Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 343.

• σε redmi 2 παρατηρησα οτι δε μου περασε το sms mod του @dnomikos....

• 1.800 ευρώ για 12 μήνες, δηλαδή σύνολο 21.600 ευρώ, ενώ τώρα είναι 420 ευρώ επί 52 φορές, κάτι που σημαίνει 21.840 ευρώ συνολικά.  Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @thrillos και @vasagr τελικα βγαλατε ακρη;

• Παράθεση από gkalen: “@Anritsu Περιμένετε λίγο ακόμα .. Από βδομάδα ίσως έχουμε τις νέες aroma 7.6.8 και 7.6.10 για τις συσκευές που δεν έχουν αναβάθμιση μέχρι τον Αύγουστο .. Θα χρειαστεί factory reset με τις νέες aroma roms .. ” τουλαχιστον ρε συ @gkalen να μπουν Ελληνικά στις επαφες δεξια στη μπαρα κυλισης....

• Παράθεση από narutog7: “Καλησπέρα. Πέρασα XTRV 7.6.8 Developer ROM σε Redmi 2 TD απλά δεν έχω το Music App. Πως γίνεται να το βάλουμε; Επίσης, πρόσεξα ότι δεν υπάρχει Google Play Store. Μπήκα opengapps.org και κατέβασα Platform ARM, Android 5.1, Variant pico(θέλω απλά να λειτουργεί χωρίς περαιτέρω εφαρμογές). Είναι σωστό να το κάνω έτσι ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Αν ναι, πως κάνω την εγκατάσταση με αυτό τον τρόπο; Επειδή ειναι σε zip και όχι apk. ” Μολις τωρα εβαλα και εγω την ρομ του Redmi…

• για RedMi 2 FDD ειναι η τελευταια ρομ που εχει βγει αυτη; ολες οι αλλες λενε αναστολη για αυγουστο. εχω 7.4.6 οποτε δε χρειαζομαι απαραιτητα factrory reset ετσι; βεβαια αν δω οτι καθετε καλα η ρομ αυτη και οτι διορθωθουν καποια προβληματα που εχω με την τωρα ρομ, θα το στησω απο την αρχη μετα το κινητο χωρις ουτε καν backup. Και κατι τελευταιο.... ποια η διαφορα στο ρουταρισμα με supersu και magisk; Ευχαριστω

• RE:

jimarios - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Μην ανησυχείς βρε... Τσάμπα αγχώνεσαι, καθώς τον χρόνο τον έχουμε ρυθμίσει στα 3600 Sec (1 ώρα) ανά Session. Εκτός αυτού έχουμε ενεργοποιήσει και το IP Validation, και έτσι αν τώρα 1/1.000.000 εμφανίσει το Session ID σου και το δώσεις από λάθος, δεν θα μπορούν να συνδεθούν καθώς θα πρέπει να έχουν και την ίδια IP που έχεις εσύ, άρα δεν υπάρχει πρόβλημα. :D” Ωραία... Οπότε το δεκάλεπτο το ξεχνάω και αν πάλι είμαι γκαντέμης, ίσως κάποια στιγμή να κάνω κανένα share και μετά …

• youtube.com/watch?v=EU7hS6qQIEI youtube.com/watch?v=CjaTkPYzK00 youtube.com/watch?v=lcEt-L-DTbo

• @Bodai δεν λεω απλα για να λεω, απλα δεν μου εχει δωσει κανεις απαντηση κατανοητη σε αυτα που ρωταω... λεγοντας οτι ειμαι συνεχεια συνδεδεμενος δεν εννοω οτι εχω ολη μερα το pc ανοιχτο και με την σελιδα του φορουμ ανοιχτη.αυτο ουτε εσεις δε το κανετε(πιστευω).εννοω οτι δεν κανω Login logout ποτε.δε ξερω καν τι ειναι το live link. το link που εκανα copy paste ηταν αυτο που σου βγαζει οταν πατησεις πανω πανω το φορουμ αναμεσα στην αρχικη σελιδα και στο reviews.με λιγα λογια το xiaomi........boardl…

• Και μέσα σε αυτές τις δύο ώρες μετά, όχι μόνο δεν είχα ανοιχτό το σαΐτ του φόρουμ, αλλά ούτε καν ανοιχτό το Pc... Για δώστε τώρα την απάντηση περί των 10 λεπτών και της μια ώρας, logout, session κλπ. Και ξανα ρωτάω. Γιατί 2 μέρες τώρα που μπαίνω και ψάχνω στο φόρουμ ένα σωρό πράγματα, δεν έχω δει ούτε μια φορά αυτό το νούμερο επάνω στη διεύθυνση που μου λέτε; ε; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γιατί πρόβλημα μου ρε παιδιά; γιατί δε κάθεστε να εξηγήσετε δηλαδή; για ποια δέκα λεπτά μιλάμε; που μέχρι και μετά από δύο ώρες από το ποστ που έκανα paste, με ειδοποίησαν τι έχει γίνει και έμπαιναν κανονικά στο account μου; Δεν σας νοιάζει δηλαδή η ασφάλεια που παρέχει το σαΐτ σας; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

jimarios - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “Μου έχει συμβεί με Τράπεζα κ αυτό είναι χειρότερο... Στάλθηκε από το Redmi 4 prime μου” Πως συνεβει δηλαδή; έκανες paste κάτι όσο ήσουν login in και το μοιράστηκες κάπου και κάποιος πάτησε το λινκ και μπήκε στο account σου; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τι να καταλάβω; πως σε όποιο σύνδεσμο και αν πατήσω μέσα στο φόρουμ, πουθενά δε βλέπω αυτό τον αριθμό που λένε όλοι; τι να καταλάβω; εσένα σου έχει συμβεί να κάνεις Copy paste σε σελίδα και να μπει κάποιος στο account σου; δηλαδή εσύ που είπες για τις τράπεζες αν έχεις κάνει login και κανείς ένα copy paste και μου το στείλεις, θα μπω στο λογαριασμό σου έτσι απλά; αυτά δε γίνονται ρε παιδιά. Μήπως είναι κάποιο bug του site και δε το παραδέχεται κάνεις; γιατί δηλαδή μετά από την στραβή που έγινε δ…

• Γιατί δεν απαντάει κανείς ρε παιδιά; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από jimarios: “ρε παιδια και αλλα site εχουνε αυτο το πραγμα, αλλα κανεις ενα copy paste δε μπαινει στο λογαριασμο σου ο αλλος.και στο κατω κατω που κολλαει με το ποση ωρα μενω ανενεργος στο pc Μου με το να μπει καποιος στο account μου; ” Αν αισθάνεσαι ανασφαλής στείλε σε παρακαλώ ένα email στο [email protected] ή ΠΜ στον @MIUI_ART και το account σου θα διαγραφεί ” δηλαδη αυτη ειναι η μονη σου απαντηση εσενα; να σβησω το account μου; εσυ το εχεις ξανακουσει αυτ…

• ρε παιδια και αλλα site εχουνε αυτο το πραγμα, αλλα κανεις ενα copy paste δε μπαινει στο λογαριασμο σου ο αλλος.και στο κατω κατω που κολλαει με το ποση ωρα μενω ανενεργος στο pc Μου με το να μπει καποιος στο account μου;

• Στο φορουμ ειμαι συνεχεια συνδεδεμενος....ποτε δεν εχω δει αυτο το session id που λετε...τοσην ωρα εχω πατησει πολλους συνδεσμους ετσι απο περιεργεια και πουθενα δεν εχει κατι παραπανω....οπως και τωρα, ενω ημουν σε αλλο λινκ της σελιδας, πατησα το thread και τελειωνει το λινκ με post466381....τι να πω.απλα μου φαινεται περιεργο και παλυ καλα που με ειδοποιησαν να κατεβασω το λινκ απο το facebook.ηδη καποιος ειχε απαντησει σε μηνυμα που μου ειχανε στειλει...

• πως συνέβη δηλαδη;ημουν οπως παντα συνδεδεμενος,πατησα πανω πανω το forum Που σε πεταει στο κεντρικο και οτι ειχε πανω ο browser ,αυτο και εκανα paste....

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Εσύ ποιο link έκανες copy - paste; ” Γιωργο πατησα πανω πανω στο forum αναμεσα στην αρχικη σελιδα και στο reviews , και αυτο που μου ανοιξε εκανα copy paste