Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 65.

• Καλησπέρα νέος κάτοχος mi max 2 μετάβαση από redmi note 3 pro ενθουσιασμένος.Απλα δεν νομίζω να έχει γραφεί αλλά στο μαύρο mi max 2 4/64 που ήρθε με global stable από honorbuy μέσω mi update πρέπει να μπεις η global developer Kai έπειτα να γίνει bind της συσκευής μέσω developer settings mi unlock status να περάσουν 72 ώρες και έπειτα από το tool ξεκλειδώνει το bootloader.αναμενω ακόμα να περάσουν οι ώρες....

• Kάτοχος redmi note 3 pro kenzo πολύ ευχαριστημένος. Ωστόσο τσίμπησα 2 le max 2 rose gold flash sale από gearbest 200 ευρω το ένα.Το ένα το πηρε η γυναίκα το άλλο μια συνάδερφος. Αξιζει τα λεφτα του μεχρι τελευταιο cent.VFM για snapdragon 820.Tου πέρασα την Μοκee και gapps .Πολύ ποιοτικό συγκρίνεται μόνο με Mi5s plus.To miui μου αρέσει περισσότερο ωστόσο.Θα περιμένω κανενα flash sale για το mi5s plus κλαψ κλαψ τι να γινει...

• Gapps

Skafetza - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

καλησπερα παιδιά το open project Gapps το έχω βρει εδώ και λίγο καιρό χωρίς ωστόσο μετά την εγκατάσταση από το TWRP να μπορεί να λειτουργήσει σωστά το κινητό. Είμαι στην stable 8.1.1.0 και μετά την εγκατάσταση των Gapps μου πετάγεται συνέχεια σε loop αναφορά προβλήματος του οδηγού ρυθμίσεων και δεν με αφήνει να κάνω τπτ παρά μόνο restore. Υπάρχει δυνατότητα με τις δικές σας custom Roms να εγκατασταθούν τα Gapps;

• Kαλησπέρα συμφορουμήτες, Από τοτε που άνοιξα αυτό το θέμα πέρασε καιρός και πολλοι πειραματισμοί οποτε να σας θυμίσω λιγάκι.. Έχω το Redmi Note 3 6.0.1 MMN29M 2016-11-01 MIUI 82 by xiaomi-miui.gr XTRVbeta1-6.12.15 |Beta και θα ήθελα να βαλω την επισημη stable έκδοση 6.0.1 MMN29M 2016-11-01 MIUI Global 8.1 |Stable 8.1.1.0(MHOMIDI) που κυκλοφορησε προσφάτως θα χρειαστώ όμως την πολύτιμη βοήθεια σας.To κινητό μου είχε έρθει με την dev ch-en version mm πρέπει να το flasharo παλι ετσι και μετα να ανα…

• καλημερα ευχαριστουμε!είδα ποιο πάνω το σχόλιο του renoschatzi και επειδή θέλω να πάω από xgtv 6.11.3-->6.11.10 στο Kenzo πόσο safe είναι;έχει τεσταριστει; Χωρίς να θέλω να φανώ προσβλητικός... ΥΓ φίλε renosxatzi έχεις κατεβάσει λάθος rom natrium αντί για kenzo!!

• Παιδία γνωρίζετε κάποιο καλό miracast dongle που να είναι συμβατό με xiaomi συσκεύες και γενικότερα android για μας που δεν έχουμε έξυπνες tv ακόμα ; Αξίζει το mi box?

• @katerinavellh για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου ψωνισε από γνωστό μαγαζί με Eu warhouse και ξεμπλεκεις με τα τελωνεία... @demakhs Με 160€ το Nexus 6p πιστεύω ότι αξίζει.σε καμία περίπτωση ομως δεν θαδινα 400€ χαχα

• Καλησπέρα παιδιά . Πολύ ευχαριστημένος από το kenzo αναβάθμιση και σε gtv 6.10 πήρα το Κολαΐ μετα τα απανωτά εγκεφαλικά...μια ερώτηση να μου πείτε την άποψη σας. Παίζει τον άλλο μήνα να βρω το huawei nexus 6p με 160€ και από ο,τι έχω διαβάσει τα αξίζει συγκριτικά με το kenzo σε δύναμη είναι το ίδιο περίπου αλλά είναι ποιοτικότερο σε οθόνη κάμερα καθώς είμαι περίεργος πως είναι ένα καθαρά android κινητο.θα παιρνάτε το nexus?

• καλορίζικο!εγώ που το παρηγγειλα από το Eu warehouse τους πριν μία εβδομάδα έκανε 189€ αλλά μου ήρθε την δεύτερη εργάσιμη από όταν μου στείλανε shipped mail... Θα το ευχαριστηθεις σίγουρα.

• Αν στο 4g γράφει B20 είναι το kate

• @geoanto555 πόσο δίκιο ειχεσ...

• το 5s πολύ καλό αλλά μικρό. 3.5 ιντσες πολύ λίγες. Επιπλεον κοντεβει το out of support..Λοιπόν ερώτηση. Όταν εγκατεστησα την τελευταία gtv στο κενζο στο Geekbench έβγαλε 3500 σκορ. Σήμερα έκανα ρεσετ του defaults από twrp wipe data,cashes και το σκορ έπεσε στο 1500..όχι πως με πολύ νοιάζει αλλά μήπως έκανα λαλακια που το έκανα wipe;--------

• @toukme Από τα λίγα που ξέρω ως πρόσφατο μέλος το international αναφέρεται στο κινητο είναι το Kate δλδ με την έξτρα band 20 lte για Ινδία κάνει και Ελλάδα εννοείται. Είναι special edition του Redmi note 3.

• @salonikios Εγω προσωπικά πήγα σε lollipop γιατι είμαι ασχέτως από τα ανδροιντ και ήθελα stable version..

• Η μ@λ@κία που έκανα ήταν ότι πήγα από ΜΜ σε LP πέρα αυτού δεν ήταν τόσο δύσκολο πράγματι..

• @Sokin_v Και γω στο ίδιο τρυπάκι με σένα ήμουν πριν μια εβδομάδα. Αποφάσισα λοιπόν να μη ξαναδωσω 700 βρο (1100 το iphone7) για κινητο και ειδικά στην Apple με τις πατέντες της ( μη υποστήριξη καρφιου ακουστικών έλεος δλδ) Να μην σούπα ψέματα ακόμα το μαθαίνω το κινητο αλλά παρατηρώ τα εξής. 1) αν το jailbreak σου φαίνεται δύσκολο και πάρεις xiaomi μην δοκιμάσεις να περάσεις custom rom χαχαχα πάρτω με global που σε λίγο καιρό θα βγει stable android mm με ελληνικά και ΟΤΑ updates Καλή η βοήθεια π…

• @sokin_v Καλησπέρα και από μένα πρώην κάτοχο iPhone 5s (και νυν έως ότου το σπρώξω χαχαχα) Αρχικά δες αυτό το βιντέακι m.youtube.com/watch?v=ZqMdBw8k6jg (συγνώμη αν δεν επιτρέπεται να βάζω βίντεο άλλων στο φόρουμ δεν το γνωρίζω) Αν συμφωνείς με αυτά που θα δεις και δεν έχεις πρόβλημα με τις 5,5 " πήγαινε καρφί στο Redmi note 3 pro ή περίμενε μερικούς μήνες να βγει το note 4 με snapdragon.δεν αξίζει να δώσεις περισσότερα στις μέρες μας ασχέτως αν τα χεις ή όχι.

• Χρειάζεται να κάνω κανένα καθαρισμό από twrp wipe μετά το flash ή η συσκευή είναι clean?

• Καλησπέρα, Φλασαρα στη gtv rom είμαι οκ τώρα.θελω να ρωτήσω super user δεν με ρώτησε και δεν επέλεξα do not install ίσως γιατι είχα τικαρει στο twrp install τα zip verification και reboot system?θα έχω πρόβλημα;

• Καλημέρα , Σε καμία ώρα θα ασχοληθώ ξανά με τις custom roms. Αυτή την στιγμή είμαι στο status της υπογραφής μου.Τι επιλογές έχω σε stable roms?Εμπειρια από vickmall πολύ καλή αλλά δεν στείλανε απόδειξη (για λόγους εγγύησης) και το tempered glass ήταν σπασμένο.Ωστόσο σε δυο μέρες από το ship έιχε έρθει!Οσο για το κινητο το περίμενα ποιο κουμουτσα αλλά είναι ωραίο!