Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 522.
-
Καλημέρα ,όλα οκ και σε μένα Mi5 pro , μια ερώτηση μόνο την είχα κάνει και την προηγούμενη εβδομάδα η λειτουργία παιδιού που πήγε?
-
Παράθεση από maikmaik: “Περάστηκε πάνω από την 7.2.29 μέχρις στιγμής δείχνει να είναι καλύτερη. Στην εγκατάσταση βγάζει το ίδιο σφάλμα που μου βγάζουν απο την αρχή όλες οι nougat πρόβλημα με δεδομένα δεν έχει. Θα την δω σήμερα και θα επανέλθω Στάλθηκε από το Mi-4c μου ” Το ίδιο και σε μένα σε mi5 pro, με καθαρή εγκατάσταση που έκανα δεν βγήκε μετά απο 2 ρομ (τις 2 τελευταίες) ξανά εμφανίστηκε
-
Σε mi5 είδε κανένας δεν υπάρχει η λειτουργία παιδιού πίσω στις ρυθμισεις ?
-
Καλή επιτυχία σε όλους ,xiaomi for ever
-
Το gps σε mi5 pro τώρα πάει σφαίρα ( πρώτη φορά είδα δορυφόρους μέσα στο σπίτι, στο μπαλκόνι ειχα με αλλες ρομ 3-4 και αν) , και σε μένα γράφει έκδοση miui : MIUI 8.3 by xiaomi.eu 7.3.9 BETA και τα sms δεν έχουν 160 χαρακτήρες
-
ευχαριστουμε Γιώργο, υπάρχει περίπτωση να βάλεις και την ενεργοποίηση ψηφιακής υπογραφής
-
Σε εμένα με την τελευταία developer δεν έχει δορυφόρους
-
Αν βάλεις το gps test βρίσκει δορυφόρους?
-
Οκ με τα sms σε gemini με το fix, οχι ομως το gps δεν έχουμε δορυφόρους
-
Δεν έχουμε και gps σε mi5 pro
-
αν και δεν χρησιμοποιώ μηνύματα δεν νομίζω ότι εχω 160 χαρακτήρες σε mi5 pro forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31080/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31081/
-
xiaomi mikey app
Trickle - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔες λίγο εδώ Mi Key 3.2.3 GR