Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 256.
-
Παράθεση από kaponakis: “Λοιπον παιδια εχω Redmi note 2 με 6.10.13 επειδη δεν ειχα ασχοληθει για ενα διαστημα. Για να βαλω την καινουρια τι πρεπει να κανω? Μια βοηθεια παρακαλω γιατι βλεπω οτι παιζουν αρκετα προβληματακια στο redmi note 2 σ αυτην την τελευταια rom. Ευχαριστω πολΥ!!! ” Προχορα αφοβα ολα καλα εχει διορθωθει η rom . Απλα περνα την οπως περναγες την GTV Παράθεση από mortis1572: “Καλησπέρα, Θέλω να περάσω την XTRV_6.11.10 για RN2, αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι για το ξεκλείδωμα του b…
-
Παράθεση από ktsiaras: “Την πέρασα και εγώ σε RN2 όλα καλά Θα ήθελα να ρωτησω στην κουρτίνα έχει αλλάξει κάτι με τα εικονίδια , νομίζω είχε και ποιο κάτω από την γραμμή και άλλα ή πλέον είναι έτσι ή δεν έχει κάτσει καλά ή rom?? Εννοώ αυτό που βλέπουμε στην δεύτερη εικόνα ” Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από ktsiaras: “Εννοώ αυτό που βλέπουμε στην δεύτερη εικόνα ” Ταπ στο "More" να εμφανιστούν και τα υπόλοιπα ” Jflmszn.png
-
Ολα καλα με την νεα μας rom rTbXdQ3.png
-
και αμεσα μετα απο απο περιπου 1 μερα ηρθε το ΟΚ και κατεβασα ηδη το εργαλειο , περιμενω να παραλαβω τωρα το τηλεφωνο . Ευχαριστω για τον οδηγο Thanks to @cabdik που ενημερωσες για την "στιγμη"
-
Παράθεση από Opanos: “Παράθεση από villasg: “κανεις ? ? ” Ε καλά τώρα...αφού ζητήσουμε συγνώμη που δεν απαντήσαμε στον χρόνο που έχεις ορίσει ως αποδεκτό για τις απορίες σου να σου πω, πως δεν απαιτείται καμία άλλη ενέργεια. ” Συγνωμη αλλα εχω ρωτησει απο το Σαββατο και παλι δεν απντησε καποιος , και τωρα ξερεις πως ειναι να εχεις την rom ετοιμη στο τηλεφωνο και να μην ξερεις τι να κανεις . Συγνωμη εαν εθιξα καποιον με το ποστ μου
-
Παράθεση από villasg: “ Πριν την περασω θελω να ρωτησω κατι μην κανω καμμια πατατα . Τωρα φοραω την GTV-6.11.3 πρεπει να κανω καποια ενεργεια αλλη για να μπει η XTRVbeta1-6.11.10 ? Ευχαριστω ” κανεις ? ?
-
Ευχαριστουμε για την διορθωμένη rom HERMES . Τωρα την κατεβαζω αλλα Πριν την περασω θελω να ρωτησω κατι μην κανω καμμια πατατα . Τωρα φοραω την GTV-6.11.3 πρεπει να κανω καποια ενεργεια αλλη για να μπει η XTRVbeta1-6.11.10 ? Ευχαριστω
-
Παράθεση από cabdik: “EDIT: Τελικα μετα απο μερες προσπαθειων, σημερα και χωρις κανενα λογο, μπηκα στη σελιδα και εκανα τελικα το αιτημα...!!!!!!!!!!!!!!!!!! ανεξηγητο φαινομενο. με ακους NasDriver? και σε ευχαριστω για την βοηθεια..!!! ” Να εισαι καλα το ειδα και δοκιμασα και voila JbkmKIo.png αναμονη λοιπον τωρα
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από villasg: “Δυστηχως μια απο τα ιδια ” Εδώ 我的小米云服务 μπαίνεις? ” Μπηκα αλλα δεν εχει επιλογη για unlock εδω μεσα lCESSeF.png
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από villasg: “@NasDriver βρηκατε καποια ακρη ? Και σε μενα βγαζει τα ιδια με firefox & chrome & edge. Δοκιμασα τα παντα αλλα τιποτα ( win 10 x64 εαν παιζει ρολο ) ” Εδώ Apply for unlocking Mi devicesΆνοιξε μια σελίδα στον en.miui.com 'κανε login εκει και μετα άνοιξε τη σελίδα του unlock ” Δυστηχως μια απο τα ιδια DaMHwfh.png
-
Παράθεση από ANTONIS77: “Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι derveni, έχω ήδη κάνει το αίτημα... ” @ANTONIS77 το εκανες απο το pc ? Εγω προσπαθω αλλα μου βγαζει error στην σελιδα ξεκλειδωματος , εαν μπορεις δωσε info στο ποστ του οδηγου Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ
-
@NasDriver βρηκατε καποια ακρη ? Και σε μενα βγαζει τα ιδια με firefox & chrome & edge. Δοκιμασα τα παντα αλλα τιποτα ( win 10 x64 εαν παιζει ρολο )
-
Παράθεση από sitelem2: “Redmi note 2 έχουν bootloader κλειδωμένο??? ” Οχι εχει γραφει εκ παραδρομης στο αρχικο ποστ αυτου του νηματος
-
Any news for Note 2 [ hermes ] ???
-
Παράθεση από iamosgr: “Κανένα νέο με Redmi Note 2? Κατάφερε κάνεις να την εγκαταστήσει? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Μετα την αναφορα οτι δεν μπαινει , δεν νομιζω κανεις να δοκιμασει . Περιμενουμε τoν @MIUI_ART να μας δωσει οδηγιες
-
Καλημερα . Ειμαι με την GTV_6.11.3 . θελω να ρωτησω ποια ειναι η διαδικασια να βαλω την XTRV_6.11.10 ? θελει κατι ιδιαιτερο ? Απλα ρωταω δεν θα την βαλω ακομα γιατι βλεπω οτι τα παιδια πριν ειχαν προβλημα με την rom απλα να ξερω την διαδικασια Ευχαριστω
-
Καλησπερα . Ακομα δεν εχω παραλαβει το κινητο μου , αλλα διαβαζω τους οδηγους ξανα και ξανα και μου δημιουργουνται αποριες . Το τηλεφωνο ερχετε απο Vickmall και θα εχει την : Official Stable Global ROM(OTA update&No Greek Language) . Θα πρεπει να κατεβασω την Developer ROM της Κίνας ή γινετε και με αυτη που θα φοραει ( για να το ξεκλειδωσω ) ? Επισης εχω ηδη Mi Account απο τα προηγουμενα τηλεφωνα μου θα πρεπει να κανω νεο για το ξεκλειδωμα ?
-
Καλησπερα . Ακομα δεν εχω παραλαβει , αλλα διαβαζοντας τους οδηγους μου δημιουργουνται αποριες . Το τηλεφωνο ερχετε απο Vickmall και θα εχει την : Official Stable Global ROM(OTA update&No Greek Language) . Θα πρεπει να κατεβασω την Developer ROM της Κίνας ή γινετε και με αυτη που θα φοραει ( για να το ξεκλειδωσω ) ? Επισης εχω ηδη Mi Account απο τα προηγουμενα τηλεφωνα μου θα πρεπει να κανω νεο για το ξεκλειδωμα ?
-
Παράθεση από Lampis: “Παράθεση από chrispre913: “Τελικά την πέρασα εχθές το βράδυ την βλέπω πολύ καλή Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πως τα καταφερες; είχες ξετικαρει την επιλογή επιβεβαίωση υπογραφής zip Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εμενα παλι μεσα απο Εργαλεια ---> Αναβαθμιση ---> Επιλεξτε πακετο Εγινε αυτοματα χωρις να σταματησει στο recovery και να πρεπει να πατησω εγω , ενω στην προηγουμενη δεν εγινε ετσι ( σε ολες τις αλλες ετσι γ…