Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 148.
-
Ερωτηση για το kenzo στην εκδοση της arΩμα λεει fixed ,εγινε καποια προσφατη διορθωση η ειναι η πρωτη που βγηκε ?
-
Ευχαριστώ κατεβαζω την εκδοση 87.1 για φλασαρισμα
-
ποιο xposed installer δουλεύει σωστά με την 7..9.7 ?
-
@miltosdelis εχω θεμα με το backup μου βγαζει αυτο το λαθος ( createTarFork() process ended with ERROR=255 ) και δεν μπορεσα ποτε να βρω ακρη οσες σελιδες και αν διαβασα ,επισης δεν μπορω ουτε παλαιοτερο αντιγραφο να επαναφερω γιατι μου βγαζει ενα αντιστοιχο λαθος ,οποτε το factory reset μαλλον ειναι μονοδρομος.
-
@miltosdelis το διαβασα ,αλλα δεν ειχα δει ποτε νεοτερη arΩma για το kenzo ,δικο μου λαθος ,σε ευχαριστω για την απαντηση
-
Καλημερα στην Φοβερη Ομαδα ,σε kenzo με arΩma 7.5.25 χρεαιαζεται FR η την περναω απο πανω με wipes ? ευχαριστω
-
Παράθεση από tsakal0s79: “@kyian το βασικό για εμένα είναι ότι πλέον μπορείς να μπεις στο άρωμα και να αλλάξεις ότι θέλεις χωρίς να ξανά κάνεις φλας την ρομ , τώρα το νόβα launcher που βάλανε εγώ προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ μαρεση ο μαμισιος και ότι άλλο λέει το mail. Redmi Note 3 Pro ” Ευχαριστω ,προχωραω
-
Παράθεση από tsakal0s79: “Ξανά περάστηκε για τρίτη φορά η 7.5.25 άρωμα με επιτυχία όπως και προηγούμενες και παρατηρώ ότι προσθέτετε όλο και κάτι καινούργιο. Ευγε. Redmi Note 3 Pro ” καλησπερα ,τι καινουργιο υπαρχει ? να την περασω ?
-
Παράθεση από kyian: “Καλημερα ,προσπαθω να παρω backup σε twrp 3.1.0.3 για να περασω την aroma και δινει αυτο το λαθος createTarFork() process ended with ERROR=255 καμια ιδεα για να συνεχισω ? Ειμαι στη 7.5.11 Να περασω απο πανω την 7.5.25 χωρις backup ? ” καποια βοηθεια εδω παρακαλω ? edit:Ξεπεραστηκαν τα οποια προβληματα ,εγκατασταση σε kenzo της aroma και ολα καλα μεχρι αυτη την στιγμη ,Ενα Μεγαλο Μπραβο και παλι σε ολους τους συμμετεχοντες μαγειρους !
-
Παράθεση από kyian: “Καλημερα ,προσπαθω να παρω backup σε twrp 3.1.0.3 για να περασω την aroma και δινει αυτο το λαθος createTarFork() process ended with ERROR=255 καμια ιδεα για να συνεχισω ? Ειμαι στη 7.5.11 Να περασω απο πανω την 7.5.25 χωρις backup ? ” καποια βοηθεια εδω παρακαλω ?
-
Καλημερα ,προσπαθω να παρω backup σε twrp 3.1.0.3 για να περασω την aroma και δινει αυτο το λαθος createTarFork() process ended with ERROR=255 καμια ιδεα για να συνεχισω ? Ειμαι στη 7.5.11 Να περασω απο πανω την 7.5.25 χωρις backup ?