο σου από την οθόνη προς το πίσω μέρος σαν χορδές κατα…
-
Παράθεση από baiosss: “Και γω θα προτιμουσα τα περισσοτερα giga ram γι αυτο και επελεξα το 4/128. Οποτε ειμαι καλυμενος και σε χωρητικοτητα μνημης. Ο λογος απλουστατος, πιο futureproof συσκευη αλλα οχι για 5 χρονια, μην τρελαθουμε τελειως! Σε 3 χρονια ετσι οπως θα εχουν βαρυνει μονο οι εφαρμογες του Playstore, τα 4gb θα ειναι λιγα και οι συσκευες θα σερνονται. Απο την αλλη ετσι οπως μας εχει κακομαθει η xiaomi με τις συσκευες που ανακοινωνει καθε τρεις μηνες, δυσκολο να την κρατησεις πανω απο δυ…
-
Παράθεση από Exploticon: “Παράθεση από manwlis77: “Το απλό note3 έχει χειρότερξ αυτόνομια από το pro λόγω του xelio Ίσως και 2 ώρες sot πιο πολύ το pro ” το xiaomi mi5s πανω κατω αυτη που το εχουν δεν εχουν τουλαχιστον 5 ωρες χρηση οθονης με δεδομενα και wifi? ” Εξαρτάται τι κάνει αυτές τς 5 ώρες ... Μην ξεχνάτε ότι η miui είναι "ιδιαίτερη". Αν ψαχτείς λίγο μπορείς να κάνεις παπάδες. Όπως για παράδειγμα να κλείσεις συγκεκριμένες backround εφαρμογές που "τραβάνε" μπαταρία. Ποιος το κάνει αυτό όμω…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από gto: “Την Ελληνική stable έχω. ” Ναι είχα δει screenshot σου.. ” Σήμερα καλύτερα είναι. Έχουν πέσει τα σχετικά ποσοστά και δείχνει να κρατάει καλύτερα παρόλο που έχει μεγαλύτερο talk time. NFC έχει δουλέψει κανένας με ανέπαφες ; Εγώ που το προσπάθησα δεν δούλεψε.