Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 153.
-
Μία ερώτηση δωρεά πως κάνουμε?
-
και θα είναι καλύτερες από πριν?
-
@jgougos και σε εμένα δουλεύει μία χαρα
-
ενταξει αυτα μονο σε εμενα γινονται δεν εξιγηται αλλιως! εκανα εγκατασταση την ελληνικη ρομ ολα κομπλε δουλευει παταω τωρα να μπω σε twrp παλι να βαλω την ρομ του γκαλεν και μου βγαζει κινεζικο twrp ενω πριν ειχε το κανονικο πως γινεται αυτο?
-
ενταξει παιδια το εκανα σας ευχαριστω πολυ ευτυχως ειχα μια sd card και την περασα εκει μεσα και μπορεσα και εκανα δουλεια αλλιως ακρη δεν εβγαζα πριν! σας ευχαριστω πολυ παντως ολους σας για την βοηθεια
-
σε twrp ειναι αλλα δεν μου το βγαζει το κινητο στον υπολογιστη πως θα την περασω
-
@gkalen format data το εκανα αλλα απο εκει και μετα δεν ξερω τι να κανω εχω κολλησει και τα παιδια που μου ειπαν να μπω στο device manager εμενα τετοιο πραγμα δεν εχει ο υπολογιστης και δεν ξερω γτ
-
τωρα εκανα format data και το εκανε κανονικα μετα απο αυτο τι παταω?
-
Παράθεση από thodorisls: “αν το εκανες ξανα δοκιμασε να κανεις τα wipe που πρεπει και μετα περνα την ρομ ” τα εκανα και παλι τπτ
-
μου βγαζει παλι κοκκινα γραμματα
-
καλημερα φιλε μου @demakhs ναι το χρυσο πηρα και οντως επαθα ζημια το κινητο εμφανησιακα ειναι υπεροχο και την ιδια ζημια επαθε και εκεινη μολις το ειδε! το κινητο πραγματικα τα σπαει και τωρα καθομαι το στηνο οπως πρεπει να ειναι αλλα αντιμετωπησα προβλημα τωρα! ενω εχω ξεκλειδωσει bootloader εκανα οτι ακριβως ελεγε ο οδηγος περναω τωρα τον twrp ανοιγει κανονικα παω να κανω wipe και μου βγαζει κοκκινα γραμματα και δεν μου βρισκει την μνημη του κινητου για να κανω εγκατασταση την ρομ και το θεμα…
-
ωραια σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλα! Το πήρα στην γυναίκα μου και αύριο θα κάτσω να το κάνω ελληνικό το τηλ και θέλω μετά να περάσω δικιά σου rom μέσα γτ είναι πολύ τζαματι και σφερατι γιαυτό έφαγα τον τόπο να την βρω καλά που σε ρωτησα! @gkalen
-
φιλε @gkalen καλησπέρα μία ερώτηση έχεις βγάλει rom για το omega? Γιατί ψάχνω τόση ώρα και δεν μπορώ να βρω