Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 148.
-
Σε kenzo ολα καλα απο το πρωι ,Καλες Γιορτες με Υγεια σε ολους !
-
@tuxx xposed-v87.1-sdk23-arm64--MIUI9-edition-by-SolarWarez-20170612-mod_by_us3r.zip αυτο εχω φλασαρει σε kenzo και ειναι ok
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
kyian - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΣτην 7.11.9 εχει μονο OEM unlocking
-
Ολα καλα σε Kenzo , δεν βλεπω πουθενα device unlocked στην προηγουμενη το ελεγε στο developer options σε fastboot mode ειναι Ok , και ενα bug στο Accessibility services η πρωτη επιλογη Accessibility ON/OFF βγαζει κινεζικα
-
Σε RMN 3 Pro ολα δειχνουν καλα,τα Documents επρεπε να το ενεργοποιησω
-
Καλησπερα και απο εμενα ,μπραβο για αλλη μια φορα σε ολη την ομαδα περασε με επιτυχια η arΩma σε redmi note 3 pro ,SuperSu κομπλε,ξεκλειδωτος bootloader και xpsosed ok
-
Καλησπερα ,σχετικα με την Google Camera αυτη ειναι η εκδοση ? Version: 2.5.052 (2005148-30),Ευχαριστω οκ ,βρηκα την σωστη 3.2.045 (2821762-30) μεσα απο το zip
-
@dnomikos ευχαριστω πολυ
-
Καλησπερα στην ομαδα,μου πεταξε ξαφνικα , unfortunately,updater has stopped ,φτιαχνεται καπως ?
-
Οδηγός εγκατάστασης Xposed Framework σε System Mode στις Xiaomi συσκευές (Android 6.0)
kyian - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@BanditGR ολα δουλευουν τελεια ,ΟΡΜΑΤΕ !
-
Οδηγός εγκατάστασης Xposed Framework σε System Mode στις Xiaomi συσκευές (Android 6.0)
kyian - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@BanditGR σε ευχαριστουμε πολυ , μολις το φλασαρα με επιτυχια xposed-v87.1-sdk23-arm64--MIUI9-edition-by-SolarWarez-20170612-mod_by_us3r.zip
-
Παράθεση από ivaitsis1974: “Στην νέα ρομ (7.9.14) δεν δουλεύει το xposed Framework v87.1 Εγκαθίσταται κανονικά αλλά δεν γίνεται ενεργό. Αν δοκιμάσει κανείς άλλος ας ενημερώσει ” το ιδιο και εδω !
-
kyian - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@BanditGR εχει βρεθει το σωστο framework για την XTVR 7.9.14 ?
-
- Δεν έχω δοκιμάσει με 87 φοβάμαι για boot loops
-
Καλημερα,το farmework του xposed 87.1 δεν δουλευει ,εχουμε καποια ενημερωση ?
-
Δεν δουλευει σωστα το lock screen sleep το βαζω να κλεινει σε 30" και δεν κλεινει ,μονο μετα απο reboot και μετα παλι τα ιδια ειναι καποιο bug της 7.9.7 ?
-
@ Gkontos10 Γιατι δεν τις τραβας στον υπολογιστη σου ωστε να εχεις εκει το backup ?