Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 158.
-
Σε cancro τι λέει έχουμε κανένα σοβαρό πρόβλημα??? Έχω την 7,3,30 στο mi3 και είμαι ευχαριστημένος !!!!
-
Όλα οκ!!!! Thanks!!!
-
Παράθεση από blackm76: “Ilmarie διέγραψε το παλιό apn και δημιούργησε καινούργιο. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τα δεδομένα. Αν διορθώσεις απλά το υπάρχων δεν θα δουλέψει. Και εγώ mi3 έχω. Και κάτι για μένα τώρα, ρώτησα και νωρίτερα.... Πως λειτουργεί η εγγραφή οθόνης; δηλαδή τι πατάω για να ξεκινήσει να γράφει; ” Παλιότερα πείραζα το APN και έφτιαχνε τώρα τίποτα... Πρέπει πρωτα να διαγράψω κ μετά να φτιάξω καινούργιο η γίνεται κ χωρίς να διαγράψω το παλιό? Ευχαριστώ!!!!
-
Παιδιά τέλεια η rom!!! Μόνο που έχω πρόβλημα με τα δεδομένα... Έχω Cosmote άλλαξα το όνομα απέξω από Csomote Internet σε Cosmote Wireless Internet άλλα κ πάλι τίποτα έχω αλλάξει τα πρωτόκολλα APN πάλι τίποτα... Σε MI3... Τι να κάνω??? Είναι λίγο επείγον!
-
Ναι έχω ακόμη το θρυλικό mi3 στα χέρια μου και μπορώ να πω ότι δουλεύει μια χαρά η νέα rom!
-
Παιδιά καλησπέρα! Θέλω την βοήθειά σας εδώ κ 2 ρομ έχω το εξής πρόβλημα όταν μου έρχεται κανονικό sms δεν μου εμφανίζεται ποτέ μα ποτέ στην ώρα του δηλαδή μου το στέλνουν στις 12 κ εμένα μπορεί να μου έρθει στις 13:30 ή αν τύχη κ ανοίξω την εφαρμογή!!! Χρησιμοποιώ το chompsms και έχω το mi3 εννοείται πως δεν έχω κλειδωμενη την εφαρμογή να τρέχει γτ παλιότερα δούλευε κανονικά!!! Την βοήθεια σας.... Ευχαριστώ!!!
-
Σε cancro έχουμε κανένα σοβαρό πρόβλημα???
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Ilmarios: “Πως τις κλειδώνουμε???? Όχι την πέρασα όπως πέρναγα κ τις άλλες μέσω twrp μόνο wipe cache και dalvik cache..... Τις περνάω κάθε εβδομάδα... με την προηγούμενη δεν είχα θέμα!! ” 1) Πας στα recent apps, swipe down το app, θα σου βγάλει 2 εικονίδια από πάνω του, επιλογή λουκέτου. 2) Από beta1 σε beta2 θέλει factory reset δηλαδή και τα 3 wipes (data, dalvik, cache). ” Το πρώτο δεν χρειαζόταν παλιότερα τώρα γτ να χρειάζεται??? Το δεύτερο τώρα να πω την …
-
Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από Ilmarios: “Καλήμερα... Έχω ένα προβληματάκι και δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται!!! Μετά την νέα rom στο mi3 μου δεν έρχονται ειδοποιήσεις όταν μπαίνω στο νετ από το messenger κ από το viber μόνο εφόσον ανοίξω από μόνος την εφαρμογή !!! Έκανα εκκαθάριση δεδομένων αλλα τίποτα... Κοιτάω τις άδειες των εφαρμογών κ έχω σε αποδοχή (Εμφάνιση σε οθόνη κλειδώματος) κ (Εκκίνηση στο παρασκήνιο) αλλά τίποτα!! Καμία ιδέα??? Ευχαριστώ. ” Καλημερα φιλε μου πρεπει να κλ…
-
Καλήμερα... Έχω ένα προβληματάκι και δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται!!! Μετά την νέα rom στο mi3 μου δεν έρχονται ειδοποιήσεις όταν μπαίνω στο νετ από το messenger κ από το viber μόνο εφόσον ανοίξω από μόνος την εφαρμογή !!! Έκανα εκκαθάριση δεδομένων αλλα τίποτα... Κοιτάω τις άδειες των εφαρμογών κ έχω σε αποδοχή (Εμφάνιση σε οθόνη κλειδώματος) κ (Εκκίνηση στο παρασκήνιο) αλλά τίποτα!! Καμία ιδέα??? Ευχαριστώ.
-
Η 6.12.29 σε mi3 είναι μία χαρά η μπαταρία δεν λέει να τελειώση!!! Ελπίζω να είναι το ίδιο κ σε αυτή!!!
-
ψήφισα κ εγώ .. MariosIl
-
Την πέρασα κ εγώ στο mi3 μου κ το πρόβλημα που παρατηρώ είναι η κατανάλωση μπαταρίας!!! Σε σχέσει με την 612.1 τελειώνει πολύ γρήγορα!!!
-
Τελικά στο mi3 όλα οκ? Να την περάσουμε άφοβα????
-
Όλα τέλεια και στο mi3w ευχαριστούμε!!!!
-
Όλα τέλεια σε mi3!!! Γιατί όμως εγκαταστάθηκε και το rootexplorer?
-
Παράθεση από demakhs: “Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 ” Ευχαριστώ θα το διαβάσω!!!
-
Παιδιά τι ρύθμιση δεν έχω κάνει και το viber, messenger, whatsup δεν μου εμφανίζονται ειδοποιήσεις όταν έρχεται μήνυμα κ δεν μου αναβοσβήνει καν το led μπροστά?
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Ilmarios: “Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου!!! Οκ διάλεξα μία μία... ξεκινάει το titanium για restore κ δεν προχωράει καθόλου... το έχω 40 λεπτά και ούτε 1% δεν πάει... Τι φταίει? Του έδωσα δικαιώματα root!!! Ευχαριστώ.... ” Αν του έχεις δώσει και root δεν ξέρω να σου πω γιατι το κάνει. Μόνο να σου πω ότι κάποια στιγμή το έκανε και σε μενα, και διορθωθηκε μόνο του .. Δεν θυμάμαι να έκανα κάτι ιδιαίτερο. ” Ε έδωσα root μέσω την Ασφάλεια του κινητού... Δεν ήθελε …
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Ilmarios: “Βασικά τι να πατήσω και θα είναι όλα οκ θα έχω κανένα πρόβλημα? ” Θα κάνεις τις εφαρμογές μια-μια (μαζι με τα δεδομένα τους) ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εφαρμογές του συστήματος. Αν κάνεις καμια εφαρμογή του συστηματος είναι πολύ πιθανό να καταλήξεις με "καθαρή" ... ” Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου!!! Οκ διάλεξα μία μία... ξεκινάει το titanium για restore κ δεν προχωράει καθόλου... το έχω 40 λεπτά και ούτε 1% δεν πάει... Τι φταίει? Του έδωσα δικαιώματα root!!…