Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.

• Θα κάνω ξανά τη διαδικασία αύριο το πρωί από την αρχή. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα.

• Έχω εγκαταστήσει τους drivers δεν μπορώ να βρω το πρόβλημα που δημιουργείται.

• Καλησπέρα, έχω κατεβάσει την dev 6.3.24, ξεκλειδωσα τον bootloader και ενώ κάνω όλα τα βήματα κολλάω και εγώ στο ίδιο σημείο με τον petrosgot. Θα το δω ξανά αύριο το πρωί αλλά δε νομίζω ότι ξεχνάω κάτι από όσα είπατε παραπάνω. Μπαίνει σε fast boot αλλά δεν βλέπει τη συσκευή στο pc σε εκείνο το σημείο και δεν ανοίγει το twrp για να φλασαρω την Ελληνική.

• ναι οκ, απλά ρώτησα αν γίνεται ξεκλείδωμα στη stable γιατί την Ελληνική stable θέλω να περάσω μετά.

• α ωραία, οπότε δεν θα την περάσω αύριο:Ρ είναι σίγουρο ότι δε μπορεί να γίνει ξεκλείδωμα του bootloader πάνω στην original stable έτσι;

• Lallasgr δεν έχει κυκλοφορήσει Κινέζικη dev για το pro?

• καλησπέρα σε όλους, αύριο θα περάσω την Ελληνική rom στο τηλέφωνο. Αυτή τη στιγμή έχει μέσα την original κινεζοαγγλικη stable οπότε αν έχω καταλάβει καλά πρέπει να κάνω factory reset, να περάσω την κινεζοαγγλική dev, ξεκλείδωμα bootloader, factory reset ξανά και τέλος πέρασμα της Ελληνικής stable. Σωστά;

• Παράθεση από giorgosmc: “Παιδιά τι παίζει εδώ τζάμπα την αγορασα τη συσκευή? Για redmi note 2 δε θα βγει 7.2? ” Χαχαχα τσάμπα τους πληρώνεις.

• Καλησπέρα, μόλις μου ήρθε μνμ ότι η αίτηση μου για ξεκλείδωμα εγκρίθηκε. Έχουν στείλει link για να μπω με τον κωδικό μου και να το ξεκλειδωσω.

• 27/02 sorry

• Έχω κάνει αίτηση για κωδικό από τις 27/03 και δεν έχουν στείλει μνμ ακόμα. Η αίτηση έγινε στα Αγγλικά, χρειάζεται να κάνω κάτι επιπλέον;

• Παράθεση από Sonicaki: “Παράθεση από greg_m: “Τελικά η φωτογραφική είναι μια χαρά, το τηλ. το συστήνω ανεπιφύλακτα για την τιμή που έχει. Το 4G δουλεύει άψογα όπως και οι δύο sim ταυτόχρονα. Σε κάποια sites όπως του ΟΑΕΔ δε μου εμφανίζει κάποια κείμενα όπως αυτό που έχω κυκλώσει στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Δοκίμασα με διαφορετικούς browsers αλλά δεν λύθηκε. Έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση; ” Λοιπόν φίλε greg ας ασχοληθώ εγώ μαζί σου. πιθανόν να είναι θέμα browser αλλά αυτό που μου κάνει να εί…

• Κατερίνα πόσταρε την ερώτηση που έκανα στην προηγούμενη σελίδα γιατί από τότε που ξεκίνησες να γράφεις δεν ασχολείται κανείς μαζί μου

• Τελικά η φωτογραφική είναι μια χαρά, το τηλ. το συστήνω ανεπιφύλακτα για την τιμή που έχει. Το 4G δουλεύει άψογα όπως και οι δύο sim ταυτόχρονα. Σε κάποια sites όπως του ΟΑΕΔ δε μου εμφανίζει κάποια κείμενα όπως αυτό που έχω κυκλώσει στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Δοκίμασα με διαφορετικούς browsers αλλά δεν λύθηκε. Έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση;

• Καλησπέρα, μιας και είμαι πλέον σε pc να πω ότι το τηλέφωνο το παράγγειλα από Vickmall και ήρθε σε 20 ημέρες. Έκανα λάθος που δεν τσέκαρα να έρθει με τη multilanguage+playstore εγκατεστημένο (αν και δε νομίζω ότι υπήρχε αυτή η επιλογή τότε). Ήρθε με τη γνωστή κινεζοαγγλικη. Το τηλέφωνο το έβαλα να φορτίσει, το άνοιξα και με το μόλις συνδέθηκα στο internet ήρθε αμέσως ειδοποίηση για την αναβάθμιση. Την έκανα και μετά κατέβασα τις εφαρμογές της google. Μετά έβαλα τη sim και την αναγνώρισε αμέσως. …

• Όλα καλά παιδιά, το τηλέφωνο λειτουργεί άψογα.

• Καλησπέρα, πριν λίγο παρέλαβα το τηλέφωνο και εγκατέστησα την τελευταία official. Κανένα πρόβλημα με τη sim. Πώς θα περάσω Google store; Δεν έχω πρόσβαση σε pc γίνεται διαφορετικά;

• Η παραπάνω διαδικασία μπορεί να γίνει και στην έκδοση pro;

• Παράθεση από zefs: “Θα κατεβάσεις μία από αυτές τις 2 (stable ή dev): xiaomi-miui.gr/community/wsif/…15-Xiaomi-Redmi-2-TD-2GB/ Και θα την περάσεις με αυτόν τον οδηγό: Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery) Πριν την περάσεις καλό θα ήταν να κάνεις ένα EFS backup με την εφαρμογή (θέλει root): play.google.com/store/apps/details?id=ma.wanam.efs&hl=en ή χειροκίνητα: Backup Redmi 2 IMEI Manually - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum το οποίο θα το σώσεις σ…