Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 96.
-
Εμένα με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις το μόνο που έχω δοκιμάσει και δε δουλεύει ειναι το slow motion. Κατά τ άλλα μια χαρά. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
-
Με την ελληνική developer το μόνο που χρειάστηκε ηταν να βάλω το apk: Google Camera Port with HDR+, 60fps video and slow motion Από όσα έχω δοκιμάσει, το πιο σταθερό είναι το: Arnova's 5.1.018_v1.6 Ορίστε και ένα δείγμα τραβηγμένο σήμερα: 7c03ca91bbf32970b136b628f3082001.jpg Προσωπικά δε μου αρέσει το hdr look, αλλά το θεωρώ αναγκαίο κακό για τη συσκευή μας. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα έστησα για πολλοστή φορά έναν local DNS adblocker/telemetry blocker βασισμένο στο pi-hole. Αφού λοιπόν ενεργοποίησα τις λίστες μου, αποφάσισα να κάνω μια έρευνα σχετικά με τα domains της xiaomi που κόβουν οι συγκεκριμένοι κανόνες. Στη συνέχεια είδα μέσα από το web interface του pi-hole ότι η συσκευή μου, χτυπούσε συχνά στο data.mistat.intl.xiaomi.com. Παρότι τέτοιου τύπου traffic κόβεται όταν είμαι στο τοπικό δίκτυο, ήθελα να φτιάξω μια λίστα η οποία να είναι συμβατή…
-
Απίθανη αυτονομία με την XTRV 8.2.1: image.png image.png
-
Έκανα εγκατάσταση στο mi max 2 διαλέγοντας 400 dpi. Στην συνέχεια ψάχνοντας το: persist.miui.density_v2 στο build.prop διαπίστωσα ότι υπήρχε διπλή εγγραφή. Μια για 400 και μια για 440. Σβήνοντας την 440 διαπίστωσα ότι αυτή ήταν η ενεργή. Φλασαρα από πάνω διαλέγοντας και πάλι 400. Το αποτέλεσμα ήταν και πάλι διπλή εγγραφή στο build.prop. Αυτή τη στιγμή έχω σβήσει τη μια από τις 2 και έχω τροποποιήσει την άλλη σε dpi 420 και όλα είναι μια χαρά. Υποθέτω ότι ότι περιέγραψα παραπάνω είναι bug του aro…
-
@rascal αν δεις παραπάνω, αυτή είχα και γω και ξεκλείδωσα χωρίς κανένα πρόβλημα.
-
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Μόλις τελειωσα με την εγκατάσταση της ελληνικής developer. Δοκίμασα Bluetooth και ακουστικά και τα notifications δουλεύουν μια χαρά. Εξ ορισμού τ ακούω εις διπλούν που ήταν και αυτό που ήθελα. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
-
Μόλις έκανα unlock και πέρασα την stable σε Mi Max 2. Όλα φαίνονται ΟΚ εκτός από τις ρυθμίσεις ήχου που είναι αδύνατον να πειράξω γιατί κρασάρει όταν πατάω στο μενού. Επειδή δε γίνεται να μην έχω πρόσβαση σε αυτό το μενού, κατεβάζω να φλασάρω την developer! Λίγο που έπαιξα πάντως μου φάνηκε απίστευτα σβέλτη σε σχέση με την κινέζικη developer. Συγχαρητήρια στην ομάδα σας!
-
Κάτοχος και γω από χτες. Το αγόρασα για αντικατάσταση του Redmi Note 3 Pro. Παρότι τυπικά ο 625 είναι πιο αδύναμος, αυτή τη στιγμή με την κινέζικη developer (περιμένοντας να περάσουν οι ώρες για το ξεκλείδωμα) πετάει. Οι βασικοί λόγοι που το αγόρασα είναι (τι άλλο;) η οθόνη και η μπαταρία. Δεν το έχω αφήσει από τα χέρια μου και η αλήθεια είναι ότι οι 5 ώρες οθόνη με 65% μπαταρία μου προκαλούν γέλιο ως στατιστικό. Μου φαίνεται σαν ψέμα. Την Παρασκευή θα φλασάρω με το καλό την δική μας Rom και θα …
-
Παράθεση από makis1024: “Το πρωί το έβλεπα σε skroutzομάγαζο 125 €, πόσο πιο κάτω; Βέβαια το απλό ,όχι το global version. ” Η αλήθεια είναι ότι είχα υπόψιν μου το 64ρι από επίσημη εισαγωγή οπότε δε μιλοσα για 125 αλλα για ακόμη 100! Όπως και να χει, σας ευχαριστώ πολύ. Τελικά προχώρησα σε αγορά του Mi Max 2.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
tuxx - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
tuxx - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας, προσπαθώ να ξεκλειδώσω το νέο μέλος της "οικογένειας" (mi max 2). Με μπερδεύει το βήμα 2: Παράθεση: “2. Συνδεθείτε στο λογαριασμό Mi που έχει αποκτήσει άδεια για το ξεκλείδωμα της συσκευής σας (Η σύνδεση πρέπει να γίνει στην εφαρμογή Mi Account που υπάρχει μέσα στο κινητό) ” Έχω ήδη βάλει με επιτυχία την κινέζικη developer και έχω κάνει log in στο mi account μου. Παρόλα αυτά δε βλέπω τρόπο να αιτηθώ ξεκλειδωμα. Το σκάλισα λίγο μόνος μου, πήγα στο Developer Options --> Mi Unlock St…
-
Οδηγός εγκατάστασης Xposed Framework σε System Mode στις Xiaomi συσκευές (Android 6.0)
tuxx - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤελικά με 87.1 και 3.1.5 όλα πήγαν μια χαρά. Ευχαριστώ πολύ! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Οδηγός εγκατάστασης Xposed Framework σε System Mode στις Xiaomi συσκευές (Android 6.0)
tuxx - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΔοκίμασα τώρα την 87.1. Μπουταρε αλλά παίρνω τα εξής errors: 157d7ac180c72f4a36ddc12840c2382d.jpgbdb60638b9b4ae6617100cb22c542930.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
tuxx - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΔεν μπουταρει. Μένει στην αρχική οθόνη με τις 3 τέλειες. Δοκίμασα και με supersu και με magisk. Θα ψάξω να δω που αφήνει log και θα επανέλθω. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
tuxx - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΈχει καταφέρει κανείς να το κάνει να δουλέψει στην τελευταία stable 9.2.1.0? Έχω κάνει δοκιμές σε kenzo χωρίς καμία επίτυχία μέχρι στιγμής (έχω root με supersu).