Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από aerodunamikos: “παιδια επιτελους μπηκαν τα ελληνικα στην επισημη rom στο redmi note 4 pro μετα το σημερινο update... ” Ευχαριστούμε για την ενημέρωση :)” Καλησπέρα. Σε ποια rom; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Μερικές ερωτήσεις...
ΜήνυμαΚαι το βασικότερο τα χρήματά που πάνε σε ελληνικό κατάστημα θα βοηθήσουν για να πληρώσουν υπαλλήλους ... Τα λεφτά πρέπει να μένουν Ελλάδα . Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Δεν αντιστάθηκα....
-
Είμαι κάτοχος και εγώ ενός REMI NOTE 4! Μόλις μου έκλεισε από μπαταρία. Θετικότατες εντυπώσεις μέχρι στιγμής. Γνωρίζετε αν πρέπει να αφήσω την μπαταρία να '' φορτώσει ΄΄ λίγες ώρες;
-
Όλα τα ελληνικά μαγαζιά κατά πλειονότητα πιστεύω το κάνουν αυτό. Αλλιώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και σε τρώει..
-
Το πήρα από το mygad αν και θα ήθελα να το πάρω από μαγαζί τις Αθήνας λόγο τις άμεσης παραλαβής και τις άριστης εξυπηρέτησης, αλλά ο γνώμονας ήταν καθαρά τα χρήματα ....
-
Καλησπέρα σε όλους σας. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους εσάς που διαχειρίζεστε το site αλλά και σε εσάς που ασχολείστε με την ανάπτυξη των rom. Πριν από λίγο παρήγγειλα το redmi note 4 από ελληνικό κατάστημα αν και λίγο ακριβό από τα ξένα τουλάχιστον, δίνει δουλεία σε αρκετά νέα παιδιά και τα χρήματα μένουν Ελλάδα. Η rom είναι από τι μου είπαν είναι η επίσημη Αγγλική. Και εδώ ξεκινάνε η πρώτες μου ερωτήσεις : έχει app store;