Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 175.
-
Καλή επιτυχία σε όλους. Ευχαριστούμε πολύ Unlocked Smartphones & Cell Phones from China | Merimobiles
-
mi band 1s
roseman1986 - - Mi Band
Μήνυμαεγώ καταγράφω με το endomondo υπάρχει ο τρόπος στο θέμα εδώ αν θέλεις να κάνεις και activity tracking ...
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΔεν μπορείς να μπεις καθόλου μέσα στο κινητό; Έχει μπρικαρει; Κάποιες σελίδες πίσω (στην 38) είχα στείλει έναν οδηγό από το αγγλικό forum πως να κάνεις ντεμπρικ ώστε να μπορείς να μπεις πάλι στο miui.
-
Από τις καλύτερες rom τώρα τελευταία. Πολύ καλή διαχείριση στην ram και πολύ καλή μπαταρία έως τώρα. Πέρασα την rom Σάββατο πρωί πρωί (3:00) ήταν πλήρως φορτισμένο, με 15λεπτά περίπου τηλέφωνα, λίγο ίντερνετ , 4 ώρες οθόνη, συνεχώς ανοιχτό wifi και bluetooth για σύνδεση με mi band 3+ ώρες gps (οι 3 ώρες + ήταν το mi band σε χρήση τροχάδην για καταγραφή παλμών από endomondo οπότε λειτουργούσε συνεχόμενα το bluetooth), δεν είχα ανοιχτό 3g αλλά 2g και έχει ακόμα 20% μπαταρία.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από vaggelisp7406: “Παιδια, μου ηρθε και εμενα το sms για ξεκλειδωμα,και το εκανα κανονικα. Αυτη τη στιγμη φοραω την dev κινεζικη που χρειαζοταν για να ξεκλειδωσει ο bootloader. Διαβασα οτι μετα το ξεκλειωμα,ειναι πολυ απλο να περασουμε την Official ελληνικη rom επιτελους.Αλλα βλεπω κατι οδηγους περισσοτερο πολυπλοκους σχετικα με τις αλλες rom. Μπορειτε να μου πειτε ποιος ειναι ο σωστος οδηγος ωστε να περασω την Ελληνικη επισημη που να μπορω να εχω και updates? ” Εγώ το έκανα βάση αυτού…
-
Έγινε εγκατάσταση της patch rom στο Redmi 2 TD (HM2014813) όλα καλά. Για μπαταρία κ.λ.π. θα δούμε δεν έχω εικόνα ακόμα
-
ΜήνυμαΉρθε το sms και ξεκλειδώσαμε με τον φίλο μου το bootloader μπήκε και η ελληνική rom σύμφωνα πάντα με τους οδηγούς, όλα μια χαρά
-
Παράθεση από kostas234: “παιδιά περασα και εγώ χθες την νεα ρομ 6.2.18 μέχρι στιγμής πολύ καλη θα ήθελα να ρωτήσω γιατί και σ΄αυτην δεν μπορώ να κανω βιντεοκληση είναι θέμα τις ρομ ? ” Μήπως δεν πιάνει ή έχεις κλειστό το 3g;
-
ή τα διαγράφουμε τελείως και τα διαβάζουμε μόνο χαχαχα όταν κάνω κάποια δραστηριότητα έχω ανοιχτό το endomondo και τα λέει από εκεί στα Αγγλικά
-
Παιδιά για να μην μπερδεύεστε η Patch ROM στέλνετε μέσο email στα v.i.p. μέλη. Δηλαδή ota εννοούμε την μικρή Patch rom που έχει μόνο τα αρχεία της αναβαθμίσεις. Απ'ότι κατάλαβα τουλάχιστον :-p ... Κανονική ota με έλεγχο για νέες αναβαθμίσεις μέσα από την συσκευή δεν υπάρχει. Τώρα την κατεβάζω και θα δοκιμάσω και εγώ....
-
ΜήνυμαΠαράθεση από alec69: “Σε ευχαριστω πολυ,αυτα εκανα και τωρα το τηλ δεν ανοιγει δεν πατιεται κανενα κουμπι ειναι νεκρο.Δυστυχως ” Δοκίμασε και αυτή την μέθοδο να δεις αν ξανά έρθει στην ζωή... [Hard Brick]Revive Redmi Note 3 from a DEAD state [SP FlashTool] - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile
-
ΜήνυμαΠαράθεση από alec69: “παιδια βοήθεια δεν ανοιγει το κινητο! περασα την dev οπως [MIUI DEVICE TEAM] Flash Fastboot Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum χωρις το preloader τσεκαρισμενο και τωρα δεν ανοιγει παταω το κουμπι και ειναι νεκρο.Το τηλ ηταν φορτησμενο 90% ” Σου ανοίγει μήπως σε fastboot; Για να δοκιμάσεις "καθαρή εγκατάσταση" με την original rom;
-
ΜήνυμαΔες και εδώ , δεν το έχω κάνει εγώ ακόμα , λόγω έλλειψης χρόνου ... αλλά το ΣΚ θα το δοκιμάσω . εγκατάσταση της multi stable 7.1.6 xiaomi.eu (προσοχή στο ξετσεκάρισμα του preloader )
-
ΜήνυμαΠρέπει να έχεις ξεκλειδώσει το bootloader για να κάνεις flash την ελληνική rom στο redmi note 3; Σωστά; Παράθεση από sixela: “καποιοσ να βοηθησει παρακαλω!!!δε μπορω ουτε dev rom να βαλω γιατι μου βγαζει verification error αλλα ουτε και να κανω unlock!!!!στο 50% bgazei error fail!!!εχω δοκιμασει διαφορεσ εκδοσεις του unlock tool και dev rom!!!εχω βαλει drivers και εχω λαβει εγκριση για ξεκλειδωμα!!!!καμια τυχει εχω απογοητεθτει!! ” Κατέβασες την rom της xiaomi την dev κινέζικη από MIUI ROM for R…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από efkolo: “Πήγαινε από εδώ στην Αγγλική έκδοση ή κατευθείαν εδώ ” Σε αυτό πάω αλλά μου λέει οτι το email χρησιμοποιείτε από άλλο χρήστη. Έχω δοκιμάσει διαφορά user name. Μάλλον λόγου του ότι είμαι στο αγγλικό φόρουμ γραμμένος με βρίσκει από εκεί και δεν με ξανά βάζει. Με άλλο που έφτιαξα - νέο mi account με έβαλε και έκανα το request (Δέχθηκε κανονικά το κινητό μου πάντως στην δήλωση μου έστειλαν sms για την επιβεβαίωση του αριθμου) . Έβγαλε το μήνυμα ότι θα με ενημέρωσει σε 10 ημέρες…
-
Μήνυμαμπαίνω στην σελίδα MIUI官方网站 ώστε να κάνω αίτημα ξεκλειδώματος και με πάει να βάλω nick name αν το μεταφράζει σωστά το google transalte αλλά ότι και να βάλω είτε μου λέει ότι χρησιμοποιείτε είδη είτε μου βγάζει ότι είναι μεγάλο το username
-
ΜήνυμαΘα δοκιμάσω και εγώ σε redmi note 3 ενός νέου φίλου που θα μπει στην κοντινότατα. Ελπίζω να γίνει γρήγορα το ξεκλείδωμα .
-
Xiaomi Yeelight Bedside Lamp
roseman1986 - - Yeelight
Μήνυμακαλορίζικο ωραία είναι...
-
Παράθεση από Gkontos10: “ Παιδιά ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την δόνηση όταν έχω κλήση, στα μηνύματα και συο ξυπνητήρι?? ” Στην εφαρμογή mi fit , πατάς επάνω δεξιά τις 3 τελείες, επιλέγεις, Ρυθμίσεις -> Mi Band -> Ειδοποιήσεις Εφαρμογής για ρυθμίσεις έως 3 εφαρμογές , ποιο κάτω έχει επιλογή για τις κλήσεις και τα μηνύματα. Για τα δικαιώματα στις κοινοποιήσεις πρέπει να είναι ενεργό για την εφαρμογή Mi fit. Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες ρυθμίσεις -> Ασφάλεια & Απόρρητο -> Πρόσβαση στις …