Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 138.

• Παλιά υπήρχε επιλογή "απενεργοποίηση" αλλά πλέον όχι. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• @theopan Δεν το ήξερα αυτό. Εγώ απλά είδα ενα μήνυμα για την ενεργοποίηση της δεύτερης SIM από το κινητό. Και πάλι όμως θεωρώ παράλογο να γίνεται το υπόλοιπο αρνητικό ενώ δεν έχω συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• @spideman3 Κι όμως δεν έβαλα. Η SIM είναι καινούρια και απορώ πώς έφαγαν τα 0.25€ που έχει στην αρχή και πόσο μάλλον να πάει αρνητικό. Επικοινώνησα μαζί τους μέσω μηνυμάτων και λίγες ώρες αργότερα με κάλεσαν και το ενεργοποίησαν από εκεί. Υποψιάζομαι (μπορεί να κάνω λάθος) όπως και διάβασα πως το κάνουν για να κατανέμονται οι συνδρομητές και εκείνοι που δεν έχουν ανάγκη ή δεν ξέρουν τι είναι το 4g να μένουν στο 3g ή 2g. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Το πρόβλημα λύθηκε. Τελικά δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω την υπηρεσία 4G μέσω SMS γιατί το υπόλοιπό μου ήταν αρνητικό και τα μηνύματα δεν μπορούσαν να σταλθούν (πώς γίνεται αυτό δεν ξέρω, αλλά οκ...). Απορώ πάντως γιατί το κάνουν αυτό και δεν το έχουν ενεργοποιημένο εξ αρχής. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• @BanditGR πώς μπορεί να λυθεί; Έχω δοκιμάσει να κλείσω την πρώτη sim και να λειτουργεί μόνο η δεύτερη αλλά δεν πιάνει καθόλου σήμα ενώ στο phone info δείχνει πως πιάνει. Edit:Η πρώτη είναι παλιά και δεν υποστηρίζει 4G. Έχω δοκιμάσει να γυρίσω την πρώτη σε 2g only και να την απενεργοποιήσω και πάλι τίποτα. 6ffcacc0d49911b7313b8ac5c4453262.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Καλημέρα παιδιά, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το 4G. Ενώ πρόσφατα πήρα μία δεύτερη SIM Cosmote και την έβαλα δεν έχω δει 4G, μέχρι H+ φτάνει. Είχα ρυθμίσει το region σε India μόνο για το volte και μετά το έκανα ξανά Ελλάδα. Είχα διαβάσει κάπου και δεν ξέρω αν ισχύει πως αν έχεις ενεργοποιημένο το volte τότε δεν θα συνδεθεί με 4G αν ο πάροχος δε το υποστηρίζει ή κάτι τέτοιο. Έχω preferred network type LTE. Το volte provisioned δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί. (Εδώ φαίνεται η γενική εικόνα ενώ στην …

• @polis4gr αν θέλεις πες εντυπώσεις Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• @kostasnekt απλά δώσε μας πληροφορίες και θα βοηθήσουμε. Κι εμένα με βοήθησαν Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• @App Maniac όταν βγεί θα πάρει μόνο του την αναβάθμιση Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• @xaris_kriti το έχω πάθει κι εγώ. Το πήγα για επισκευή και μετά απέκτησα μια γραμμή στο κέντρο της οθόνης και ένα φωτάκι που εμφανίζεται όταν η μπροστινή κάμερα κοιτάει απευθείας σε φωτεινή πηγή. Το θέμα είναι πως πληρώνω μεταφορικά αποστολής Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Ελληνικη rom

loran - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Αν σου βγάλει not supported βάλε την νεότερη έκδοση Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Κλειδωμενο redmi note 4x

loran - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Αν έχεις twrp θα μπορούσες να διαγράψεις κάτι "αρχεία κλειδώματος" από το κινητό και δεν θα είχε κωδικό μετά. Το είχα δοκιμάσει στο παλιό μου κινητό. Η προηγούμενη ιδέα πάντως είναι εύκολη και λογικά ό,τι χρειάζεται θα είναι αποθηκευμένο στο drive λογικα (φωτογραφίες-επαφες-βιντεο) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Τώρα το παρατήρησα. Ευτυχώς υπάρχει και το mi backup. Πάντως φωτογραφίες κάνει κανονικά backup από το Photos Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Αυτό τι είναι; Πήγα να δω τις ρυθμίσεις και περίμενα να ήταν όλα οκ :(39dc13dfa6901b73cea17ebcc3eeb358.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• @kostakislarisa το είχα στείλει για 7-8 καμμένα πίξελ και μετά από αντικατάσταση οθόνης το παρέλαβα σήμερα και ενώ διάβαζα κάτι πράγματα παρατηρούσα ότι τα γράμματα είχαν κάτι πράσινο σε ένα σημείο της οθόνης. Έκαναν επανεκκίνηση για να πω ότι έκανα και μετά πέρασα την εφαρμογή για να το τεσταρω. Το θέμα είναι πως με το τέστ του miui που έχει μόνο χρωματιστές εικόνες είναι όλα τέλεια αλλά όταν το μαύρο συναντάει το λευκό τότε γίνεται αυτό που βλέπεις στην εικόνα. Sent from my Redmi Note 4 using …

• Τους ξαναεστειλα μήνυμα. Πωωω, ήδη είχα μείνει μία βδομάδα χωρίς κινητό... Και το θέμα είναι πως την αποστολή την είχα πληρώσει εγώ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά, παρέλαβα το κινητό μου με επισκευασμένη οθόνη και παρατήρησα μια περίεργη πράσινη γραμμή στο κέντρο της οθόνης όταν ένα χρώμα συναντάει το λευκό. Φτιάχνεται κάπως ή να τους ξαναπώ; fcfb9701aa1d8dda101a37ce08620c8f.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• VOLTE MI5 [SOLVED]

loran - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

@HarrisGR άλλαξε region σε India αν έχεις Nougat και θα εμφανιστεί η επιλογή κανονικά. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα (στην πράξη, να κάνω κλήσεις κλπ) γιατί δεν έχω την σιμ εδώ αλλά σίγουρα θα δουλεύει χωρίς mods! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• @Leolipop επειδή εγώ έχω θέμα και για να μην βρούν αφορμή να πουν κάτι όταν το στείλω (δεν είναι ανοιχτό το σέρβις αυτές τις μέρες) πήρα backup και φλάσαρα fastboot rom και όλα είναι όπως το αγόρασα. Έχω ανοίξει και θέμα με τίτλο καμμένα pixel, αν θες τσεκαρε το. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• @ANDREAS54 Ναι, κι εμένα ακόμα MIUI 8 είναι. Σύντομα περιμένουμε 9. @linuxilakis δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν είχα 4g εκεί που ήμουν, απλά ήθελα να υπάρχει ενεργοποιημένο να 'χω να λεω δηλαδή . Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk