Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 522.
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
Trickle - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΈκανα ότι έλεγε ο οδηγός, ήρθε με global miui9. 5, έβαλα κινέζικη και lock όπως ελεγαν οι οδηγίες και πήγα για unlock και έγινε
-
Trickle - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΣήμερα παρέλαβα από bangood το mi8 έκανα των οδηγό και έγινε αμέσως το unlock.Δεν βάζω τη δικιά μας γιατί δεν είναι απο china και δεν εχει το quick snap mode.Βλέπουμε.....
-
quick snap mode
Trickle - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣτην miui 10 δεν υπάρχει πλέων το quick snap mode αυτό που βγάζεις foto η video με κλειστό κινητό και με το κουμπι volume down. Υπάρχει περίπτωση να το κάνουμε true από false μέσα από το prop γιατί κάπου διάβασα ότι το έβγαλαν λόγο google ( privacy policy ). Κάποιος που ξέρει που είναι μέσα στο prop (ρυθμίσεις κάμερας) ας βοηθήσει. Ευχαριστώ
-
Μπράβο παιδιά πάντα τέτοια, αυτά είναι ανεβαίνουμε. Το μόνο που με χάλασε είναι ο καιρός, Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Μήπως θα μπορούσατε αφού φαίνεται η ip μας να βγάζει τον καιρό βάση σε ποια περιοχή είμαστε?
-
Trickle - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από kyrgeo1978: “Οκ. Όταν έρθει με το καλό το βλέπουμε. Με το καλό να το παραλάβεις. ” Xiaomi Mi8 Mi 8 6.21 inch 6GB RAM 128GB ROM Snapdragon 845 Octa core 4G Smartphone Sale - Banggood.com 370 με κουπόνι
-
Trickle - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαbangood έρχεται, ολλανδια είναι , global λένε θα δούμε
-
Trickle - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από kyrgeo1978: “Παράθεση από Trickle: “Καταρχην τέλειος οδηγός. Ερώτηση , πήραμε MI8 global version και θέλουμε να ξεκλειδώσουμε , εγκατάσταση ρομ από το forum κτλ, τι κάνουμε? ” Δες εδώxiaomi-miui.gr/community/index…B7-16-06-2018/#post620587. ” ότι έκανα δηλαδή σε china version που πήρα το mi5 και mi6
-
Trickle - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαταρχην τέλειος οδηγός. Ερώτηση , πήραμε MI8 global version και θέλουμε να ξεκλειδώσουμε , εγκατάσταση ρομ από το forum κτλ, τι κάνουμε?
-
Ρώτησα και άλλες φορές δεν πήρα καμία απάντηση, θα έχουμε κάποια στιγμή σε miui 10 το να βγάζουμε φωτογραφίες με κλειστό το τηλ με volume down όπως είχαμε σε miui 9 και miui 8,γνωρίζει κάποιος κάτι, ευχαριστώ.
-
Κανένα νέο για να βγάζουμε φωτογραφίες με κλειστό το κινητό με volume down όπως και στη miui 8 και miui 9 σε mi5 και mi6?
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
Μήνυμασε μένα mi6 έτσι έγιναν με το να τα κάνω on
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΠαράθεση από thanostonia: “Παίδες η rom πέρασε νεράκι, το μόνο θέμα σε αυτή αλλά και στην προηγούμενη είναι οι ηχητικες ειδοποιήσεις σε μερικές εφαρμογές όπως π.χ στο tapatalk. Καμία βοήθεια? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” πας σε κάθε εφαρμογή από ρυθμίσεις και τα κάνεις on
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Leonidaspod: “Παράθεση από Trickle: “MIUI_ART αν είχαμε και το μαγικό κουμπάκι για να βγάζουμε foto με κλειστό κινητό όπως στη miui9 θα ήταν όλα τελεία ” ??????????????????? ” στη miui 9 σε mi5 και mi6 τουλάχιστον είχε ρύθμιση η κάμερα να βγάζουμε foto η video με το κουμπί volume down με κλειδωμένο τηλ. ( κλειστό )
-
ΜήνυμαMIUI_ART αν είχαμε και το μαγικό κουμπάκι για να βγάζουμε foto με κλειστό κινητό όπως στη miui9 θα ήταν όλα τελεία
-
GOOGLE CAMERA σε XIAOMI MI6
Trickle - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠως βάζουμε google camera στο xiaomi mi6. Το πρώτο πράγμα είναι να είναι root το κινητό μας (διαβαζουμε μέσα στο forum πως γίνεται) Εγώ έχω το es file explorer για να αλλάξω το build.prop ανοίγουμε το εξερευνητής root forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52719/ μετά πάμε στο system με τα βελάκια πάνω forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52720/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52721/ και βρίσκουμε το system forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52722/ μπαίνουμε μέσα τέρμ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Το πρόβλημα προέρχεται από το source (xiaomi.eu). Δεν δώσαμε τις πρώτες rom (8.4.12) που έβγαλε αφού είχαν πρόβλημα, μέχρι να βγάλει fix. έβγαλε την 8.4.13 και την δοκιμάσαμε στο δικό μου sagit η οποία δουλεύει μια χαρά. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52617/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52618/ Όμως πάλι σε μερικές συσκευές δημιουργεί πρόβλημα με τα User data και πάλι ο xiaomi.eu την απέσυρε. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που αλλάζουμε source σ…
-
Παράθεση από ovelix11: “καλησπερα. Πρεπει να υπαρχει καποιο προβλημα ! Την εβαλα μεσω ΟΤΑ ( MI MIX 2 ) και ενω δειχνει οτι πηγε σε ολα καλα μου ανοιγει μονο σε TWRP. Την ξανακανω install μεσω twrp αλλα το ιδιο. Κατεναζω την προηγουμενη γιατι την ειχα σβησει και θα γυρισω πισω . Καμμια αλλη συμβουλη ? ” και σε μενα σε mi6 το ιδιο
-
Παράθεση από ktsiaras: “Παράθεση από Trickle: “είναι εύκολο να μας πείτε τα region που υπάρχουν ? εγώ έβαζα πάντα GR και CH ΕΛΛΑΔΑ και Κινα, άλλα? ” αν μιλάς για το mi 6 δεν υπάρχει η επιλογή και τα θέματα υπάρχουν ” όχι εγώ στο prop άλλαζα τα region για να βάζω θέματα από κίνα, IT για παράδειγμα που είναι ΙΤΑΛΊΑ δεν έχει ξέρουμε άλλα? πως γράφουμε πχ ΙΝΔΊΑ?
-
είναι εύκολο να μας πείτε τα region που υπάρχουν ? εγώ έβαζα πάντα GR και CH ΕΛΛΑΔΑ και Κινα, άλλα?