Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 348.
-
Nα κατεβάσω τι @lousou μου έδωσες κάποιο λινκ; Ή το ανανέωσες παραπάνω; Μάλλον αυτό έκανες είδα ότι είναι 21/10. Θα το τσεκ.
-
@lousou ναι την τελευταία έχω βάλει. Από τη Πέμπτη την είχα βάλει θα κάνω μια ακόμη προσπάθεια να την ξαναβάλω, εννοείται. Και θα δοκιμάσω ότι μου ανεφέρεις και θα ποστάρω ξανά. edit: Mου ξαναεβγαλε σφάλμα...και έβγαλα την αυτόματη επανασύνδεση. Έβαλα logreader, αποθήκευσα. Για δες, εάν το έκανα σωστά στo επισυνάπτω παρακάτω. edit2: το ανέβασα ξανά, νομίζω ότι τώρα δείχνει ακριβώς για το gadgetbridge
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΩραία μέσα εγώ, εκτός από 28η που θα λείπω!
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΠάντως ένα πρωινό καφέ στον Βόλο επιβάλλεται. Δεν ξέρω και πόσα άλλα παιδιά υπάρχουν από εδώ για συναντήσεις όποτε μας βολεύουν. Τάδε εφη η Ζαφ... ! Καλημέρα και καλό ΣΚ να έχουμε... υ.γ.: Σήμερα πάω να κοιτάξω σήμερα το mi A1, είναι ωραίο το άτιμο και χωρίς miui.
-
Λοιπόν, επειδή είμαι σε φάση αγοράς ΧΙΑΟΜΙ Μi A1 και γιατί το λέω αυτό; Άλλαξα από χθες την miui σε nitrogen os oreo android 8. Έτσι να δω εάν μου πάει... Super πραγματικά πολύ όμορφη ρομ. Στο δια ταύτα, το Gadgetbridge το έχω κλειδώσει για να μην το πετάει σε κάθε εκκαθάριση που κάνω. Αλλά κατά διαστήματα από χθες με πετάει έξω. Λογικά θεωρώ ότι φταίει η ρομ αλλά είπα να το πω και εδώ μήπως υπάρχει άλλη σκέψη ή λύση. Σας δείχνω και το sc για να καταλάβετε τι εννοώ. Κατά τ άλλα άψογη εφαρμογή lo…
-
Την καλημέρα μου, χθες ήταν πραγματικά πολύ ωραία και η οργάνωση ήταν άψογη από τον @derveni και απ όλα τα παιδιά και φυσικά οι φωτογραφίες και το βιντεάκι άκρως επαγγελματικό. Φέτος ήταν πιο οργανωμένα, πιο μεγάλος ο χώρος. Ελπίζω και του χρόνου να είμαστε καλά να κάνουμε ακόμα πιο μεγάλη συνάντηση και φυσικά με περισσότερο κόσμο!!! Συγχαρητήρια και πάλι σε όλη την ομάδα.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
zaf_4 - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμα@derveni ποιος σου ανεβάζει την πίεση;; Έχεις και τόσα να κάνεις.. και τόσο τρέξιμο έχεις ρίξει θα σου βγει η γλώσσα έξω. Δεν πειράζει, καμιά φορά ξεχνιόμαστε όλοι ή μπορούμε να μπερδευτούμε. Αναλαμβάνω και εγώ, εάν χρειαστεί κάτι @HliasAvg πες μου να το δούμε και την Κυριακή. Αν και δεν νομίζω ότι τίθεται περί μεγάλου προβλήματος
-
Kοίταξα στο δεύτερο λινκ που μου είπες οπότε το παιδί cacau έβαλε την official developer 6.3.3 εγώ βρήκα την official developer 7.3.23 στο ρώσικο site όπου και αυτή φλάσαρα, περιμένω να μπουτάρει το κινητό και μετά να βάλω twrp και ελληνική ρομ. Αλλά δεν ήξερα το λινκ για το δευτερο που μου έστειλες, οπότε ήταν μια βοήθεια. Ευχαριστώ για το χρόνο σου ξανά NasDriver.
-
ψάχνω για fastboot rom, να κάνω καθαρή εγκατάσταση. Και δεν βρίσκω, αυτό είναι το πρόβλημά μου. υ.γ. Το κινητό είναι μιας φίλης στο Βόλο, έχει την ελληνική πάνω, δεν ξέρω καν πως την πέρασε και τι έκανε αλλά έχει κολλήματα οπότε το σκεπτικό ήταν καθαρή εγκατάσταση, αλλά που να φανταστώ ότι είναι τόσο δύσκολο να βρω μια fastboot rom. Ψάχνω και στο αγγλικό φόρουμ. Ευχαριστώ πάντως υ.γ.2: Βρήκα την fastboot rom σε ρώσικο φόρουμ index.php?showtopic=639780&st=620# K2VJ2Ko.png
-
@lousou τα λινκς έγιναν ιδιωτικά, δεν μπορώ να τα κατεβάσω.
-
@lousou Οκ ευχαριστώ θα το δοκιμάσω ξανά, να δω τι γίνεται.
-
Παράθεση από lousou: “@zaf_4 κατεβάζεις τους άσσους και τους περνάς με όποια σειρά θέλεις αρκεί να τους περάσεις και τους 2. Οι άσσοι πάνε μαζί και τα 2άρια μαζί επίσης (ξεροί) ” έκανα @lousou ξανά εγκατάσταση και τους δυο άσσους και στις κλήσεις δεν μου εμφανίζεται το ς το τελικό στα μικρά τα γράμματα. Νομίζω στην προηγούμενη σου έκδοση δεν μου το έκανε αυτό. Μπορείς να με διαφωτίσεις λιγάκι, αν δεν σου κάνει κόπο;
-
Παράθεση από lousou: “Zaf έχεις μάλλον ενεργοποιημένο στο GadgetBridge το "Auto dismiss notifications". Κλείστο. ” Αυτό ήταν; Όλα οκ. Μία μικρή διευκρίνηση @lousou κατεβάζουμε και τα 2 πρώτα 1) και τα κάνουμε εγκατάσταση; ή επιλέγουμε ένα από τα δυο;
-
Εγώ προσωπικά παρατήρησα ότι έχοντας την εφαρμογή Gadgetbridge ναι μεν μου βγάζει το όνομα κλπ και όλα καλά. Αλλά έχω το εξής πρόβλημα δεν μου ανοίγουν τα led ειδοποίησης σε messenger, viber, whatsapp κλπ. Όταν το απενεργοποιώ, με mifit δουλεύουν κανονικά. Δεν θυμάμαι εάν είχα κάνει κάτι στις ρυθμίσεις. Πάντως ευκαιρία είναι τώρα που θα ανεβάσεις καινούργιο λινκ να το δοκιμάσω ξανά ως εφαρμογή να δω τι έγινε.
-
@lousou μόλις το έκανα εγκατάσταση. Εξαιρετική δουλειά. Χαίρομαι που έχει κάποιος μεράκι και κάνει εξαιρετική δουλειά επίσης. Μακάρι να προλάβαινα να βοηθήσω όπως θα ήθελα, αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν σε έχω προλάβει ακόμη. Τέλος πάντων, το miband 2 έχει αλλάξει προς το καλύτερο!