Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 188.
-
σύγκριση στο redmi note 4 wind και cosmote στην περιοχή Γιοφυρο Ηρακλείου. Χρησιμοποίησα το LTE discovery από Google play. Θυμίζω ότι το τηλέφωνο μου θεωρητικά δεν έχει b20/800MHz για να δουλέψει το 4G της wind. Στο speedtest.net Wind: H+ 5Mbits Cosmote οπου το κατέβασα το τηλέφωνο επίτηδες στο 3G: H+ 6Mbits Cosmote οπου το άφησα το τηλέφωνο στο 4G: 36Mbits Στο Wind Hellas Telecommunications SA Speed Test Wind: H+ 6Mbits Cosmote οπου το κατέβασα το τηλέφωνο επίτηδες στο 3G: H+ 6Mbits Παρακάτω βλ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Gpat: “Καλημέρα, και εμένα που έχει 2016050? ” Εσύ έχεις το Nikel, θα σου έλεγα πριν αλλάξεις εταιρεία να δοκιμάσεις πρώτα καμία κάρτα από φίλου σου. ” απίστευτο, δεν έχει κανείς... Απ την άλλη b20 band 800Mhz, το nikel, δεν φαίνεται να υποστηρίζει: "This phone will only work with 2G:GSM 900 /1800/ 1900MHz 3G: WCDMA 850 /900/1900/2100MHz 4G: FDD-LTE 850/900/1800/ 2100/2600MHz "
-
Παράθεση από NasDriver: “Αν στο κουτί από πίσω έχει τον κωδικό 2016101 δεν την υποστηρίζει, αν έχει τον κωδικό 2016102 την υποστηρίζει. ” Καλημέρα, και εμένα που έχει 2016050? Ετοιμάζομαι να μπω σε wind...ή να μην μπω? Ισχύει η συμφωνία με Vodafone που έχουν κοινές κεραίες? Το network signal guru, κολaει στο advanced mode και μάλλον φtαιει ο mtk... Από template qtrun "Before NSG advanced is starting, you have to make sure two things: 1.Be sure your phone is with a Qualcomm baseband or a Qualcomm…
-
Παράθεση από aetorraxi84: “Παράθεση από aetorraxi84: “καλημεραστην παρέα Έχω μία απορία Έχω την 7.3.23 την οποία την εγκατέστησαν σήμερα είναι dev rom. Όσο ήμουν στην 7.3.16 όταν κοίταζα τον υπόλοιπο μέρος χρόνο ομιλίας κάποιες φορές μου έγραφε μία μέρα και ας ήταν στο 79% και άλλες μπορεί να έγραφε 12 ώρες. Ξέρει κανείς γιατί; Συν ότι εμένα με βγάζει μία μέρα η μπαταρία.... Ουδέποτε 2 που έχω διαβάσει κατά καιρούς.... ” μια απάντηση ένας άνθρωπος; ” εμένα μερικές φορές μου βγάζει λιγότερες από …
-
Καλησπέρα Το τηλέφωνο μου το έχω πάρει απο δω: Xiaomi Redmi Note 4 Pro Helio X20 3GB 64GB Smartphone - Silver όπου λέει οτι έχει: 3G WCDMA:850/900/1900/2100MHz, TD-SCDMA: B34/39 4G FDD-LTE:850/900/1800/2100/2600MHz, TDD-LTE: 38/39/40/41MHz Ενω το gsmarena Xiaomi Redmi Note 4 (MediaTek) - Full phone specifications λέει οτι έχει * 3G bands * HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 * * CDMA2000 1xEV-DO & TD-SCDMA * 4G bands * LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 4…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Gpat: “Μου είπε ο τύπος μέσω chat ότι το ένα κινητό που θα έχει τό sim θα έχει LTE αλλά τα άλλα δύο θα παίρνουν απ' αυτό σαν 3G. ” Μάλλον σου είπε .... το κινητό με την US Sim -> LTE -> HotSpot τα άλλα δύο απλά Wifi (φαινεται εκει το 3G εχει ταχυτητες Wifi).. ” και αυτό είναι το λογικό, βλέπω όμως ότι υπάρχουν sim που αναφέρει γίνονται hotspot USA Sim Cards και άλλες όπως η USA Sim Cards Όπου λέει ξεκάθαρα ότι δεν έχει tethering option... Έχω μπερδευτεί... Αν δε…
-
data στην Αμερική καλησπέρα. Ετοιμάζομαι για ένα ταξίδι και χρειάζομαι data στην Αμερική. Δεν είναι το σωστό thread , διορθώστε με.... βρήκα λοιπόν μια κάρτα με 10 Gbyte LTE: USA Sim Cards Σκεφτόμουν σε ένα από τα τρία κινητά που θα ταξιδέψω μαζί τους, να βάλω αυτή την κάρτα. Θα το έκανα hot spot και μετά θα έστελνε στα άλλα δύο και θα είχαμε όλοι ίντερνετ. Μου είπε ο τύπος μέσω chat ότι το ένα κινητό που θα έχει τό sim θα έχει LTE αλλά τα άλλα δύο θα παίρνουν απ' αυτό σαν 3G. Αυτό δεν θα έπρεπε…
-
Παράθεση από AsteriosRemvos: “@Gpat οπότε μας λες να γυρίσουμε σε 7.3.2 με λίγα λόγια; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εγώ λέω τι παρατήρησα στο δικό μου τηλέφωνο. Αν σας ψυλιασα για κάτι στη συμπεριφορά του δικού σας τηλεφώνου, σκεφτείτε το. Ακολουθήστε όμως ακριβώς τις οδηγίες για downgrade. Κατέβασμα rom: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-Redmi-Note-4/#files, boot σε recovery, πέρασμα της rom, Μετά καθάρισμα dalvic and cache
-
Παράθεση από Gpat: “Παράθεση από George 21: “Παράθεση από Gpat: “Παράθεση από George 21: “εγω μόλις γύρισα στην προηγούμενη... Θα δω πως θα πάει. ” μπας και φταινε τα tweaks για την μπαταρία που λιγοστεύει γρήγορα?@George 21 πες Πώς πάει με 7.3.2 ” ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Στο 50% με sot 3.20 κ 19.41 λεπτά απο την ωρα που το εβγαλα απο την φορτιση.=============== Μαρ 17th 2017, 5:58pm =============== εχω ηδη έτοιμη κ τήν 7.3.16 αλλά δεν την βαζω μέχρι να δω σχόλια....παντως με τξν 7.3.2 ειμαι …
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από George 21: “αμα θέλω να παω πισω στην 7.3.2 την φλασαρω απλά?χωρις wipe ,κ τέτοια? ” Την φλασάρεις με wipe dalvik και cache. Αλλά όπως έχω γράψει εδώ, λόγω μιας αβλεψίας στο script εγκατάστασης, από όλες τις XTRV πριν από την 7.3.9 λείπουν τα tweaks του gkalen. ” Καλημέρα, για να μην κάνω λάθος και τρέχω... Για Rom downgrade, αν χρειαστεί, από xtrv 7.3.16 σε xtrv 7.3.2: Α. κατεβάζεις στο κινητό την 7.3.2 (από που? Δεν την βρίσκω) Β. Bootαρεις σε recovery ή fa…
-
Παράθεση από George 21: “Παράθεση από Gpat: “Παράθεση από George 21: “εγω μόλις γύρισα στην προηγούμενη... Θα δω πως θα πάει. ” μπας και φταινε τα tweaks για την μπαταρία που λιγοστεύει γρήγορα?@George 21 πες Πώς πάει με 7.3.2 ” ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Στο 50% με sot 3.20 κ 19.41 λεπτά απο την ωρα που το εβγαλα απο την φορτιση. =============== Μαρ 17th 2017, 5:58pm =============== εχω ηδη έτοιμη κ τήν 7.3.16 αλλά δεν την βαζω μέχρι να δω σχόλια....παντως με τξν 7.3.2 ειμαι κομπλέ ” έβαλα 7.3.…
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Gpat: “Παράθεση από George 21: “εγω μόλις γύρισα στην προηγούμενη... Θα δω πως θα πάει. ” μπας και φταινε τα tweaks για την μπαταρία που λιγοστεύει γρήγορα?@George 21 πες Πώς πάει με 7.3.2 ” Εγώ μόλις συμπλήρωσα 5 ώρες SOT με 2 ημέρες 19 ώρες αφόρτιστος, με ελαφριά προς μεσαία χρήση και έχω τουλάχιστον 1 ώρα ακόμα μέχρι να αποφορτίσω τελείως. Σχεδόν τα ίδια είχα και πριν. Τώρα σε εσάς πως λιγοστεύει γρήγορα, δεν το γνωρίζω. ” εμείς το ξεζουμιζουμε ημερησίως, …
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από George 21: “αμα θέλω να παω πισω στην 7.3.2 την φλασαρω απλά?χωρις wipe ,κ τέτοια? ” Την φλασάρεις με wipe dalvik και cache. Αλλά όπως έχω γράψει εδώ, λόγω μιας αβλεψίας στο script εγκατάστασης, από όλες τις XTRV πριν από την 7.3.9 λείπουν τα tweaks του gkalen. ” Παράθεση από George 21: “εγω μόλις γύρισα στην προηγούμενη... Θα δω πως θα πάει. ” μπας και φταινε τα tweaks για την μπαταρία που λιγοστεύει γρήγορα? @George 21 πες Πώς πάει με 7.3.2
-
Παράθεση από George 21: “Παράθεση από Gpat: “καλησπέρα, τώρα που μιλάτε για μπαταρίες, μόλις έβαλα την xtrv beta1, 7.3.9, beta1, η οθόνη από 5 ώρες κατέβηκε στις 4 και δεν με φτάνει στην ημέρα. Πριν από δίμηνο, με την 6.11.χχ δεν είχα θέμα στο 5ωρο+ SOT. Οι συνήθειες μου δεν άλλαξαν.... Έχουμε θεματάκι? Ή γερνάει μαζί μου... ” κ εγω αυτό βλέπω..το χω τρεις μέρες το κινητό,εβαλα την 7.3.9 κ βλέπω κατεβαίνει σχετικά γρήγορα η μπαταρία.μηπως δοκιμάσω την 7.3.2..... =============== Μαρ 16th 2017, 12…