Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-135 από 135.
-
οκ και εγω.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
paulk - - Recoveries
Μήνυμαπαλικαρια καλησπερα ,,εγω ποιο recovery να βαλω στο mi max 2 (xtrv aroma 8.1.25)..που εχω??γιατι εχω μεινει με το παλιο του oxygen το 3.1.1.0...και απο τα καινουργια τα 3.2....δεν βλεπω να εχει ο oxygen.οποτε τι κανω μενω με το παλιο η βαζω καινουργιο??
-
ευχαριστω πολυ για την απαντηση,,γιατι εγω νομιζα οτι η λιστα αυτη εκανε για ολα τα μοντελα.αα και μαι ερωτηση ακομα μια και σε βρηκα το εχω κανει ροοτ με το su αλλα το magisk v 14 δεν εγκαθισταται μου βγαζει error ,,τι πρεπει να κανω για να δουλεψει??
-
παλικαρια χρονια πολλα και καλη χρονια,,εχω το mi max 2 ξεκλειδωτο και επανω την ρομ του oxygen την stable την τελευταια ,μπορω να περασω του hermes xtrv stable v9.2.2.0...???δηλαδη απο την λιστα version 9 που βλεπω στο androidfilehost μπορω να περασω οποιαδηποτε θελω απο τις τελευταιες???..η αναγκαστικα περιμενω να περασω μονο του oxygen οταν βγαλει update??δηλαδη αυτη η λιστα με τις ρομς κανει για ολα τα μοντελα??ευχαριστω πολυ ..περιμενω μια απαντηση οποιος μπορει να μου πει.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
paulk - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαπαλικαρια τι κουφο ειναι αυτο στο κλειδομενο mi max 2 μου γινεται verifyng στο mi unlock tool και γραφει οτι δεν χρειαζεται ξεκλειδωμα και οτι ξεκλειδωσε και μετα μπαινω στο μενου στο κινητο και βλεπω οτι η συσκευη ειναι κλειδωμενη,,εκανα την διαδικασια 2-4 φορες και παλι τα ισια λεει..,,,ξερετε κατι για αυτο το προβλημα?.........Τελικα μου εβγαλε μηνυμα και εμενα υστερα απο 72 ωρες να ξαναπροσπαθησω παλι.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαλαμβανω μηνυμα λαθους στο mi unlock ..couldt not get info -1 uncown error...παρολο που εχω βαλει το hotspot vpn,,,κai devepoper rom ,,,τι λετε να φταιει??σε λιγο θα το πεταξω στα σκουπιδια το τηλ...βοηθειστε παιδια και χρονια πολλα
-
Μήνυμαθα το δοκιμασω το βραδυ σε ευχαριστω παντως.....και μετα μπορω αν δεν κανω delete να προσπαθησω να ξεκλειδωσω τον bootloader??
-
Μήνυμαδεν διεγραψα τιποτα...σκεφτομαι να διαγραψω τον λογαριασμο αλλα πως γινεται??να τα κανω ολα απο την αρχη??εννοω με το ιδιο email γινεται...διαβασα αυτο εσυ τι λες..κοιτα εδω...ποστ 9.. [SOLVED] Unable to add Mi-Account to "Mi Unlock Status" (Android) - Redmi 4/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Μήνυμαπαλικαρια πως αφαιρω τον λογαριασμο στο mi λογαριασμο εννοω διαγραφη στοιχειων μου,,,η τουλαχιστον να αφαιρεσω ενας απο τους δυο τηλεφωνικους αριθμους..θα με ενδιεφερε καλυτερα να διαγραφουν τα στοιχεια μου εντελως.....απλα θελω να μην φαινονται και να διαγραφουν τα στοιχεια στους servers....ας μου πει καποιος... =============== Δεκ 24th 2017, 2:51pm =============== παλικαρια μου λεει i cant bind my account with my device..ενω ειναι ολα ενταξει find my device ειναι ενταξει....και ολα τα σχετικα.…
-
Μήνυμαπαλικαρια πως αφαιρω τον λογαριασμο στο mi λογαριασμο εννοω διαγραφη στοιχειων μου,,,η τουλαχιστον να αφαιρεσω ενας απο τους δυο τηλεφωνικους αριθμους..θα με ενδιεφερε καλυτερα να διαγραφουν τα στοιχεια μου εντελως
-
Μήνυμαδηλαδη παλικαρια εγω που περιμενω το mi max 2 global απο εναν ιδιωτη και ειναι σφραγισμενο με ζελατινες δεν χρειαζεται unlock bootloader??και μπορω να βαλω την ελληνικη ρομ??εγω εχω περιπου 2 χρονια στο en.miui.com λογαριασμο και δεν εχω ξεκλειδωσει καμια συσκευη xiaomi αρα αν χρειαστει κατεβαζω κατευθειαν την εφαρμογη ξεκλειδωματος και ξεκλειδωνω??
-
καλο μηνα και καλη τυχη σε ολους
-
και φυσικα miui greece
-
καλη επιτυχια σε ολους