Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 348.

• RE:

zaf_4 - - Mi-Note 2 (Scorpio)

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Αν ήσουν Λάρισα είμαστε φίλοι με τον Διευθυντή και ήταν και χορηγός στην συνάντηση, για το Βόλο δεν ξέρω αν μπορεί να παρέμβει αν θέλεις πάρε με αύριο τηλέφωνο Γεωργία να δούμε αν μπορεί να γίνει κάτι.” Αν υπήρχε Λάρισα κάτι θα γινόταν. Αλλά μόνο Αθήνα. Δεν ξέρω, απ ότι μου είπαν 2 φορές σήμερα, δεν στέλνουν εκθεσιακό κομμάτι. Οπότε αυτή είναι η πολιτική τους... Να μη σε βάζω σε κόπο και ήδη είμαστε εκτός θέματος εδώ πέρα! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας T…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@zaf_4 Από τώρα σου το λέω να το ξέρεις ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΈΨΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ κάνεις υπομονή ψυχραιμία έως ότου πάρεις το xiaomi σου.” Οπότε ξεχνάω mi note 2 και μετά η καλύτερη επιλογή είναι το mi 6. Μα κι αυτοί μου πρότειναν το P10! Θα δω τι θα μου πουν τη Δευτέρα, κανονικά κάποιος τρόπος θα υπάρχει να μου δώσουν έστω και το εκθεσιακό. Αλλά σου λένε δεν το στέλνουν από κατάστημα σε άλλο κατάστημα. Ότι να ναι.. Δεν ξαναπαίρνω τίποτα από δαύτους. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου …

• Αυτό δεν είναι το global που μου λες. Επίσης το πήρα με δόσεις, έγινε η συναλλαγή. Οπότε περιμένω την απάντηση τους. Θα το σκεφτώ μέχρι τη Δευτέρα πάντως να το ακυρώσω. Δεν παίζονται οι τύποι στον Κωτσοβολο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά, δεν υπάρχει τι επαθα με Κωτσοβολο. Δεν υπάρχει τελικά διαθέσιμο μόνο εκθεσιακό. Και μονο στην Αθήνα. Δεν κάνουν εσωτερική για εκθεσιακά ...και έχω ηδη πάρει θήκες κλπ! Μου έκαναν αντιπρόταση το huawei P10 αλλά δεν μ αρέσει και τους εκανα αντιπρόταση το mi6. κρίμα γιατί το ήθελα πολύ αυτό το κινητό. Mi6 καλό κινητό αλλά ήθελα το άλλο... Είμαι να σκασω.

• Παράθεση από vrs5: “Σου το είπα εχτές η προχτές είχα πάρει Bakeey 3D Curved Full Cover αλλά χάνεις την ''επαφη'' με την οθόνη, δεν πατάει καλά. Μακάρι να είσαι πιο τυχερή. ” Μπερδεύτηκα με το σχόλιο παραπάνω και την πήρα (post 158) ενώ είχα στο νού μου γι αυτήν HatPrince Full Screen Protector for Xiaomi Mi Note 2 -$4.62 Online Shopping| GearBest.com κρίμα, χαμένη θα πάει. Οπότε θα πάρω και την παραπάνω, εν τω μεταξύ με τις ζελατίνες δεν το πολυ έχω οπότε ας πάρω 2 για καλό και για κακό. Το τζαμά…

• @nick1967 αχχ και εγώ περιμένω το δικό μου από Κωτσοβ και δεν ξέρουν πότε θα το έχουν στοκ! Και το λέω και το ξαναλέω.. αλλά είναι ωραίο το άτιμο έστω και από τις φωτογραφίες. Και αναρωτιέμαι μα τι κράξιμο για ένα τέτοιο κόσμημα!

• Πήρα με priority από banggood θήκη, ζελατίνα και έξτρα καλώδιο type c. Δεν βρήκα κάτι σε flip case που να με ενθουσιάσει. Το ψάχνω ακόμη. 92reqiD.png

• @vrs5 ok τώρα κατάλαβα... ακόμα κάνω έρευνα να δω τι μου αρέσει και τι θα αγοράσω από θήκες κλπ.

• sorry λάθος κατάλαβα, οπότε το έχεις με γυαλί εσύ, μα μου λένε ότι είναι απαγορευτικό να βάλεις. Κάπου έχω μπερδευτεί λιγάκι. Διαβάζω και εδώ και στο άλλο site οι περισσότεροι λένε όχι γυαλί γιατί χαράζει ή το πετάει έξω με τις θήκες.

• προτιμώ να βάλω την θήκη από πίσω Παράθεση από Xaris Skr: “Ναι τζάμι το ξεχνάς..άμα θες τζάμι βάζεις ένα φουλ φασε αλλά θα το έχεις χωρίς θήκη..γιατί με την θήκη το πετάει.. Αν θες για προστασία προτείνω αυτό, είναι μια πιο γερή μεμβράνη από τις συνηθισμένες,σαν χλαπάτσα δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω..αυτήν έχω πάντως ” Με αυτή είσαι εντάξει με την θήκη; δεν την πετάει; Επίσης στην απόκριση είναι οκ; Παράθεση από vrs5: “Θήκη Σιλικόνης TPU ” Αυτή μου άρεσε να σου πω που είναι απλή και μια χαρ…

• Kαλά δεν υπάρχει ο Κωτσοβ, περιμένω πότε θα με πάρουν τηλ, για το πότε τελικά θα είναι διαθέσιμο. Πάει κι αυτή η εβδομάδα. Άτιμη black friday Ψάχνω και μόνη μου για θήκες. Ενδιαφέρον έχουν αυτές οι nillkin Xiaomi Mi Note 2 Case 5.7 inch Nillkin Nature Series Ultra Thin Transparent Soft TPU Case for Xiaomi Mi Note 2 / Note2-in Fitted Cases from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group την ipaky High quality ipaky brand Xiaomi Mi Note 5.7 inch case silicone protective cove…

• Oπότε αφού δεν λέει το τζαμάκι τότε ίσως μια flip case να είναι το ιδανικό. Αν και δεν τρελαίνομαι να πω την αλήθεια. Η μόνη ωραία που έχω δει είναι αυτή Original Xiaomi Note 2 Leather Case Black Θήκη για πλάτη κάποια που να μην είναι πολύ χοντροκομμένη αλλά να νιώθεις ότι με το πέσιμο δεν θα σπάσει τίποτα! Αυτές της nillkin αξίζουν ή είναι πολύ λεπτές;

• Παράθεση από sotis76: “3 μήνες το έχω πολύ καλό σαν εμφάνιση τα σπάει κάμερα σε χαμηλό φωτισμό μαύρο χάλι ” Tι θήκη του έχεις βάλει και τι σε βολεύει; σκέφτομαι για flip case. Εάν έχεις κάτι στο νου σου. Επίσης να ξεχάσουμε το τζαμάκι μια και που η οθόνη του είναι κυρτή; @derveni άσε το Αλικάκι το βλέπω όταν σκάσει το κινητό από καμία μπαταρία!

• Παράθεση από nick1967: “Και εγώ παρήγγειλα 2 κινητά αλλά έχει ένα μήνα από gearbest και ακόμη περιμένω με priority, τελευταία για τα πανηγύρια είναι ” Εγώ το έχω παραγγείλει από Κωτσόβολο μέσω ιντερνετ και ακόμα να το έχουν διαθέσιμο, το βρήκα στο black friday. Οπότε θεωρώ από εβδομάδα απ ότι μου είπαν. Έκαναν ξανά παραγγελία γιατί δεν έχουν πια στοκ! Για Gearbest τώρα τελευταία δεν ακούω τα καλύτερα λόγια όποτε θυμούνται priority κλπ. Όταν αγόραζα απ έξω κινητά, εγώ πήγαινα σε vickmall μεριά. @…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vrs5: “Παράθεση από zaf_4: “Εγώ το παρείγγειλα οπότε αναμένεται εντός των ημερών. ” Με το καλό ...να το χαρείς Και που 'σαι ... άστους να ζηλεύουν Θα ήθελα επίσης να ακούσω την δική σου γνώμη όταν σου έρθει :thumbup:” Εντός λίγων ημερών θα το έχω στα χέρια μου. Θα το δουλέψω λίγο και θα επανέλθω μ ένα ειλικρινές review! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λίγο νέκρα εδώ πέρα στο συγκεκριμένο κινητό. Εγώ το παρείγγειλα οπότε αναμένεται εντός των ημερών. Αλλά κανείς δεν έχει να πει κάτι που το έχει από κοντά; Γνώμη κλπ;

• Καλημέρα, μόλις έκανα και εγώ την παραγγελία 6/128 global και ανησύχησα και εγώ για την φωτογραφία που λένε. Πολύ θάψιμο ρε παιδί μου. Νομίζω όμως από την μετάβαση redmi note 3 pro είμαι σίγουρη ότι θα δω διαφορά! Οπότε τζαμάκι λέτε να μην πάρω, θήκη flip έχετε να δώσετε κανένα link; Bρήκα αυτήν αξίζει ή έχετε κάτι καλύτερο να μου προτείνετε; Original Xiaomi Note 2 Leather Case Black Γενικότερα όσοι το έχετε, είστε ευχαριστημένοι;

• @lousou λογικό να μην έχεις χρόνο και δεν θα ασχοληθείς με την ρομ του καθενός. Απλά διατυπώνω για να ενημερώνω κιόλας, μη τυχόν κάποιος θέλει να "παίξει" να έχει μια εικόνα πριν, το τι δουλεύει και τι όχι. Όταν γυρίσω με το καλό στην αγαπημένη miui θα επαναφέρω και την αξιόλογη εφαρμογή. keep up the good work.

• Με nitrogen os και gadgetbridget προς το παρόν δεν γίνεται, έχουν τσακωθεί. Όμως με το τελευταίο mifit, όλα καλά δεν έχω θέμα. Σίγουρα μου λείπουν οι ειδοποιήσεις στο messenger, ποιος είναι κλπ. Οπότε προς το παρόν μονόδρομος, γιατί θέλω να χορτάσω το Ορεο μπισκοτάκι μου!

• Λοιπόν @lousou το δοκίμασα το σκ και χθες και είδα ότι παρόλο που έβαλα το καινούργιο, μου κρασάρει η εφαρμογή. Όχι συχνά αλλά το κάνει. Το κυριότερο είναι ότι χωρίς να το πειράξω, από μόνο του απενεργοποιείται. Μπαίνω μέσα στην εφαρμογή και ξανά την συγχρονίζω. Οπως προείπα έχω την nitrogen os με android 8.