Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 162.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από MIUI_ART: “Ο Bootloader έιναι όντως κλειδωμένος και για το Mi-Pad2 αλλά και για το RedMi Note 3. Η ROM που συνοδεύει τις συσκευές είναι η Global που έχει κάποια Ελληνικά αλλά είναι ελάχιστα. Το Google Play Store είναι εγκατεστημένο στις Global, αλλά και να μην ήταν μπορεί να εγκατασταθεί ως USER App. Είναι θέμα ημερών να παραδόσουν ξεκλείδωτο Bootloader, γιατί αν δεν το κάνουν σύντομα, κακό του κεφαλιού τους.... ” Μη ξεχνάτε ότι η XIAOMI θέλει να γίνει η Ap…
-
Xiaomi Redmi Note 3
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxovios: “Μεταλλικό, unibody, χωρίς sd. Αδιάφορη η εμφάνιση, αφού θα μπει σε θήκη, με αρνητικά την έλλειψη αποσπώμενης μπαταρίας και πιθανόν sd. Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Redmi note 2 for ever! Ελπίζω να μην πάρει και η xiaomi τον κατήφορο των "επώνυμων" , δηλαδή συσκευές χωρίς sd και αποσπώμενη μπαταρία. Και imo πρέπει να είσαι πολύ κορόιδο για να δίνεις έμφαση στην εμφάνιση σε συσκευή που θα "εσωκλείσεις" σε θήκη για να επιβιώσει την καθημερινή χρήση και άρα όσο όμορφο και να είνα…
-
Xiaomi Redmi Note 3
ΜήνυμαMetal body δηλαδή μάλλον μη αφαιρούμενη μπαταρία. Όχι με εύκολο τρόπο εννοώ. Από εκεί και πέρα micro sd έχει; Γιατί δεν το διαβάζω πουθενά... Εαν δεν έχει, το μοντέλο 3/32 GB είναι μονόδρομος.... Αυτή τη στιγμή 216 presale geekbuying. Δηλαδή 220 περίπου από κάνενα πιο σοβαρό μαγαζί (vickmall) υποθέτω. Οπότε μιλάμε για 200+ δολλάρια, άντε 200 μετά από κάποιο καιρό όταν ηρεμήσει η κατάσταση. Αν δεν έχει micro sd το redmi note 3, το redmi note 2 2/16GB (περίπου 135 τώρα) παραμένει το απόλυτο value …
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
ΜήνυμαΔε μπορώ να καταλάβω με σιγουριά τι γίνεται. Βρίσκομαι σε διαπραγματεύσεις με το vickmall για τιμές, δωράκια κλπ. Αν όλα πάνε καλά θα έχω σε λίγο καιρό κι εγώ την TD έκδοση. Μπορεί ο @Bodai ναχει δίκιο, ποιος ξέρει... Θέλω να το προλάβω πριν έρθει το hardware revision Ειλικρινά πάντως άκρη δε βγάζω! Και μαζί με μένα και το υπόλοιπο ιντερνετ..... -edit @GR_Macedon Ναι συμφωνώ. Αλλά υπάρχει ΜΙΑ ρομ διαθέσιμη για όλες τις εκδόσεις! Δε δίνουν άλλη ρομ για την Κίνα. Εκεί είναι που σπάω το κεφάλι μου.…
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
ΜήνυμαΚαλά κάνετε και δεν προτείνετε "επίσημα" την TDD έκδοση. Κι εγώ αρχικά ποτέ δε θα πίστευα ότι έτσι απλά μια TDD έκδοση παίζει όπως ακριβώς η FDD. Όταν υπάρχει διαφορά στην τιμή συνήθως υπάρχει και κάποιο "κλείδωμα" ή κάτι άλλο "περίεργο" σίγουρα. Έχουν δώσει δυο μοντέλα με διαφορετική τιμή και είναι τόσο απλό να τα κάνεις ίδια; Άρα λογικά δεν έχουν καμία φυσική διαφορά στο hardware... Θεωρητικά πάντως εφόσον έγινε μια φορά και τώρα δουλεύει, ακόμα και στο μέλλον αν οι Κινέζοι αποφασίσουν να αλλά…
-
@chrismath Απ' ότι λένε και δοκίμασαν και κάποιοι εδώ στο φόρουμ αν απλά φλασάρεις από πάνω την ρομ που είναι για FDD (δηλαδή ευρωπαική ελληνική κλπ) η έκδοση TDD μετατρέπεται σε FDD. Δηλαδή με μια απλή αλλαγή του baseband αλλάζει και η έκδοση. Το hardware είναι ίδιο. Αν ισχύει αυτό, δεν υπάρχει κανένας λόγος κάποιος να αποφύγει την TDD έκδοση. Εννοώ κάποιος που να έχει τουλάχιστον την ευκαίρια στο να ακολουθήσει τους πολύ αναλυτικούς οδηγούς που έχουν φτιάξει εδώ τα παιδιά για φλασάρισμα της ρο…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από EYPALINOS: “λημερα παιδια. δεν ξερω αν εχει αναφερθει απο καποιον αλλο εδω μεσα αλλα με μια γρηγορη ματια δεν ειδα κατι. Εχω χοντρο προβλημα με το viber . εχω βαλει την ελληνικη 5,9,27 κι εχω εγκαταστησει 2-3 φορες το viber. Το πρωτο που μου κανει ειναι να μου δειχνει τα μηνυματα μαζεμενα μετα απο ωρα κι αφου το ανοιξω . ενω στον υπολογιστη μου τα βγαζει αμεσως. Ετσι όταν ειμαι εξω χάνω πολλα μηνυματα μιας και το εχω βασικο εργαλειο. το δευτερο που διαπιστωσα…
-
@dnomikosΛοιπόν καταρχάς πρέπει να πω μπράβο που μπαίνετε σε δημόσιο διάλογο και δέχεστε να ακούσετε κάποια πράγματα. Άλλοι διαχειριστές μπορεί να διέγραφαν μηνύματα να κλείδωναν θρεντ και διάφορα άλλα... Οπότε μπράβο για τη στάση σας, ελπίζω να την κρατήσετε. Είπα αρχικά ότι είμαι έτοιμος να φάω το ξύλο και το εννοούσα... Από τη μεριά μου τουλάχιστον η κριτική είναι καλοπροέραιτη. Τώρα έτσι όπως το περιγράφεις και σκεφτόμενος για πόσες συσκευές πρέπει να βγει ρομ κάθε εβδομάδα, κατανοώ τον όγκο…
-
Ενημερωτικά συσκευή εγώ δεν έχω την έχει άλλος. Οπότε σε κάποια πράγματα κάνω υποθέσεις από εμπειρία, αλλά δε γνωρίζω με σιγουριά αν ισχύουν. For the record πρέπει να παραδεχθείς όμως ότι η smiui σε σχέση με την deer πχ. που είδα για το redmi note 2 είναι "έργο τέχνης"... Να σου προτείνω όμως κάποια πράγματα που νομίζω ότι μπορείτε να βελτιώσετε. Βασικά προσωπικά νομίζω ότι πρέπει να δίνετε στο χρήστη τη δυνατότητα να μην έχει το παραμικρό από τις αηδίες της Xiaomi μέσα. Οκ το καταλαβαίνω ότι κά…
-
Εφόσον λοιπόν η ευρωπαϊκή είναι οκ από μετάφραση ,μπορεί κάποιος να πειραματιστεί με τη smiui και να έχει σωστή μετάφραση, αλλά θα κάνω εν συντομία κάποιες παρατηρήσεις για τη συγκεκριμένη ρομ και τις επιλογές που σας δίνει... 1. build.prop tweaks -> σαβούρα, για μένα όλα θέλουν πέταμα 2. gps.conf -> επίσης αχρείαστη σαβούρα μέσα. Θέλει πέταμα. Το gps στη συσκευή σας δε δουλεύει καλά; Σε αυτή που δοκίμασα εγώ τουλάχιστον ήταν άψογο. Τι να την κάνετε όλη αυτή τη απίστευτη σαβούρα μέσα που σας στέ…
-
Απ' όσο έχω διαβάσει τα παιδιά που κάνουν τη μετάφραση εδώ συμμετέχουν και στο γενικό project μετάφρασης του xiaomi.eu που είναι για τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Η απορία μου είναι το επίπεδο μετάφρασης της ελληνικής είναι ίδιο με της ευρωπαικής ή υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα στην ευρωπαϊκή ρομ; Δηλαδή πέρα από τις κάποιες έξτρα εφαρμογές που έχει η ελληνική ρομ, η μετάφραση είναι στο ίδιο επίπεδο και στην ελληνική και στην ευρωπαϊκή, ή στην ελληνική η μετάφραση…
-
Τώρα μόλις είδα και τη deer που είναι βασισμένη στη stable Είναι ακριβώς μια stable με αυτές τις προσθήκες στο build.prop (Hidden Content) Τουλάχιστον η smiui κάτι σας προσφέρει σας δίνει και κάποιες έξτρα επιλογές, έχει κάνει δουλειά ο άνθρωπος. Σας δίνει και κάποιες έξτρα δυνατότητες. Αυτό που έχει κάνει αυτός με τη deer θεωρείται δηλαδή custom rom; Αυτό θεωρείται development; Δε γ@μιόμαστε ν' ασπρίσουμε λέω γω;;; Λοιπόν όπως είπε ο φίλος @linuxovios να κάνουμε και κάτι να μη βαριόμαστε... Ίσω…
-
Ειλικρινά δεν έχω χρόνο. Ελπίζω να βρω λίγο και να εξηγήσω πιο καλά κάποια πράγματα. Δε θέλω να είμαι άδικος. Η smiui έχει ένα καλά δουλεμένο updater script που σου δίνει διάφορες επιλογές. Δεν ξέρω αν είναι δικό του ή το έχει πάρει από άλλον. Αν τοχει κάνει μόνος του μπράβο του και μόνο για αυτό. Από εκεί και πέρα αν βρω χρόνο θα σου εξηγήσω πόση άχρηστη σαβούρα έχει μέσα. Ειδικά αυτό το build.prop του είναι βοήθα Παναγιά! Έλεος!!! Όχι άλλο κάρβουνο! Στα τρένααααααααααα! Έλεος δηλαδή με το copy…
-
Παράθεση από linuxovios: “Έχει δοκιμάσει κάποιος τις παραπάνω custom roms; Εντυπώσεις, σχόλια, ευπρόσδεκτα! ” Δεν τις έχω δοκιμάσει αλλά έριξα μια γρήγορη ματιά στις miui based και κατάλαβα. Θα κάνω ένα σχόλιο, ξέροντας ότι κινδυνεύω να φάω ξύλο, αλλά θα το κάνω. Rom development με την ουσιαστική έννοια του όρου δεν πρόκειται να βρείτε. Αυτό που υπάρχει είναι κοπτοραπτική. Πραγματικό development κάνουν μόνο οι Κινέζοι developers που φτιάχνουν τη miui. Όπως επίσης και οι διάφορες άλλες μεγάλες ομ…
-
Επειδή τώρα παίζω λίγο με τη συσκευή είδα ότι έχει αρκετά ανοιχτά interfaces και μπορεί κάποιος να παίξει με συχνότητες cores κλπ, να παίξει με gpu και άλλα διάφορα. Όλα αυτά για να γίνουν σωστά και για να μη χάνονται μετά από reboot χρειάζεται να γίνει χρήση init.d scripts Αλλά επειδή μερικά από αυτά έχουν ρίσκο άμα δεν έχει κάποιος backup, δε θέλω να δώσω οδηγίες γιατί αυτός που θα τα πειράξει πρέπει να έχει μια καλή γνώση τι κάνει το καθετί. Τέλος στο φίλο που με ρώτησε χθες για το touchboost…
-
είπαμε για καλό και για κακό nandroid πρώτα! το αρχείο μέσα μάλλον σου γράφει 1183000 εσύ το κάνεις 1469000 πριν το αλλάξεις δες τα permissions του αρχείου. αφού το αλλάξεις ξανατσέκαρε ότι έχουν παραμείνει ίδια με πριν. reboot Ναι αρχικά θα πηγαίνει στο 1,5 Ghz περίπου και μετά ανάλογα το load, workqueue και βάσει και άλλων πολλών παραμέτρων θα ανεβοκατεβαίνει συχνότητες και θα ανοιγοκλείνει πυρήνες κατά συνείδηση!