Διαφήμιση

[XTRV-7.1.19] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/1 19:34)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• OffTopic
      Κανόνες των μελών:
      • Στα μηνύματα που αναρτώνται θα πρέπει να υπάρχει σαφήνεια, λιτότητα,ουσία και να είναι ευανάγνωστα. Να χρησιμοποιούνται Ελληνικά ΜΙΚΡΑ γράμματα (Ελληνικές γραμματοσειρές - χαρακτήρες) και όχι Greeklish.
    • @Stavrostsik Μακάρι και εμένα να ήταν έτσι τα στατιστικά της μπαταρίας μου. Η ROM περάστηκε με factory reset πάνω από Gkalen Thunder και έχω καθαρίσει ήδη μια φορά τις Cache

Nice to mitu!
    • Ο/H jerry007 έγραψε:

@Stavrostsik Μακάρι και εμένα να ήταν έτσι τα στατιστικά της μπαταρίας μου. Η ROM περάστηκε με factory reset πάνω από Gkalen Thunder και έχω καθαρίσει ήδη μια φορά τις Cache

Το πρόβλημα φαίνεται πεντακάθαρα στην τελευταία φωτογραφία. Το τηλέφωνό σου είναι 100% awake ακόμα και όταν η οθόνη είναι σβηστή, τουτέστην δεν φαίνεται να μπαίνει ποτέ σε deep sleep state.
    • Διαφήμιση
    • παιδια καλησπερα,την εχω περασει στο mi5 64gb τρεις φορες.κ τις τρεις εχω θεμα με τις sim.τη μια μου βλεπει καί τις δυο αλλα δεν εχω δεδομενα(wifi εχω).μολις κανω εγκατασταση su απο twrp βλεπει τη μια ή αν κανω factory reset βλεπει παλι τη μια.γενικως ό,τι ναναι.τι λετε?
    • @BanditGR
      Έχεις δίκιο, δεν το είχα προσέξει. Τι μπορεί να οφείλεται για αυτό;
      Nice to mitu!
    • Ο/H jerry007 έγραψε:

@BanditGR
      Πολλά μπορεί να φταίνε. Καταρχήν έχεις messenger και facebook γνωστές "ατομικές βόμβες" για την μπαταρία. Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το gallery σου τρώει από μόνο του 21.5% της μπαταρίας. Αυτό είναι 100% μη φυσιολογικό. Μήπως προσπαθεί να κάνει κάποιο συγχρονισμό και αποτυγχάνει ? Τι να πω. Για διάγνωση θα ξεκινούσα με rooting της συσκευής και εγκατάσταση του Gsam Battery Monitor. Από εκεί θα έβλεπα τα wakelocks και αναλόγως θα έπρατα. Είσαι στην τελευταία ελληνική ROM ?
    • Με την νέα rom που έβαλα διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να βάλω widget στην αρχική οθόνη. Συγκεκριμένα θέλω να βάλω μια επαφή στην αρχικη οθόνη και μου βγάζει την δεύτερη εικόνα. Καμία βοήθεια;
      Images
      • Screenshot_2017-02-07-17-53-30-490_com.miui.home.png

952,43 kB, 1.080×1.920, viewed 115 times
      • Screenshot_2017-02-07-17-54-07-495_com.miui.home.png

633,73 kB, 1.080×1.920, viewed 109 times
    • Διαφήμιση
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Ο/H jerry007 έγραψε:

@BanditGR
      Πολλά μπορεί να φταίνε. Καταρχήν έχεις messenger και facebook γνωστές "ατομικές βόμβες" για την μπαταρία. Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το gallery σου τρώει από μόνο του 21.5% της μπαταρίας. Αυτό είναι 100% μη φυσιολογικό. Μήπως προσπαθεί να κάνει κάποιο συγχρονισμό και αποτυγχάνει ? Τι να πω. Για διάγνωση θα ξεκινούσα με rooting της συσκευής και εγκατάσταση του Gsam Battery Monitor. Από εκεί θα έβλεπα τα wakelocks και αναλόγως θα έπρατα. Είσαι στην τελευταία ελληνική ROM ?
      Όλη η δουλειά φαίνεται για γίνεται από το Sync της Gallery στο Micloud. Έχει γεμίσει το MiCloud μου και δεν μπορεί να ανεβάσει αλλά κάνει συνέχεια requests. Για αρχή έκλεισα τον αυτόματο συγχρονισμό της gallery και βλέπουμε. Ναι, φοράει την τελευταία XTRV-7-1-19.
      Nice to mitu!
    • Ο/H jerry007 έγραψε:

Ο/H BanditGR έγραψε:

Ο/H jerry007 έγραψε:

@BanditGR
      Όλη η δουλειά φαίνεται για γίνεται από το Sync της Gallery στο Micloud. Έχει γεμίσει το MiCloud μου και δεν μπορεί να ανεβάσει αλλά κάνει συνέχεια requests. Για αρχή έκλεισα τον αυτόματο συγχρονισμό της gallery και βλέπουμε. Ναι, φοράει την τελευταία XTRV-7-1-19.

Κατέβασε το wakelock detector για να σιγουρευτούμε

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Ο/H apsogos4ever έγραψε:

Ο/H Ilmarios έγραψε:

Καλήμερα... Έχω ένα προβληματάκι και δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται!!! Μετά την νέα rom στο mi3 μου δεν έρχονται ειδοποιήσεις όταν μπαίνω στο νετ από το messenger κ από το viber μόνο εφόσον ανοίξω από μόνος την εφαρμογή !!! Έκανα εκκαθάριση δεδομένων αλλα τίποτα... Κοιτάω τις άδειες των εφαρμογών κ έχω σε αποδοχή (Εμφάνιση σε οθόνη κλειδώματος) κ (Εκκίνηση στο παρασκήνιο) αλλά τίποτα!! Καμία ιδέα??? Ευχαριστώ.
      Καλημερα φιλε μου πρεπει να κλειδώσεις τις εφαρμογές αυτές στη μνήμη.

Sent from my MI 5s using Tapatalk
      Πως τις κλειδώνουμε????

Ο/H gkalen έγραψε:

@Ilmarios
      Έχεις κάνει Factory reset για να περάσεις σε beta2 ???

@Christos Skartsaris
      Καλύτερα μέσω twrp ..
      Όχι την πέρασα όπως πέρναγα κ τις άλλες μέσω twrp μόνο wipe cache και dalvik cache..... Τις περνάω κάθε εβδομάδα... με την προηγούμενη δεν είχα θέμα!!
    • καλησπέρα.στο RMN3 MTK έχω την XTRV beta1 7.1.12 παρατήρησα το εξής,στο δίκτυα κινητής στο φορείς δικτύου στην votafon κάρτα (4g) μου παρουσιάζει στην αυτόματη επιλογή προτιμώμενου δικτύου την cosmote gr!!!(εχω 2 κάρτες vodafon k cosmote). υπάρχει λύση ή είναι bug της rom???
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Ilmarios έγραψε:

Πως τις κλειδώνουμε????

Όχι την πέρασα όπως πέρναγα κ τις άλλες μέσω twrp μόνο wipe cache και dalvik cache..... Τις περνάω κάθε εβδομάδα... με την προηγούμενη δεν είχα θέμα!!
      1) Πας στα recent apps, swipe down το app, θα σου βγάλει 2 εικονίδια από πάνω του, επιλογή λουκέτου.

2) Από beta1 σε beta2 θέλει factory reset δηλαδή και τα 3 wipes (data, dalvik, cache).