Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-156 από 156.
-
Την προηγουμενη εβδομάδα είχα παραγγείλει το Mi Max από το Vickmall από Κίνα μετά από δυο μέρες που δεν μου είχαν στείλει το trucking number επικοινώνησα εγώ και μου είπε ότι κλασικά ήταν έτοιμη να μου στείλει μήνυμα ότι το τηλέφωνο δεν το είχε in stock πλέον μου έκανε refunt και περίμενα 3-4 μέρες μέχρι να ξαναπεράσουν τα χρήματα μου στον λογαριασμό μου και να μπορέσω να τα ξαναχρησιμοποιήσω για να μην λέω όμως μονο τα κακά αυτήν την δευτερα παρήγγειλα πάλι από Vickmall την Ευρωπαϊκή αποθήκη εδ…
-
(Ποια AMSTEL) ποιο Vickmall... τι καλά τα είχα και εγώ τακτοποιήσει στο μυαλό μου 2 τηλέφωνα ήθελα να πάρω Μi Max και Redmi Pro και λέω ένταξη κλάιν θα δώσεις ένα 20άρικο παραπάνω να πάρεις με τριγωνική αλλά τουλάχιστον θα έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο πάω και εγώ πριν παραγγείλω να μιλήσω με την κινεζούλα και μου σκάει το παραμύθι τριγωνική τέλος και για να μην πει μας πιάσανε στα πράσα οπότε τριγωνική ξεχάστε την σου λέει απλά δεν ξέρω πότε και αν θα ξανά μπορέσω.... πάω και εγώ να ψάξω από αλλού …
-
Παράθεση από Mylopotamos: “youtube.com/watch?v=2u2jIZJu0Fw θα δεις τους οδηγούς εδώ και θα σου φύγουν οι απορίες εχει 5-6 οδηγούς... ” τους έχω δει και τους 5-6 πόσοι είναι μαζί με άλλα 50 τουλάχιστον video από αυτό το κανάλι πολύ πριν της απορίες μου παρόλα αυτά θα τους δω άλλη μια μπας και καταλάβω κάτι παραπάνω αυτή την φορά και αν και πάλι δεν.. θα επανέλθω.. =============== Μαρ 20th 2017, 10:35pm ===============
-
παιδιά καλημέρα έφαγα 5 ωράκια να διαβάσω και της 37 σελίδες του topic αλλά έχω ακόμα απορίες 1) πως ακριβώς δουλεύει η τριγωνική και πως ξέρουμε ότι μας το στέλνουν έτσι; 2) παράδειγμα το geekbuying δίνει μια τιμή από την αποθήκη της Ισπανίας με Europe-Express και υποστηρίζει γτ μίλησα μαζί τους πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος αποστολής θεωρείτε αυτό ευρωπαϊκή αποθήκη;; δλδ όλοι εσείς που την έχετε πατήσει με το geekbuying με τα τελωνεία και τα σκ@t@... πως παραγγείλατε; πως την πατήσατε; παραγγ…
-
ένταξη δεν πιστεύω ότι ένας μέσος χρήστης θα καταλάβει την διαφορά ανάμεσα στους δυο επεξεργαστές μην τρελαθούμε κιόλας... απλά εφόσον μπαίνεις στην διαδικασία να πάρεις καινούριο τηλέφωνο και εφόσον δεν υπάρχουν τραγικές διαφορές στης τιμές λες θέλω να πάρω το καλύτερο δυνατό και μπαίνεις στην διαδικασία να ψάξεις της διαφορές! εγώ αποφάσισα να δώσω κάτι παραπάνω (όχι και πολύ) για να πάρω κάτι που πιστεύω ότι θα είναι λίγο καλύτερο ok και εγώ διαβάζοντας κατάλαβα ότι ο snapdragon θα συνεργάζετ…
-
δεν πείρα ακόμα (έλλειψη βενζίνης).... τέλος του μήνα τελικά με βλέπω με το Redmi Pro 3-64 ... χαχαχα το καλοκαίρι όμως αν δεν υπάρξει κάτι καλλίτερο θα πάρω το redmi note 4 (3-32, global version, snapdragon 625, etc...) για την μαμά.. η αλήθεια έχω μπερδευτεί αρκετά με το πως να το πάρω τρόπους αποστολής κλπ (μην κάνω καμιά βλακεία και το πληρώσω χρυσό στο τέλος με τα με τα τελωνεία και της βλακείες τους..) αλλά θα δούμε...
-
Προτρέπουμε να αγοράζονται συσκευες με συγκεκριμένες rom (Official πάντα) για να μην υπάρξουν ή να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα στο ξεκλείδωμα του bootloader όταν ο κάτοχος φτάσει σε αυτό το στάδιο. Στείλε μου σε ΠΜ το όνομα και το τηλ του μαγαζιού Γίνε VIP!! Μπορείς!! Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή Ελληνικές Miui Roms (GTV)
-
συνεπώς καταλήγουμε ότι η ελληνική ROM θα είναι η ποιο καλά προσαρμοσμένη ROM στης ανάγκες μας η τουλάχιστον εγώ καταλήγω... το ερώτημα όμως παραμένει και είναι το εξής γιατί να έχει σημασία ποια έκδοση τηλεφώνου θα πάρουμε όποια ROM και αν κουβαλάει εφόσον ο σκοπός μας είναι να την σβήσουμε και να βάλουμε την ελληνική ( γιατί έχω ακούσει πόλους να λένε παράδειγμα όποιο τηλέφωνο και να πάρεις απλά σιγουρέψου ότι θα πάρεις την τάδε έκδοση που έχει την global ROM ) εκτός αν δεν κατάλαβα εγώ σωστά.…
-
γενική ερώτηση: τι είναι οι μπάντες και τι σημαίνουν πρακτικά σε ένα τηλέφωνο? =============== Μαρ 2nd 2017, 10:48pm =============== και κάτι ακόμα γιατί μας ενδιαφέρει τόσο πολύ ποια rom θα έχει αν έχει την global η την κινέζικη αφού ούτος η αλλιώς μπορούμε να βάλουμε την ελληνική; και τέλος πάντων είναι καλλίτερα να αφήνουμε την δική της rom η είναι καλλίτερα να βάζουμε την ελληνική ακόμα και όταν έχει ήδη επάνω την global; θέλω να πω αν όλα πάνω στην συσκευή είναι όπως τα θέλουμε γτ η rom μπο…
-
ρε παιδιά μια φορά αποφάσισα και εγώ να πάρω κινέζικο τηλέφωνο και να το ψάξω λίγο για να πάρω και κάτι καλό και να μην μου βγει και καμιά πατάτα... ε λοιπόν 5 εγκεφαλικά κύτταρα έχω στο κεφάλι μου που ασχολούνται με τέτοια πράγματα και κοντεύω να τα κάψω και αυτά... λοιπόν στο ζουμί γτ τώρα κατάλαβα τι παίζει ερώτηση 1 : που βρίσκεις αυτό το Redmi Note 4 (special global edition) γτ από ότι καταλαβαίνω είναι η καλλίτερη επιλογή και επειδή εγώ βρίσκω μόνο αυτό με τον Helio x20 το άλλο πρώτη φορά …