Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 64.
-
Παράθεση από geopapa: “Παράθεση από epkakas: “Παράθεση από geopapa: “Σε Redmi note 2 (hermes) παρατηρω σημαντικό battery drain 8.2 stable σε κατασταση αναμονής χωρις να ειναι ανοικτό τίποτα άλλο (wifi, data, gps). Έκανα και restart αλλα τίποτα. Στην προηγούμενη σε αναλογη χρήση η γραμμή είχε πολύ μικρότερη κλίση.. To χει παρατηρησει κανεις αλλος ; ” @geopapa. Δεν είσαι ευχαριστημένος; Έχω την ίδια συσκευή και σκέφτομαι να την περάσω. Βρήκες άλλα προβλήματα; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησι…
-
Παράθεση από jpastos: “Απο stable σε stable μπορείς λογικά μόνο με τα βασικά wipe cache + dalvik cache Οι ειδικοί όμως ξέρουν καλύτερα!!! ” πρεπει να είσαι και κοντά στις εκδόσεις της ρομ!!!!
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@billakos7_gr Το mipc suite english δεν αναγνωρίζει καμιά συσκευή σε Android 6.0 και 7.0. ” αυτο υπάρχει τρόπος να πιέσουμε να αλλάξει; δηλ. να αναγνωρίζει γιατί για κάποιους το κινεζικό χρειάζεται να αγκαζαρηεις και κάποιο εμπειρο....
-
Παράθεση από zisistil: “@Bodai μην μου πεις ότι το redmi 1s πήρε miui 8; ” το redmi 1s του em56464 φοράει miui 8 xtrv stable 8.1.4.0 και νομίζω έχει και global!!!
-
καποιος να μας πει εντυπώσεις ημερών με xtrv stable 8..2.σε markw γιατί ετοιμάζομαι να το τολμήσω υπάρχει;
-
εχω 8.1.3xtrv beta 1 και λέω για 8.2 σε markw επειδή είχα κάνει κάτι πατάτες λόγω ενθουσιασμού και δεν πρέπει να έχω κάνει και την τέλεια εγκατάσταση να την περάσω από πάνω;Να ξεζιπαρω και να περάσω πρώτα το νέο twrp;Η να κάνω factory reset και αφού φλασαρω να κάνω επαναφορά εφαρμογών από αντίγραφο ασφαλείας mi cloud για να μην ξανασεταρω όλο το τηλέφωνο από αρχής; εάν κάνω σωστά τώρα την εγκατάσταση της 8.2 stable θα έχω το app της κοινότητας που δεν είχα και κάποια άλλα apps που δεν τις είχα λ…
-
Παράθεση από makis1024: “Σωστά Γιώργο update είναι, wipe cache και dalvik και install, είχα πιεί μόνο μια τζούρα καφέ, σωστός ο @geoanto555 . Με μπέρδεψε από ποιά ρομ θέλει να πάει που. ” οταν είχα περάσει την 8.1ειχα γράψει ότι δεν έκανα σωστά τα βήματα ( παρέκαμψαν από ενθουσιασμό την απενεργοποίηση ψηφιακή) κατά συνέπεια πιστεύω δεν έχω το απ του φόρουμ ...Το ροουτ εξπλορερ...Φλας πλευερ..... ισχύει και για μένα το wipe cache and dalvik ή να κάνω κάτι άλλο;Το twrp που είχε κάποια θέματα άλλαξ…
-
Παράθεση από panos88spa: “Καλησπερα στην ομαδα.Ειμαι κατοχος ενος redmi 4 pro εδω και 3 μηνες,αγορασμενο απο το chinavasion. Απο οτι εχω καταλαβει εχει ψευτοrom γιατι ολο διαφημισεις μου πεταει μπροστα.Θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει να αλλαξω rom βημα-βημα γιατι 1ον Δεν το εχω ξανακανει και 2ον δεν τα παω και πολυκαλα με τα αγγλικα.Ευχαριστω εκ'τον προταιρων.Παραθετω και ενα screenshot: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31779/ ” και γιατι να μην δοκιμασεις την official global stable…
-
εγινε δοκιμη με επιτυχια σε redmi 1s....redmi 4pro (markw)....redmi note 3 (hennesy)(2gb ram +3gbram)....redmi 3 pro...redmi pro 64gb (omega)....redmi 2 td.......χιλια μπραβο George!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
τελειο για ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
εμεις με beta1 υπάρχει περίπτωση στην8.2 να έχουμε beta2?Δηλ.global source?
-
Παράθεση από spirosmeg: “Παιδιά γεια χαρά δοκίμασε κάνεις την νέα Stable V8.1.2 με Android 5.1 πλέον να μας πει κανένα φρέσκο νέο? ” τοποθετησα στο παλιο μου redmi 1s και το δουλευει 2ημερες τωρα απροβληματιστα ο πατερας μου em56464 την XTRVbeta1-8.1-Stable 8.1.2.0(KHCCNDI)oλα καλα εως τωρα με πολλα καλουδια και ελευθερο χωρο γυρω στα 472mb!!! παραθετω και screensaver ποιο πισω στην σελιδα!!!!!ελπιζω να μιλας για το τηλεφωνο που αναφερω!!! =============== Ιαν 28th 2017, 2:34pm =============== νε…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από scarbodyman: “η ηταν κατι τυχαιο; ” Μία φορά αν έγινε ... μαλλον ήταν τυχαίο..Αν στο ξανα κάνει το βλέπεις. ” σημερα μια απο τα ιδια σβησιμο και αναμονη 30 λεπτων και μετα ξεκινησε κανονικα με το παουερ πατημενο γυρω στα 10 δευτερολεπτα!!!!να φταιει καποια εφαρμογη;να κλειδωσε bootloader απο το προηγουμενο σβησιμο;υπαρχει τετοια περιπτωση;η να ξανακανω ινσταλ την ιδια ρομ;κανεις που να εχει ξανα το ιδιο προβλημα!!!
-
τοποθετησα στο παλιο μου redmi 1s και το δουλευει 2ημερες τωρα απροβληματιστα ο πατερας μου em56464 την XTRVbeta1-8.1-Stable 8.1.2.0(KHCCNDI)oλα καλα εως τωρα με πολλα καλουδια και ελευθερο χωρο γυρω στα 472mb!!! =============== Ιαν 23rd 2017, 4:08pm =============== μετα απο χρηση 3 ημερων ειχαμε αυτην την εμφανιση ενος τυπου μηνυματος που μαλλον λογω XTRV ενεργοποιησε καποιο αισθητηρα η εκανε να εμφανιστη αυτο το μηνυμα παραθετω screenshoot μαλλον εχει να κανει με την τοποθετηση του τηλεφωνου σ…
-
μολις τωρα το τηλεφωνο ενω μιλουσα χωρις κατι υποπτο εσβησε εντελως με 84% μπαταρια μετα απο καποιες προσπαθειες εκινησης χωρις αποτελεσμα προσπαθησα να μπω στο twrp με power >volume+ και τοτε εκανε εκκινηση κανονικα στο συστημα υπαρχει καποια υποψια στους κατοχους του markw τι μπορει να εγινε η ηταν κατι τυχαιο;υποψιν δεν εχω κανει χρηση του SU γιατι δεν εχω λογο να θελω root!!εχω βαλει την ελληνικη stable το αναφερω σε μηνυμα στην σελιδα 54 που εχω ανεβασει και screenshoot!!!miui by xiaomi-miu…
-
μολις τωρα το τηλεφωνο ενω μιλουσα χωρις κατι υποπτο εσβησε εντελως με 84% μπαταρια μετα απο καποιες προσπαθειες εκινησης χωρις αποτελεσμα προσπαθησα να μπω στο twrp με power >volume+ και τοτε εκανε εκκινηση κανονικα στο συστημα υπαρχει καποια υποψια στους κατοχους του markw τι μπορει να εγινε η ηταν κατι τυχαιο;υποψιν δεν εχω κανει χρηση του SU γιατι δεν εχω λογο να θελω root!!εχω βαλει την ελληνικη stable το αναφερω σε μηνυμα στην σελιδα 54 που εχω ανεβασει και screenshoot!!!miui by xiaomi-miu…
-
Παράθεση από geoanto555: “Δώσε fastboot flash revovery recovery.img.img και αν βγάλει το ίδιο ανέβασε μια φωτο που να δείχνει τα περιοχόμενα του φάκελου adb. ” Παράθεση από geoanto555: “Δώσε fastboot flash revovery recovery.img.img και αν βγάλει το ίδιο ανέβασε μια φωτο που να δείχνει τα περιοχόμενα του φάκελου adb. ” η εντολη σου ξεκλειδωσε τον γριφο και εγενετο miui.gr WORLD CHAMPION οχι αδικα!!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ!!!!!!!!