Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 99.
-
Παράθεση από silverpalm: “...μετα την τελευταια αναβάθμιση της ρομ σε 8.1.4.0 δεν λειτουργεί το wallpaper carousel στο lock screen. Μεχρι τωρα απλα το ενεργοποιούσα κ δουλευε. Τωρα εχει μονο μια εικονα σταθερα η οποία δεν εναλλάσσεται. Τι μπορώ να δοκιμασω? Αυτες τις εικονες που εναλασσει τις κατεβαζει το κντ απο μονο του, ετσι δεν ειναι? ” με την αναβάθμιση στην stable 8.2.3.0 λύθηκε κ το πρόβλημα του wallpaper carousel το οποίο επανήλθε κανονικά
-
φαίνεται ότι μάλλον λύσαμε το θέμα γτ δεν βλέπω επιλογή region εγώ, μιας που έχω ελληνική stable. όσον αφορά το πρόβλημά μου που είναι ότι δεν λειτουργεί πλέον το screen save carousel μπήκα και στο ευρωπαικό φόρουμ της miui κ διάβασα ότι είναι κάποιο bug των τελευταίων ρομ κ ότι ελπίζουν να το φτιάξουν.
-
έχω ξαναγράψει γι'αυτό αλλά δεν τοποθετήθηκε κάποιος φίλος. επανέρχομαι λοιπόν. στις τελευταίες 2 stable rom δεν λειτουργεί το photo carousel σε lock screen. έχει μόνο 3 εικόνες, ένα κόκκινο αυτοκίνητο, ένα animation κ ένα πολύχρωμο φόντο. στις προηγούμενες ρομ λειτουργούσε κανονικά με πλήθος εικόνων που εναλλάσονταν στο χρόνο που επέλεγες. ξέρει κανείς κάτι?
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από zk750: “Πάλι το ίδιο, εμφανίζει την οθόνη που έχω στο πιο πάνω post, δεν μπαίνει στο twrp, σα να μην υπάρχει. ” Κλείνεις την συσκευή. Με volume up & power μπαίνεις στο κινέζικο recovery με τα χρυσά μενού. Επιλέγεις το fastboot Δίνεις την εντολή για εγκατάσταση του TWRP Δίνεις την εντολή για reboot recovery. ” ειχα κ γω το ίδιο πρόβλημα προσπαθώντας να αναβαθμίσω απτην πρωτελευταία stable rom στην τελευταία. δεν μεβαζε με τπτ στο twrp. είτε με εβγαζε στο κινέ…
-
Παράθεση από NasDriver: “πρέπει να το κάνεις πολλές φορές μέχρι να βγάλει "ΟΚ", και καλό θα είναι να περάσεις δακτυλικό έχοντας την Αγγλική γλώσσα και όχι την Ελληνική ” σευχαριστω για αλλη μια φορα. Δεν το ειχα προσεξει οτι κοκκινιζει περισσοτερο καθως το κανω. Καμια ιδεα για το wallpaper carousel?
-
Δυο θεματακια 1. Απο τη αρχη της χρήσης του κντ μου δεν φαίνεται να λειτουργεί το fingerprint lock. Οταν βαζω το δάχτυλο μου στο σενσορα οπως μου ζηταει στο σεταρισμα νοιωθω την μικρη δονηση κ μετα τπτ. Η οθονη μενει στάσιμη στο εικονιδιο του fingerprint (με ζωγραφισμενη κοκκινη σκιαση στο δάχτυλο σαν να δείχνει οτι το σκαναρε το δάχτυλο μου) αλλα το lock δεν καταγράφεται. Εχω αναβάθμισει κ σε 2 ελληνικες ρομ χωρις να λυθει το προβλημα 2. μετα την τελευταια αναβάθμιση της ρομ σε 8.1.4.0 δεν λειτ…
-
μετα την τελευταια αναβάθμιση της ρομ σε 8.1.4.0 δεν λειτουργεί το wallpaper carousel στο lock screen. Μεχρι τωρα απλα το ενεργοποιούσα κ δουλευε. Τωρα εχει μονο μια εικονα σταθερα η οποία δεν εναλλάσσεται. Τι μπορώ να δοκιμασω? Αυτες τις εικονες που εναλασσει τις κατεβαζει το κντ απο μονο του, ετσι δεν ειναι?
-
συγγνώμη ρε παιδιά γτ μπερδεύομαι. ποια είναι η τελευταία ελληνική stable για το 3s? εγώ έβαλα πρόσφατα την 8.0.10.0 θεωρώντας ότι είναι η τελευταία χρησιμοποιώντας αυτό το link [Ενημέρωση 20/11/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! μήπως όμως το λινκ δεν ανανεώνεται κ έχω μείνει πίσω?
-
καθώς αναβάθμισα την ρομ μου σήμερα χρησιμοποιώντας πάντα τον τρόπο του οδηγού με twrp καθώς προχωρούσε η εγκατάσταση της ρομ κάποια στιγμή έσβησε η οθόνη (πριν η μπαρα φόρτωσης φτάσει στο τέλος της κ πριν μου βγάλει την επιλογή για reboot). για ώρα προσπαθούσα με παρατετεμένο πάτημα του on/off να ανοίξω το κντ. τελικά πάνω που ήμουν έτοιμος να σας γράψω άνοιξε βάζοντάς με πάλι στο twrp που επανέλαβα την διαδικασία κι αυτή την φορά ολοκληρώθηκε κανονικά. ειναι σύνηθες αυτό που έγινε? μήπως πρέπε…
-
μαζι με την εγκατάσταση της ελληνικής stable μπήκε ένα app "miui-hellas". όταν το ανοιξα άρχισαν σχεδόν αμέσως pop ups με malicious προγράμματα και που μου έλεγαν ότι κ καλά το κντ έχει ιό κ με προέτρεπαν να εγκαταστήσω λέει δήθεν την τελευταία ελληνική ρομ. ήταν απαυτα που δεν ξεκολλανε απτην οθόνη παρά μόνο αν κλείσεις το πρόγραμμα. Περιττό να πω ότι έβγαλα το app αμέσως
-
και μιας που φτάσαμε εδώ πλέον... α)για τις αναβαθμίσεις τις ελληνικής stable απλά τις βάζω χύμα στο κντ κ χρησιμοποιώ τον updater. η πάω πάλι με twrp? b)ξανακλειδώνω ή αφήνω ξεκλείδωτο τον bootloader? αν δεν τον κλειδώνω υπάρχει κανένα ρίσκο να πάθω ζημιά εφόσον κατεβάζω μόνο από δω? αν τον κλειδώνω πώς το κάνω?
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από silverpalm: “ξαναέκανα τα βήματα κ με έβγαλε τελικά στην twrp. προφανώς αυτη με τα κινέζικα ήταν μια άλλη recovery εφαρμογή των κινέζων (λέω κ γω καμιά μλκ). είμαι στην αναμονή του reboot με την ελληνική ρομ περασμένη... ” Πιστεύω έκανες wipe cashe art dalvik cashe και data έτσι ; Και δεν "πηδηξες" τα βήματα ! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ναι φίλε μου. δεν παρέκλινα καθόλου απτις οδηγίες.